reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No ale mało kurde tych bodziaków serio mówiła,żeby kupić :-D 3 pary na 56 i 3 na 62 kurcze jakoś mało mi się wydaję

orchideo, nie ogładałam od poczatku, czy oni mowili żeby nie kupowac 56 rozmiarui? bo ja wychodzę z założenia zeby kupowac 62, taki tez kaftanik wczoraj kupiłam.

Mówiła,że kupować te rozpinane przez całą długośc czy to body czy pajacyki i po 3 pary na 56 i 62 i żeby tych nitów z tyłu nie było bo to niewygodne dla dziecka ale dziwne ,że w rzeczach niepotrzebnych był smoczek i butelka :baffled:

Dzień dobry:)

mala_monis, gratuluję syneczka!!! Wreszcie chłopak;)

Ja dzisiaj miałam noc z przygodami, obudziłam się o 1 oblana zimnym potem i z drgawkami, tak mi spadł cukier, że nóg nie czułam... ale za radą mamusi, zjadłam batonika, opiłam się herbatką z cukrem, a na koniec dostałam od tej mojej kochanej mamy opierdziel, że za mało jem. Później już spałam jak dziecko, tylko nad ranem śniło mi się, że się z kuzynką biłam... te sny;)

Moim zdaniem 56 to za mały zależy od wzrostu dziecka;) mój mąż miał 64 a ja 54 jak sie urodziłam... ja kupilam w razie czego 3 szt 56 i 8 szt 62:)bodziaków

przeciez 3 pary to na 1-2 dni. I co dalej? Bez sensu, wszystkie poradniki podają ze okolo 5 par zeby miec. Przecież nie będziesz wstawiać prania od razu po sciągnięciu.

Witam, chcialam sie zameldowac ze zyje :) ostatnio doskwiera mi brak czasu... Dziewczyny czy Wy tez macie takie problemy z kregoslupem (odcinek ledzwiowy), ja jak sie poruszam w domu,, posprzatam to chodzic nie moge a w szczegolnosci na prawa noge stanac nie moge...... straszny bolllllllllll, a brzucha wcale nie mam wielkiego.....

pozdrawiam wszystkie brzuchole

psota cześc kochana a to Ty masz problem z cukrem,że aż tak Ci może spaść ??Dobrze,że wszystko wporządku i jedz kurde bo ja serio nakopie Ci do pupy :-D morgenrood nie no akurat ja nie mam problemów (jeszcze) z kręgosłupem zobaczymy do kiedy,myslałam o Tobie co własnie sie nie odzywasz nic i jak tam dzieciaczki w brzusiu :-D ??

reklama
Mała Moniś racja bo przecież 3 szt to mojej przyjaciolki 6 mies córka ma na dzień... tu się uleje tu coś a wiadomo że dziecko się też poci

Do góry