reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja też nie miałam żadnych negatywnych doświadczeń, ale na razie jeszcze nic nie kupuję, przesądna nie jestem, ale czekam do połówkowego, to od razu płeć będę znała
balkan też mam w sobotę:-)
poza tym ja nie lubię takich pojedynczych zakupów - dla siebie zawsze jak się wybieram na zakupy to od razu hurtem kupuję i teraz pewnie też tak będzie - jak się już wybiorę to od razu pół sklepu wyczyszczę ;-)

reklama
Miczka ja Ci z miłą chęcią podniose ciśnienie:-D nie mam na kim sie powyżywac mąz dopiero za 2 tyg wróci :nerd:
A tak na serio to Ty jescze zyjesz????? z takim cinieniem jezusiczku.

to ja wlasnie lubie po troszku kupowac, mam wieksza ucieche bo gdybym wszystko hurtem kupila to pozniej i tak by mnie lapy swedzialy zeby cos dokupic, a tak? troszke tu, troszke tam i dolece do konca ciazy i bedzie wszystko kupione ^^

A ja mało co kupuje i oglądam chyba nadal nie wierze ,że jestem w ciązy:confused2: fakt faktem juz mam wielką torbe ubrań którą dostałam hmmm .Poczekam na moment"gniazdka"

Narazie rzeczy dla maleństwa jeszcze nie kupuję. Jakoś się boję, no i czekam aż będzie wiadomo czy róże dokupować czy błękity:)
Zresztą kuzynka ma mi oddać rzeczy po Szymie więc najpierw warto przejrzeć co sie do użytku nadaje.

Miczka
ja tez mam takie niskie ciśnienie. Właśnie wstałam z drzemki. Młody grał w jakąś grę a ja powiek nie mogłam opanować aż w końcu opadły i z godzinę drzemałam.

Bioparox ohydny ale bardzo skuteczny i najważniejsze działa tylko w miejscu wchłonięcia a nie ogólnoustrojowo.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc dziewczyny. Planowałam sobie, ze dziś z wami posiedzę i popiszę a tu znów dopadlo mnie fatalne samopoczucie. Wczoraj okropny ból kręgosłupa a dziś szyi i głowy. Do tego mi niedobrze i po prostu nie mam siły na nic.Jejku jak bym chciała mniec to wspaniałe samopoczucie o którym pisza w poradnikach. Pozdrówka dla was i wpadnę jak tylko lepiej się poczuję bo jak patrze w kompa to mi łeb rozwala.

Do góry