reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin - a czemu akurat z galaretką? nie mow, ze chcesz sprawdzac jak smakuje galaretka z chrzanem.. :-)
Mailuj - ja za walentynkami jakos tez nie bardzo.. Najbardziej mnie denerwuje to nastawienie na trzaskanie kasy tego dnia - gadzety, kwiaty, lizaki, maskotki... I wszystko to 2 razy drozej, jak nie lepiej. Milo cos dostac, nie powiem, ale to co sie dzieje do okola to juz przesada! :no: Fajne szelki, pomysłowa kobitko :tak:

Ja bym galaretę zjadla z octem i z cytryną. Uhh muszę zadzwonicdo teściowej i jej to sprzedać między wierszami. A z galaratek najbardziej lubię fetę ze szpinakiem :-) Galaretki to specjalność Czarka i NIki ale robią sobie sami bo ja tego nie lubię

Nieeee no dalam za wygrana....zaczelam czytac zalegle posty, ale jest chyba ponad 100 stronod zeszlego piatku.....nie dam rady...!!!
Moze tak powolutku bede nadrabiac...

A powiedzcie mi bo sie troszku martwie - ja chyba jeszcze ruchow malego nie czuje (jestem w 18tyg.)..cos tam raz czy dwa mi smyrgnelo ale mozliwe ze to z obzarstwa, sama nie wiem... No i jak widze ze Wam juz wszystkim puka i puka....to sie zaczelam martwic!

Corin, nie wiem co mozna z galaretka - moze sernik na zimno? Moja mama taki robi, a ja jako ze galaretki nie lubie, zjadam tylko dol...

chce deser z galaretki bo mój mąż jest galaretkożerny ;-) wiec chce mu przygotować deser na urodziny ;-)

Można zmiksować zrobioną snieżkę z tężejącą galaretką i będzie taka pianka, albo ubić mleko skondensowane, podzielić na kilka części i do każdej dodać tężejącą galaretka (2 kolory np.) i na to galaretke.

To tak na szybko i do głowy przyszło :)

Dzień dobry dziewczyny!

U mnie fatalna pogoda dzisiaj i samopoczucie też...

Hanami, nie martw się, jestem dokładnie w tym samy tygodniu i dniu co Ty i też maluszka jeszcze nie czuję.

reklama
Do góry