reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam wieczorowa pora
em_ka dla mnie takie twardnienie brzucha to sa skurcze, tez tak miewam chociaz teraz zadko ale sie zdarzylo, najlepsze lekarstwo to odpoczac połozyc sie bo jeszcze za wczesnie na skurcze, a jakby mimo tego sie powtarzalo to bierz nospe

Basieniak, nie znam się za mocno na leukocytach, ale z własnych wyników wodzę, że miesiąc temu miałam 12 a po trzech tygodniach spadło do 8,5. Dodam, że nie chorwałam w tym czasie. Pewnie takie trochę chwiejne te białaski.

Emka
, ja też czasem to taki twardy brzuch czuję, że aż mnie to neipokoi, ale zaraz w sumie mija. a brzuch mi też tak bardziej przed szereg wychodzi, żaden "z-boczek' z niego na boczku. ;0

Hanami, u nas Matylda najprawdopodobniej zostanie, choć prababcia i inna rodzina wręcz zaklina, żeby zmienić imię... no cóż, babcia ma Albina, a to chyba trochę inny kaliber...

A ja dziś po tym, jak wstałam o 2giej rano (chyba w nocy!?) miałam strasznie zajęty dzień. Począwszy od dentysty, potem praca, a potem przyjemność, tzn w Toruniu odbywa się konferencja dot. Depeche Mode, no a jako stara f-Anka nie mogłam sobie odmówić. No i wróciłam do domu po 12h i teraz już relaks w szlafroku mi pozostał :)
A i pisałałyście o piłce. Polecam!

Pippi no masz tak samo jak ja :-D może kiedyś uda nam sie wybrać na zakupy "dotykowe" hahahhaah własnie mój T do mnie powiedział "żabka TY mi powiedz co to są te rampersy odmiana jakaś pampersów??" hahaha kurde no i musiałam pokazac i wyjasnić ale sie usmiałam hihi Pippi dasz radę a jak nie to licz owieczki hihi slimakowa to żeś kobitko zaszalała dziś :-D Matylda ładne imie :tak:

reklama
Do góry