reklama
Corin
Mama Trójki :)
mailuj zaraz ci wysle na priv :-)
Anula1989
Fanka BB :)
witam ponownie:-)o prosze Wy tu o galaretkach i ja sobie dzis kupilama planuje od kilku dni zrobic biszkopt z masa i roznymi galaretkami ale jakos zebrac sie nie moge
dzis sioe mega wkurzylam jacy faceci sa durni, dzis do mojego pisal kolega ze za godz nas odwiedzi zaczelam sparzatac, troche sie malowac a ten siedzi na necie, po pol godz okazuje sie ze kolega bedzie za 5 min a u nas odkurzyc trzeba zaczelam krzyczec ze szkoda ze jeszcze nie posiedzial, on na mnie ze wkurzam bo sie czepiam, rozszarpalabym go
Kolega powiedzial ze duza sie robie ale ze moj dotrzymuje mi kroku
dzis sioe mega wkurzylam jacy faceci sa durni, dzis do mojego pisal kolega ze za godz nas odwiedzi zaczelam sparzatac, troche sie malowac a ten siedzi na necie, po pol godz okazuje sie ze kolega bedzie za 5 min a u nas odkurzyc trzeba zaczelam krzyczec ze szkoda ze jeszcze nie posiedzial, on na mnie ze wkurzam bo sie czepiam, rozszarpalabym go
Kolega powiedzial ze duza sie robie ale ze moj dotrzymuje mi kroku
Ostatnio edytowane przez moderatora:
danuska
Ja dziś Was czytam co jakiś czas od rana. Byliśmy dziś na krótkich zakupach i jak staliśmy przy kasie nagle zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść bo bym zemdlała. Przestraszyłam się, ludzie się gapili na mnie, ale co tam, M. też się przestraszył teraz każe mi leżeć i nic nie robić.
Za galaretkami nie przepadam, ale dziś kupiliśmy lody i chipsy do tego... yyym uwielbiam to połączenie.
Za galaretkami nie przepadam, ale dziś kupiliśmy lody i chipsy do tego... yyym uwielbiam to połączenie.
Ostatnia edycja:
Gocha37
Cześć Dziewczyny!
Ale naskrobałyście od wczoraj. macie talenta ;-)
Ale naskrobałyście od wczoraj. macie talenta ;-)
gon1a
to ciasti jest bez masy tylko z kislem, galaretka i smietanaNie lubie ciasta zadnego w którym jest masa tak ze torty moga dla mnie nie istniec i moje córki tez nie lubia wiec pieczenie tortów i maziatych ciast mam z głowy za to sernik idzie blachami
juz Ci wysyłam stronke na biedronke:-)Gonia dawaj przepis z nudów zrobię w poiedziałek :-)
Wielkie Żarcie - Przepis - Biedroneczka
Dziób_Dziób
Mam dość... Właśnie poznałam z bardzo złej strony brata Żaba mojego. Kawał h... nie potrafi się zachować ciągle mówi zamknij się do swojego brata nawet jak mu zada jakiś pytanie... Wcześniej wykręcił jakąś afere z łapami wyskoczył do Żaba i jak mu powiedziałam żeby się zachowywał bo nie jest u siebie to kazał mi się nie wtrącać bo nie do mnie przyjechał. Ciągle słysze tylko ZAMKNIJ SIĘ, ZAMKNIJ SIĘ K****A, ZAMKNIJ MORDE . Zaraz go stąd wygonie bo mam go dość nie potrafi normalnie porozmawiać nie słucha co się do niego mówi. Jest strasznie nie miło. Ja już od dawna siedzę sama w pokoju i mam dość dzwięku głosu tego pacana. A wiecie ci najgorsze że on jak jutro wytrzeźwieje to zadzwoni do ich siostry i obrobi mi dupe że jestem nie przyjemną osobą.
Na początku naszego związku cieszyłam się że nie będę miała problemu z teściami bo rodzice Żaba już nie żyją, ale chyba wolałabym to niż starsze rodzeństwo...które wtrąca się i stara popsuć nasze relacje... Ciągle na mnie nagadują a tak naprawde nawet mnie nie znają... To takie przykre gdy ktoś ocenia Cię a Ciebie nawet nie widział na oczy... Przepraszam za żale ale akurat musiałam się wygadać bo eksploduje
Na początku naszego związku cieszyłam się że nie będę miała problemu z teściami bo rodzice Żaba już nie żyją, ale chyba wolałabym to niż starsze rodzeństwo...które wtrąca się i stara popsuć nasze relacje... Ciągle na mnie nagadują a tak naprawde nawet mnie nie znają... To takie przykre gdy ktoś ocenia Cię a Ciebie nawet nie widział na oczy... Przepraszam za żale ale akurat musiałam się wygadać bo eksploduje
Marzena197235
gon1a ja wcale nie mówiłam o twoim tylko ogólnie o ciescie z masa i tortach ze nie lubie takiego ciasta i moze dla mnie nie istniec
psota za to ten sernik to jednym haustem bym zjadła tak uwielbiam najlepsze moje ciasto pod słońcem mmmmmmmnnnnnnniiiiiiiiiaaaaaaaaammmmmmmmm
psota za to ten sernik to jednym haustem bym zjadła tak uwielbiam najlepsze moje ciasto pod słońcem mmmmmmmnnnnnnniiiiiiiiiaaaaaaaaammmmmmmmm
mmarta_only
Początkująca
corin przecież mamy wątek o żarciu, to tam wyślij swój przepis na 3bita. Też robiłam, mój był bez pieczenia na herbatnikach, i był super. Ciekawe jak Twój, porównała bym przepisy, bo ja mam z internetu, a tam znalazłam chyba z 15 różnych wersji.
A jeśli chodzi o szybkie ciasta bez pieczenia to polecam jeszcze RAFAELLO na herbatnikach.
Mnie dalej ten katar męczy! Najgorzej jest w nocy, bo oddychać nie mogę i budzę męża i synka ciągłym kichaniem!
dziób szczerze współczuję takich chamów i to jeszcze w najbliższej rodzinie
majluj parapetówka u Ciebie nad morzem?! Tak, tak, takkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!
A jeśli chodzi o szybkie ciasta bez pieczenia to polecam jeszcze RAFAELLO na herbatnikach.
Mnie dalej ten katar męczy! Najgorzej jest w nocy, bo oddychać nie mogę i budzę męża i synka ciągłym kichaniem!
dziób szczerze współczuję takich chamów i to jeszcze w najbliższej rodzinie
majluj parapetówka u Ciebie nad morzem?! Tak, tak, takkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka
hej dziewczyny. Wpadam tylko żeby dać znać , ze zyję i wszystko w porządku. Przezywałam oblężenie gości. Znajomi przyjezdżają oglądac mieszkanie. Goście i goście. 3 dni. Teraz odpoczywam po tym wszystkim i objadam sie na okraglo bo została masa jedzenia. Sałatki, galretki, sledziki, przerózne mięska, przekąski i pikle.
Maciek zdrów pojechał na ferie w góry do dziadka a my spędzamy romantyczny weekend. Buziaki dla was:-)
Maciek zdrów pojechał na ferie w góry do dziadka a my spędzamy romantyczny weekend. Buziaki dla was:-)