reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchidea wiem wiem nie zamierzam wymienac szafy, rozumiem to ale najgorzej jest gdy hormony szaleja placze bez powodu a tu przynjamniej mam zawszze to przed narzeczonym wytlumaczenie bo juz patrzy na mnie jak na wariatke gdy tak rycze nie wiedzac czemu, juz 2 noce plakalam wytrzymac nie moglam:wściekła/y:

reklama
wisieńka :*:* no to tak mała monis będzie miała synka a mamucica córkę i wyszły jej dobre wyniki amnio :D temat ubrań ciążowych i wyprawek jak najbardziej ciągniemy ile sie da dzidzie zdrowe kopią hihi i chyba tyle anula echh nie płacz słońce ja wiem,że czasem same te łzy ciekną miejmy nadzieje,że te hormony sie unormują :tak: a ja leżę i czuje co jakis czas dzidzię właśnie małż wrócił i od razu ręka na brzuch hahaha aa Anulka i ja mojemu mówię jak mi nagle leca łzy,że nie zwracaj na mnie uwago zaraz mi przejdzie a on sie patrzy jak na kosmitkę

Hej Lipcoweczki, witamy sie po przerwie.:-)

U nas wszystko dobrze, jestesmy juz przeprowadzeni i w koncu mamy internet.
We wtorek jedziemy na usg polowkowe i juz tupie nozkami.:-D Maluch napedzil mi stracha, bo przez 3 tyg. prawie nie dawal o sobie znac.:-( Bardzo sie martwilam, ale serduszko ladnie bije 146 uderzen/min., no i juz sie z powrotem ozywilo.:-) Polozna powiedziala, ze to prawdopodobnie przez polozenie lozyska...:sorry2:

Gratuluje synkow i coreczek i jednocze sie w zniecierpliwieniu z reszta nieswiadomych mamus!;-) Pozdrawiam cieplutko, cmok, cmok!

emkamek super,że już po przeprowadzce no i teraz mamy nadzieję,że będziesz częściej zaglądała do nas :-D No to juz pewnie się dowiesz co pod serduszkiem nosisz będziemy 3mać &&

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań krwi i mam podwyższony poziom leukocytów... norma to 4-8 a ja mam 15,2. No i jak do tej pory nie za bardzo sie denerwowałam tak teraz troszkę zaczynam. Na szczęście w poniedziałek mam wizytę u lekarza, ale i tak te parę dni stresu mnie teraz czeka:-(

No właśnie siedze w domu i nie choruję. Ostatnio byłam przeziębiona 3 miesiące temu i po tym miałam zdecydowanie lepsze wyniki...

Przeziębienie... niedoleczone zęby ..choroby układu moczowego takie mogą byc przyczyny podwyższonego WBC . Myśle ze nie masz co sie martwic na zapas oby do poniedziaku ;-) Ja tez mialam wyzsze tylko nie pamietam ile jak znajde wynik to napisze

reklama
No właśnie to przeczytałam, ale przeziębiona nie jestem, zęby wyleczyłam przed ciążą (choć dla pewności w środę akurat mam wizytę kontrolną), no a wyniki badania moczy wyglądają ok... A jak nie tak to przeczytałam też, że to mogą być problemy dotykające maleństwa więc się trochę wystraszyłam. Wiem, że do poniedziałku i tak nic się nie dowiem, ale czemu akurat musi być weekend:(
Delikatnie podwyższone miałam już ostatnio ale to było 8 z czymś przy normie do 8, a teraz jest 15,2...

Do góry