reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
ooo super, to będziemy świętować połowinki we trzy Marzenko;) Co do ruchów, to mój lekarz powiedział, że przy pierwszej ciąży ruchy dziecka można poczuć nawet po 22 tygodniu, więc się aż tak nie martwię;)

balkan, jak miło:)

Ostatnia edycja:
To jak Lipcoweczki, robimy forumowa impreze polowinkowa??

Psota,mi sie tez ogroooomnie ten czas dluzy.. Ja teraz zyje etapami - badanie-wakacje-badanie-wyjazd do Polski-wiosna-badanie....na razie mam tak do kwietnia rozplanowane...

Dziób są dwie szkoły albo dolewaj im żeby szybciej odpadli. Albo olej ich i idż do drugiego pokoju i poczytaj sobie coś. Sluchanie takich typków bardzo negatywnie wpływa na normalne ciężarówki ;-) Mnie dzisiaj czekają alkoholowe imieniny u kumpla i wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość. Bo jak będę wymagała żeby Czarek z wszystkiego rezygnował to w końcu się zbuntuje. A tak chodzimytylko do fajnych znajomych,których ja lubię, małż czuje się wyszalany i wszystko gra ;-)
Ja też liczę dni do połowinek, bo wtedy już z górki :-)
A co do grudniowych imprez to jak kupię w końcu ten dom to zapraszam nad morze (tzn 12 km od morza). Mamy w Koszalinie też fenomenalne piwo z minibrowau

Ostatnia edycja:
Hanami, jestem za! Ja żyję, ze względu na przymusowe leżenie, od wizyty do wizyty;)

Marzenko, córki przeszczęśliwe, prawda?

Mailuj, obyś miała rację, nie ukrywam, że baaardzo liczę na to ,,z górki" ;)

Ostatnia edycja:
to taka impreza powinna trwać cały luty z małym zapasem na koniec stycznia i początek marca.... :)

ja mogę jakieś ciasto z tej okazji zrobić - może znajdę jakiś pasujący przepis.... :)

reklama
Psotka i to bardzo, obie by chciały braciszka starsza mówiła ze jak to bedzie siostra sie rodzic to ja tam spowrotem wepcha ( oczywiscie żartowała ) młodsza nie pozwoli mi nic kompletnie robic tłumacze im ze to tylko ciaza nie choroba i musze sie ruszac i robic cos bo jak ja potem urodze to dziecko , ale one sie martwia i kaza siedziec albo lezec hehe

Starsza córka bardzo lubi małe dzieci a one do niej lgna jak muchy do lepu ma niesamowite podejscie do małych bobasów , bedzie wielka pomoc

Starsza córka sie smieje ze jak bedzie na spacer chodzic to beda mówic ze to jej dziecko w sumie bedzie miała 20 lat ja w tym wieku juz ja miałam

Ostatnia edycja:
Do góry