reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hanami nawet mi nie mow o tych wakacjach bo zabije :-D zazdroszcze jak nie wiem co... ostatnio byla taka ladna pogoda ze w madrycie bylam z kumplem, szkoda ze ciebie wtedy nie bylo.. ale jeszcze ladna pogoda wroci na pewno i mozliwosc na spotkanie :-)

Corin to ty mialas z tym tetnem podobnie jak ja mialam we snie. Ze sluchalam tetna dziecka a slyszalam swoje wlasne i z takim zdziwieniem sie wsluchiwalam ...

Emka, na pewno jeszcze bedzie tutaj piknie i sie spotkamy w Madrycie, znalazlam fajny sklep z tanimi ubrankami!!!

No, wstawilam fote brzucha. Juz mi nawet wczoraj w autobusie miejsca ustopiono, ale fajne uczucie, hihi!

Czesc.

Ja niestety ciągle kaszle jak stary gruźlik. Nic nie pomaga, zadne syropki, jestem juz zmeczona tym kaszlem, nie wiem co przezywa ten dzidek (martwie się cholernie).
Przepraszam, ze nie odnosze sie do zadnych wiadomosci, ale ledwo zipie.

A mam na 19 bilety na koncert. Czekałam na niego cały miesiąc. Chyba pojedziemy i najwyzej wyjdziemy po godzinie jak bede sie słabo czuła, owine sobie gardło, ciepło się ubiore. Sama nie wiem, z jednej strony maleństwo najważniejsz ale z drugiej zal mi biletów.
Ale do 19 moze ozdrowieje. Bo w sumie coś mam na gardle tylko ,w płucach i oskrzelach czysto.
Jak nie urok to srczka.

Zazdroszcze tym co wiedzą jaka będzie płeć. Ja jakoś podświadomie czuje faceta, nawet ciuszki jakies takie bardziej męskie wpadają mi w ręce.

elleth biedaczku :-* ale na poceszenie moge powiedziec ze... :/ mnie cos zaczyna ciupac w gnatkach :/ i katar:| ojjjjjjjjjj i sacze juz herbatke z malinami i cytrynka ... oby sie nie rozwinelo

Dzień dobry dziewczyny kochane :*:* no ja już czekam z moim małżem i dzidzią na rodziców :-D pogoda cudna słońce ciepełko ąz zapach w domku inny się robi .Nie wiem czy ja wogóle to ponadrabiam przez tydzień hahaha będę musiała chociaż czytać wieczorami żeby wiedzieć co i jak,.. hanami superrr,że wakacje się udały i wypoczęłaś z dzidziulkiem :* :tak: Corin by było jakbyś miała w końcu bliźniaki haha no ale już nie droczę się jak coś oddasz mi jedno bo ja bym chciała żeby odkrył jeszcze jednego bąbla :-D :zawstydzona/y: mailuj na kawkę zapraszam i ciastka korzenne mąż mój pije kawy na tony haha więc musi kurcze w domu być :wściekła/y: no i wogóle wszystkie Was całuję i ściskam ale lekko haha

wróciłam z oglądania samochodu...... :( i już wiem, dlaczego mam taki nastrój od rana - coś przeczuwałam..... prawie nowy samochód, miał być w najwyżwszym wyposażeniu a z tyłu korbki, i brudny taki i warczący i trudno.... :( naszego chcemy zmienić, bo już 7 lat mu stuknęło i prawie 100 tys..... a jak się Małe urodzi to zawsze będzie na co kasę wydać i samochód nie będzie priorytetem.... będziemy szukać dalej.... znaczy mąż bedzie.....

ja znowu zaczynam wpadać w panikę, bo stetoskopem nie mogę tego tętna namierzyć (warstwa tłuszu robi swoje), u lekarza byłam w poniedziałek i dzeicko słyszałam, ale samonakręcającego się mózgu trudno zatrzymać..... ostatnie ruchy poczułam próbując czekoladę do ciasta czekoladowego, ale nie będę się poświęcać jedząc czekoladę, żeby sprawdzić - nie lubię.....

chore brzuchatki leżcie bezwzględnie w łóżku, przynajmniej ze 2 dni dłużej od momentu kiedy poczujecie się dobrze.... u mnie dookoła wszyscy chorzy..... :(

zazdroszczę Ci Hanami wakacji..... ech.... powygrzewałabym sie na słońcu..... a to na razie w Warszawie zaszło i jest przenikliwie zimno na dworzu.....

balkan Ty wez ten stetoskop w pioruny gdzie odloz ... bo zawalu kobietko dostaniesz ja nawett gdybym miala okazje t bym nic nie badala BO SIE BOJE TAKICH RZECZY od tego jest lekarz :*

Veronique, i kto to mówi.... :-D ja wiem, wiem - stara i głupia.... ale pewnie dlatego, że stara i po jednym poronieniu to tak się niepokoję.... już się na przyszły tyg umówiłam na usg, bo połówkowe mam dopiero 8 marca..... ale dzięki śliczne, bo troszkę otrzeźwiałam..... :)

reklama
Do góry