reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Veronique powiem ci tak, takie lozka sa o wiele drozsze z tymi szufladami, a na dobra sprawe nie pomiescisz tam nawet czesci rzeczy ktore bedziesz miala dla dziecka. Ja ci to mowie bo widzie jak maja znajomi ze swimi dziecmi. Maja dla nich osobna szafe a dodatkowo jeszcze trzymaja ciuszy w plastykowych pojemnikach. Takze takie jest moje zdanie. Sama sie zastanawiam gdzie ja wszystko pomieszcze o_O

Hej kochane,

Veronique, z tą komodą Emka ma rację, śliczne te łóżeczka ale osobna szafka praktyczniejsza.

A wiecie może co z naszą bliźniaczą mamą Morgenrood? Jakoś dawno jej nie było chyba...

moze czasu nie ma margenrood i dlatego nie wpada. Tez sobie o niej ostatnio myslalam.

dziewczyny? myslicie ze noszenie meskich ciuchow jest obciachowe? :rofl2: kupilam koszulke z dlugim rekawem dla D ale ze byla na niego za mala to sobie ja wzielam, podoba mi sie strasznie i w niej chodze. Dzisiaj weszlam tez do Fox'a i kupilam dwie koszulki, dla niego i dla siebie :-D oczywiscie obie meskie. Czuje sie w nich o wiele lepiej niz w bluzeczkach dla dziewczyn z tymi dziwnymi napisami itd.. sadzicie ze jestem dziwna? :-D :-D :-D to pytanie nadawaloby sie w 100 % do bravo girl :-D sadzicie ze jestem dziwna? :-D ahhahaha

Ostatnia edycja:
To chyba normalne, że zakładamy męskie ciuchy. Najważniejsze jest to by czuć się dobrze i komfortowo. A nie co inni powiedzą.
Dzis od rana dokuczał mi ból głowy, całe szcescie już mi przeszlo. My obchodzimy walentynki, ale w tym rokumęzowi wypadła 2 zm więc nici z kina. Jakby ktos obcy nas poobserwował, to powiedziałby, że obchodzimy walentynki co dzien, tak lubimy się przytulac. takie mamy charaktery. : Ale co, jesli się dwoje ludzi kocha, to chyba nie trzeba czekac zeby wyznac sobie to w walentynkki. Wystarczą drobne codzienne gesty. chociaz nie powiem, miło dostac kwiaty:)
Corin, również mam wizytę w czwartek. juz doczekac się nie mogę.

Droga Emko
Chodzenie w męskich ciuchach nie jest niczym obciachowym. Całe życie pracujmy nad swoją osobowościa i podobają nam się różne rzeczy. To po prostu znak, że twoim ubiorem nie rządzi moda ani telewizja tylko twój gust. Dlatego ubieraj się we wszystkie męskie ciuchy świata i baw się dobrze
Twoja Basia
Bravo Girl

reklama
podczytuje od wczoraj ale jakos nie chcialo mi sie cos pisac a usmialam sie z postów, wariatki jestescie:-) oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)
cześć dziewczyny. Dzis byłam na badaniu wszystko jest w najlepszym porządku ;) Ginek powiedział cytuję "może być chłopczyk":-D Boże jak się ucieszyłam ale wszystko dopiero okaże się na badaniu 3D/4D 17 marca ;) mam nadzieje że tak zostanie :tak::-)
no to gratulacje moze bedzie chłopiec to bedzie parka

Do góry