reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
miczka ja tez mam takie niziutkie cisnienie i nie pamietam któas z Was powiedziała mi ze mam cisnienie spiącej biedronki:)
mailuj jak tam Kochana Twoje święto? pocelebrowane?

Heja banana! Jestem na chwilkę, bo zaraz przychodzi kulezanka i będziemy robic tortille z kurczakiem.. em_ka super ciuszki, ja u siostry to sie napatrzec nie mogłam w primarku, tez mam kocyk stamtąd ale taki w kropki kolorowe i bodziki mam 7 szt ale z tesco:) te kolorowe też widzialam, ale się powstrzymałam, bo chciałam albo naprawdę dziewczęce albo chłopięce..a nie wiedzialam co we mnie siedzi.. no ale siostra mi dokupi jeszcze hehe
Ja też tam wolę kupować pomału, mam wtedy większą satysfakcję, a najlepiej jak coś upoluje z promocji, to juz w ogóle jestem dumna hehe

te bodziki ktore ja kupilam sa dobre i na chlopca i na dziewczynke. Wiadome ze gdybym wiedziala ze mam niunie to kupi;labym komplecik z kwiatuszkami :-D ale co tam, nie moglam sie powstrzymac. No kocykow to zatrzesienie bylo ale wybralam najbardziej uniwersalny i ktory byl najbardziej milutki z nich wszystkich ^^
a tortilla w polsce to jest nalesnik co ma w srodku rzeczy a w hiszpanii tortilla to jest, ze sie smazy lekko ziemniaki na patelni a pozniej zalewa jajkiem, przewraca sie na druga strone a pozniej na talerz w calosci. Niby ta sama nazwa ale zupelnie inne rzeczy

cześć dziewczyny. Dzis byłam na badaniu wszystko jest w najlepszym porządku ;) Ginek powiedział cytuję "może być chłopczyk":-D Boże jak się ucieszyłam ale wszystko dopiero okaże się na badaniu 3D/4D 17 marca ;) mam nadzieje że tak zostanie :tak::-)

Iwonus wspaniale ze wszystko dobrze :-*
Maqnio u mnie bez komody sie tez nie obejdzie ... ale zastanawialam sie nad taka opcja ... hmm sa lozeczka z szufladami i dzisiaj widzialam takowe biale z 3 dosc sporymi szufladami ...ale czy to wyygodne :/

veronique byc moze i wygodne, tylko powiem ci ze ja wole taka zwykla komode, bo jak zlikwidujesz pozniej łózeczko to i szuflad nie będzie a tak, jak kupisz taka zwykła osobna komode to wystarczy i dla wiekszego bobaska:)

reklama
miczka ja tez mam takie niziutkie cisnienie i nie pamietam któas z Was powiedziała mi ze mam cisnienie spiącej biedronki:)

biedroneczka...podoba mi się :-) zastanawiam się tylko czy to dzidziowi nie szkodzi bo przecież niskie ciśnienie to automatycznie słabe dotlenienie organizmu.

Co do komódek, to ja mam zamiar kupić taki przewijak, gdzie na górze można dziecko przewinąć a poniżej są szuflady. Przydatne to i praktyczne.

Do góry