reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Veronique powiem ci tak, takie lozka sa o wiele drozsze z tymi szufladami, a na dobra sprawe nie pomiescisz tam nawet czesci rzeczy ktore bedziesz miala dla dziecka. Ja ci to mowie bo widzie jak maja znajomi ze swimi dziecmi. Maja dla nich osobna szafe a dodatkowo jeszcze trzymaja ciuszy w plastykowych pojemnikach. Takze takie jest moje zdanie. Sama sie zastanawiam gdzie ja wszystko pomieszcze o_O

Hej kochane,

Veronique, z tą komodą Emka ma rację, śliczne te łóżeczka ale osobna szafka praktyczniejsza.

A wiecie może co z naszą bliźniaczą mamą Morgenrood? Jakoś dawno jej nie było chyba...

moze czasu nie ma margenrood i dlatego nie wpada. Tez sobie o niej ostatnio myslalam.

dziewczyny? myslicie ze noszenie meskich ciuchow jest obciachowe? :rofl2: kupilam koszulke z dlugim rekawem dla D ale ze byla na niego za mala to sobie ja wzielam, podoba mi sie strasznie i w niej chodze. Dzisiaj weszlam tez do Fox'a i kupilam dwie koszulki, dla niego i dla siebie :-D oczywiscie obie meskie. Czuje sie w nich o wiele lepiej niz w bluzeczkach dla dziewczyn z tymi dziwnymi napisami itd.. sadzicie ze jestem dziwna? :-D :-D :-D to pytanie nadawaloby sie w 100 % do bravo girl :-D sadzicie ze jestem dziwna? :-D ahhahaha

Ostatnia edycja:
To chyba normalne, że zakładamy męskie ciuchy. Najważniejsze jest to by czuć się dobrze i komfortowo. A nie co inni powiedzą.
Dzis od rana dokuczał mi ból głowy, całe szcescie już mi przeszlo. My obchodzimy walentynki, ale w tym rokumęzowi wypadła 2 zm więc nici z kina. Jakby ktos obcy nas poobserwował, to powiedziałby, że obchodzimy walentynki co dzien, tak lubimy się przytulac. takie mamy charaktery. : Ale co, jesli się dwoje ludzi kocha, to chyba nie trzeba czekac zeby wyznac sobie to w walentynkki. Wystarczą drobne codzienne gesty. chociaz nie powiem, miło dostac kwiaty:)
Corin, również mam wizytę w czwartek. juz doczekac się nie mogę.

Droga Emko
Chodzenie w męskich ciuchach nie jest niczym obciachowym. Całe życie pracujmy nad swoją osobowościa i podobają nam się różne rzeczy. To po prostu znak, że twoim ubiorem nie rządzi moda ani telewizja tylko twój gust. Dlatego ubieraj się we wszystkie męskie ciuchy świata i baw się dobrze
Twoja Basia
Bravo Girl

reklama
podczytuje od wczoraj ale jakos nie chcialo mi sie cos pisac a usmialam sie z postów, wariatki jestescie:-) oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)
cześć dziewczyny. Dzis byłam na badaniu wszystko jest w najlepszym porządku ;) Ginek powiedział cytuję "może być chłopczyk":-D Boże jak się ucieszyłam ale wszystko dopiero okaże się na badaniu 3D/4D 17 marca ;) mam nadzieje że tak zostanie :tak::-)
no to gratulacje moze bedzie chłopiec to bedzie parka

Do góry