reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Super to łożeczko danuska..tez mi się takie podobaja, tyle, że z baldachimem z tej dłuzszej strony.. Ja tez chcialabym wszystko juz mieć:) No ale największa radość jest jak wszystko sobie pomalutku kupujemy.. jakoś tak dłużej i częściej mozna się z tego cieszyć..niz iść i w jeden dzień kupic wszystko:)

reklama
Ja baldachim wogle bym zdjęła. Moja bratowa miała taki jak w tym linku ale to tylko kurz zbierało i przeszkadzało jak małą chciała wyciągnąć. Takich jak Ty mówisz to jeszcze nie widziałam.

Fakt drogie, ale takie łóżeczko chyba samo kosztuje okolo 350 wiec wychodzi podobnie. Dla mnie trochę za drogie ale meeega mi się podoba.
Ja już łożeczko mam od koleżanki (najprostsze drewniane) i dokupię właśnie tylko taki zestaw pościeli i materac.

Ostatnia edycja:
Chodzi mi o takie cos, tzn nie konkretnie ten model łożeczka, ale w tym stylu coś:) ale em_ka ma racje, dość drogie to łożeczko.. Ja szukałabym czegoś troche tańszego..ale jeśli komuś się bardzo podoba to oczywiśćie nie można odmówic sobie tej przyjemnośći:):)

http://allegro.pl/lozeczko-hafty-serca-materac-posciel-16el-darland-i1441836112.html

takie właśnie tiulowe baldachimy mi sie podobaja najbardziej, a nie te cięzkie:)

Ja robię tak: klikam odpowiedz na temat, piszę co chcę napisać, wtedy robię zaawansowana edycje, i tam na tych obrazeczkach malych jest taka jakby agrafka, czy tam spinacz z taka jakby karteczką "załączniki"..klikam na to i wybieram :dodaj pliki" i wybieram zdjecie ktore chce wgrac.. jak juz wybierzesz to klikasz wgraj pliki..i one tam na dole sie pojawia..wtedy klikasz w prawym rogu DONE... i to tyle

Ostatnia edycja:
Marzenko oczywiscie. Sa dwa sposoby.
1. wchodzisz na stwone www.imageshack.us , klikasz na browse i wybierasz zdjecie jakie chcesz zaladowac i akceptujesz, nizej masz image resize i wybierasz zazwyczaj 640x480 zeby nie bylo za duze i klikasz upload now, gdy juz sie zaladuje wyskocza ci kody i kopiujesz ten kolo ktorego pisze forum code i po prostu wklejasz to do odpowiedzi

2.dajesz na szybka odpowiedz, pozniej na zaawansowana edycje i jak zjedziesz nizesz masz zarzadaj zalacznikami, klikasz na to i wyskakuje tabela, w gornym prawym roku jest dodaj plik i wybierz plik, wybierasz i dajesz dodaj plik a pozniej na dole tabeli jest done i kikasz na to i juz jest dodany zalacznik.

mysle ze w miare szczegolowo wytlumaczylam i sobie poradzisz :-)

dodi ja tez jestem bardziej za tymi lekkimi baldachimami, tamten to dalam tylko taki przyklad, ogolnie komplet mi sie b.podoba ale ten baldachim na prawde zbyt potezny jak do lozeczka. Raz widzialam przepiekny komplet, kosztowal chyba 300 zl ale mozna bylo zamowic imie na ochraniaczu za glowka dziecka. Cos pieknego!! jak go znajde to wkleje link.

reklama
Do góry