reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam i ja
w lublinie zima na całego pada wieje i mrozi brrrrrrrrr
u mnie ruchy czuje coraz wyrazniej i częściej, wczoraj byłam na usg na razie wsio ok no i chłopak ma byc jak któas nie doczytała:-D
a ja dzis porzadki robilam i upiekłam biedroneczke, narobie Wam smaka
Zobacz załącznik 326776

reklama
Marzenko, jak moja mama była po latach ciąży (ja miałam 19, brat 17), to koniecznie chciałam siostrzyczkę, z racji tego, że miałam już brata, no ale urodził się kolejny braciszek i musze Ci powiedzieć, że jest moim oczkiem w głowie i rodzice ciągle mi wypominają, że go strasznie rozpuściłam;) Poza tym, ja z bratem też bardzo o mamę dbaliśmy i sprawiało nam to ogromną radość, więc może pozwól córeczką się rozpieszczać, a sama odpoczywaj, leż i się dobrze baw;)
A z tym mówieniem mamo do siostry, to standard, u nas jest tak do dzisiaj, ale wtedy mały mówi, ,,przepraszam bardzo, ale to jest moja siostra, nie mama" :)

Ostatnia edycja:
Marzenko, cieszę się, że zdążyłaś zobaczyć zdjęcie, bo coś nagrzebałam i się skasowało;) Tak, to braciszek, teraz czekam na mojego synusia i tak jak Ty, już się doczekać nie mogę;)

reklama
Corin a ja dzis kupiłam galaretki, i chyba jutro zrobię z owocami, bo mi sie tak zachciało dziś w sklepie..ale juz nie chce mi się robić..może jutro, chyba, że ochota przejdzie... ja mam dziś coś rozstrój żołądka,tak łagodnie mówiąc hehe..tylko nie wiem po czym :dry:

Do góry