kurcze wiecie co dziewczyny? obejrzalam sobie CD ze studniowki i .... normalnie az sie wzruszylam. Fajnie bylo wtedy, teraz zycie zupelnie sie zmienilo, bez znajomych, bez rodziny, z dzidziusiem w brzuchu. Niby mloda jestem a wydaje mi sie jakby to bylo wieki temu.
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Ja też się tak czuję, jakby nie wiem ile juz lat minęło od mojej szkoły..Normalnie szok..no coż, starość nie radość haha
Marzena197235
hehe to co ja mam powiedziec jak to ponad 20 lat od mojej szkoły
Chociaz w zeszłym roku dopiero skonczyłam szkołe srednia i do matury przystapiłam najstarsza maturzystka byłam hehe ale marzenie spełniłam i srednie mam na szkołe ponoc nigdy nie jest za późno
Chociaz w zeszłym roku dopiero skonczyłam szkołe srednia i do matury przystapiłam najstarsza maturzystka byłam hehe ale marzenie spełniłam i srednie mam na szkołe ponoc nigdy nie jest za późno
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Marzenka, to super! Na to nigdy nie jest za późno
Marzena197235
jednak na studia juz nie pójde nie stac mnie na nie a szkoda bo i tam bym zabłysła napewno hehe radze sobie bardzo dobrze z nauka jednak nie zawsze mozna zrealizowac swoje marzenia
balkan
kurcze wiecie co dziewczyny? obejrzalam sobie CD ze studniowki i .... normalnie az sie wzruszylam. Fajnie bylo wtedy, teraz zycie zupelnie sie zmienilo, bez znajomych, bez rodziny, z dzidziusiem w brzuchu. Niby mloda jestem a wydaje mi sie jakby to bylo wieki temu.
hmmm.... jak ja miałam studniówkę, to nagrywało się ją na kasety VHS - CD wtedy to był rarytas nie mówiąc o DVD.....
ale wracając do przeglądaia starych filmów i zdjęć, to tak nas nachodzi czasami z mężem na oglądanie zdjęć lub filmów - moęzmy je oglądać po tysiąc razy i zawsze nas to wzrusza..... właśnie dziś mi mąż powiedział, że jutro mam się zabrać za wybranie zdjęć, które wydrukujemy, bo zdjęcia w kompie to jednak nie to samo co na papierze, a trzeba i jedną i drugą Mamę zdjęciami obdarować, a i Babcię też..... więc już wiecie, co jutro będę robiła....
a teraz sobie ponarzekam - 2 dni temu skaleczyłam sobie dziąsło nad ósemką - nad, bo 8-ka nie wyrosła..... no i tak mnie boli razem z uchem, no bo promieniuje.... a dziś zobaczyłam zaczerwienione gardło i powiększony węzeł i co? i oczywiście za telefon do Mamy, że mam świnkę (świnkę oczywiście przechodziłam w odpowiednim czasie).... efekt jest taki, że wypłukałam buzię szałwią, a jutro pójdę do dentystki..... i tam pal licho ten ból, ale oczywiście jedna jedyna myśl, czy to nie jest coś złego, co mogłoby zaszkodzić dziecku.... ech - panikara ja......
Marzena197235
dobranoc brzuchole
danuska
Tak Emka starość starość, ale dobrze mi z tą starością. U mnie niektórzy znajomi nawet przestali mnie zapraszać na imprezy mówiąc, że i tak w ciąży jestem, pić nie mogę to po co... ale co tam znajdę mumuśkowych znajomych teraz.
A co do wspominania, to dziś obejrzeliśmy sobie z Michałem nasz film z wesela, eeh wzruszyłam się.
A co do wspominania, to dziś obejrzeliśmy sobie z Michałem nasz film z wesela, eeh wzruszyłam się.
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Brzuchatki :-) dziś ja ranny ptaszek:-) hi hi ale znając życie jeszcze usnę:-) Danuska , ja z moim mężem też lubimy sobie obejrzeć nasze wesele:-) miłe wspomnienia:-)