reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Och a ja taka samotna w Walentynki:( Noo niieee, przecież mam Was haha.. Ja jeszcze w łóżku,tak po cichu sobie tylko kompka włączyłam, bo mała jeszcze śpi, nie poszła do przedszkola bo ma kaszel taki męczący..mam nadzieję, że mi go nie podaruje heh..

reklama
balkan, a może ta ósemka ci rośnie i stąd ten ból ucha i gardła?
elleth, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę i czekam na wieści co i jak :-)

Dostałam dzis walentynkę od córy. Narysowała obrazek: 4 misie w gorach, jeden miś ma w brzuchu małego miasia :-D a pod spodem 4 serca, w jednym sercu mniejsze serduszko :-) Po czym stwierdzila ze to nasza rodzina :-D Miło mi się zrobilo :-)

Nie dziękuje :-)
A z laurką słodko:-D

elleth trzymam kciuki, żeby się udało podejrzeć co tam dzieciątko chowa:) A o której masz wizytę..

wydrusia, damy rade, jestesmy "twardkie nie mietkie"

Na 17.

Przed chwilą wstałam po raz drugie :-) przed 8 usnęłam. A ile miałam snów. :-D większość erotycznych:eek:

elleth, ja tez mam dziwne sny jak zasnę drugi raz, czasami takie głupoty mi się śnią, że szok..az sama sie dziwię, skąd mi sie to bierze..

Idę się ogarnąć i cos zacząć robić bo czas ucieka..

Cześć mamuśki,
ale dziś słonecznie aż chce się z domu wyjść. Chociaż chyba mroźno:(

CUDOWNYCH WALENTYNEK WSZYSTKIM ŻYCZĘ. Nie tylko dziś ale przez calutkiiiiii rok!!!!

Mam pytanko dziewczynki czy wy też musicie w nocy wstawać do toalety? Ogólnie sikam bardzo często. Brzuch jeszcze nie aż tak duży żeby dzidzia uciskała, czyżby hormony cały czas tak szalały?

Mnie się raz trafił sen erotyczny:) Chociaż w pierwszej ciąży takie sny miała częściej:)
ogólnie jakoś bardziej napalona w ciąży jestem:)

W czwartek idę do ginekolożki. Już nie mogę się doczekać bo dzidziola zobaczę. I mam nadzieję, że będą wyniki amnio.
O kurcze jak ja się denerwuję tymi wynikami.

mamucica ja prawie od początku ciąży wstaję codziennie w nocy do toalety, a wcześniej nigdy tak nie miałam. Fakt, że może ma wpływ też to, że staram się pić sporo wody a to jednak też ma wpływ.

reklama
Witajcie kolezanki mamuski duzo całusów na swieto zakochanych

Jesli chodzi o wstawanie siuku w nocy to raczej jest normalne w ciazy , póxniej bedzie jeszcze czesciej , a co do snów erotycznych to sa i czesto ale za to w ciazy mam wieksza ochote na seks i to strasznie

Do góry