reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Marzenko, trzymam kciuki, żeby dzidziuś pokazał co tam ma między nóżkami;)

Corin, a załapię się, na kawałek 3bita? mniam:)

Ja mogę wam dzisiaj serniczek podesłać:) IMG_0254.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam ponownie:-)o prosze Wy tu o galaretkach i ja sobie dzis kupilam:-Da planuje od kilku dni zrobic biszkopt z masa i roznymi galaretkami ale jakos zebrac sie nie moge:zawstydzona/y:

dzis sioe mega wkurzylam jacy faceci sa durni, dzis do mojego pisal kolega ze za godz nas odwiedzi zaczelam sparzatac, troche sie malowac a ten siedzi na necie, po pol godz okazuje sie ze kolega bedzie za 5 min a u nas odkurzyc trzeba zaczelam krzyczec ze szkoda ze jeszcze nie posiedzial, on na mnie ze wkurzam bo sie czepiam, rozszarpalabym go :tak:
Kolega powiedzial ze duza sie robie ale ze moj dotrzymuje mi kroku:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dziś Was czytam co jakiś czas od rana. Byliśmy dziś na krótkich zakupach i jak staliśmy przy kasie nagle zrobiło mi sie tak słabo, że musiałam usiąść bo bym zemdlała. Przestraszyłam się, ludzie się gapili na mnie, ale co tam, M. też się przestraszył teraz każe mi leżeć i nic nie robić.

Za galaretkami nie przepadam, ale dziś kupiliśmy lody i chipsy do tego... yyym uwielbiam to połączenie.

Ostatnia edycja:
Mam dość... Właśnie poznałam z bardzo złej strony brata Żaba mojego. Kawał h... nie potrafi się zachować ciągle mówi zamknij się do swojego brata nawet jak mu zada jakiś pytanie... Wcześniej wykręcił jakąś afere z łapami wyskoczył do Żaba i jak mu powiedziałam żeby się zachowywał bo nie jest u siebie to kazał mi się nie wtrącać bo nie do mnie przyjechał. Ciągle słysze tylko ZAMKNIJ SIĘ, ZAMKNIJ SIĘ K****A, ZAMKNIJ MORDE . Zaraz go stąd wygonie bo mam go dość nie potrafi normalnie porozmawiać nie słucha co się do niego mówi. Jest strasznie nie miło. Ja już od dawna siedzę sama w pokoju i mam dość dzwięku głosu tego pacana. A wiecie ci najgorsze że on jak jutro wytrzeźwieje to zadzwoni do ich siostry i obrobi mi dupe że jestem nie przyjemną osobą.
Na początku naszego związku cieszyłam się że nie będę miała problemu z teściami bo rodzice Żaba już nie żyją, ale chyba wolałabym to niż starsze rodzeństwo...które wtrąca się i stara popsuć nasze relacje... Ciągle na mnie nagadują a tak naprawde nawet mnie nie znają... To takie przykre gdy ktoś ocenia Cię a Ciebie nawet nie widział na oczy... Przepraszam za żale ale akurat musiałam się wygadać bo eksploduje:wściekła/y::sad:

gon1a ja wcale nie mówiłam o twoim tylko ogólnie o ciescie z masa i tortach ze nie lubie takiego ciasta i moze dla mnie nie istniec
psota za to ten sernik to jednym haustem bym zjadła tak uwielbiam najlepsze moje ciasto pod słońcem mmmmmmmnnnnnnniiiiiiiiiaaaaaaaaammmmmmmmm

corin przecież mamy wątek o żarciu, to tam wyślij swój przepis na 3bita. Też robiłam, mój był bez pieczenia na herbatnikach, i był super. Ciekawe jak Twój, porównała bym przepisy, bo ja mam z internetu, a tam znalazłam chyba z 15 różnych wersji.
A jeśli chodzi o szybkie ciasta bez pieczenia to polecam jeszcze RAFAELLO na herbatnikach.
Mnie dalej ten katar męczy!:wściekła/y: Najgorzej jest w nocy, bo oddychać nie mogę i budzę męża i synka ciągłym kichaniem!:no:
dziób szczerze współczuję takich chamów i to jeszcze w najbliższej rodzinie:szok:
majluj parapetówka u Ciebie nad morzem?! Tak, tak, takkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny. Wpadam tylko żeby dać znać , ze zyję i wszystko w porządku. Przezywałam oblężenie gości. Znajomi przyjezdżają oglądac mieszkanie. Goście i goście. 3 dni. Teraz odpoczywam po tym wszystkim i objadam sie na okraglo bo została masa jedzenia. Sałatki, galretki, sledziki, przerózne mięska, przekąski i pikle.
Maciek zdrów pojechał na ferie w góry do dziadka a my spędzamy romantyczny weekend. Buziaki dla was:-)

Do góry