reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Brzucholki :-)
Gonia i Gocha gratuluję synków :-)
Maqnio mądra z Ciebie Kobieta. Gratuluję córci mam nadzieję,że już ostatecznej;-)
Veronique zamknij tą szwagierkę w jakiejś beczce. Nie znoszę kobiet, które swoimi przeżyciami i tragediami straszą innych. Do tej pory pamiętam jak moja babcia powiedziała mi w 8 miesiącu ciązy, że nie zasługuje na żywe i zdrowe dzieco bo jej pierwsza córka urodziła się martwa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tak jakby baby nie wiedziały, ze nasze dobre nastawienie to połowa sukcesu. Weroniczko rozumiem twoje obawy, ale są nieracjonlne. Wyniki masz dobre, usg w porządku więc dzidzia jest zdrowa, a twój organizm opiekuje się nią pięknie. Naprawdę tylko spokój i radość,że masz w sobie taki wielki cud. Będzie dobrze Kochana :-)
Anula złota czcionka dla brata :-) Widocznie ta pani od przyrody musi być kiepska. Bo z regułu dzieciaki na takich lekcjach niezwykle uważają.
Elleth musisz wyleżeć.Wiem, że nie ma innego wyjścia.
Ja tym razem opiekuję się mym chorym małżem. Zagoniłam go do łóżka i nie pozwalam wychodzić. I chyba w ostatniej chwili bo gorączka mu spada i jest już lepiej ( jako chory potrzebuje posiłków co 1,5 h) Jakby tego było mało Lady ma cieczkę i już 4 razy wywalałam z klatki psy,które czatuja pod naszymi drzwiami. A sunia jaka dumna jak słyszy te piski. Dobrze że są drzwi bo byłoby wiecej porodów w naszej rodzinie :-)
Nika zaczęła dzis ferie, miała pojechać na Białoruś, do dziadka, ale ojcie powiedział,że na razie to nie dobry pomysł ze względów politycznych. Więc dziecko posiedzi z rodzicami. Juz skacze z radości ;-)
Lecę wywalać absztyfikantów. Weronika zapytała czy jej chłopaków będę traktowała podobnie.Na to tata odpowiedział jej, że oni bedę lecieli przez okno. I cos mi się zdaję, ze nie żartował taki jest zakochany w swojej córeczce :-)

Ostatnia edycja:
reklama
mailuj dziekuje:) usmialam sie z tych psiaków:) widac pisórki sa równie romantyczne..i napalone:) Twoja Niczka a raczej jej adoratorzy będa mieli ciężki zywot z zakochanym tatusiem..ulala, no ale jak tu nie kochac swojej córeczki. może jakies castingi bedziecie urządzac? ale byłby ubaw:)

mykam Brzucholce!! Bąbelki i Mamuśki śpijcie spokojnie:)

Wlasnie napisalam do Maqnio jakis czsa temu ... 45 minut temu moze juz godzne dostalam takiego kopniaka jak w pusty BEBEN ale jakie to dziwne uczucie poki co bylo takie laskotanko a tutaj tak lup ale tak delkatnie az podskoczylam no nic na swiecie tak nie poprawi humoru jak DZIECKO WLASNE DZIECKO I WY :))))
Jakos musze przetrwac te noc ... to ostatnia nocka P ... poki co kocur wariuje ... skacze po scianach od jednej sie odbija i leci na druga MASAKRA ... tzw glupawki wieczorne w wykonaniu Pędzla ... idziecie juz spac?

Ja jeszcze nie idę spać:) Ja to ci zazdroszczę veronique, bo jeszcze jedna noc i będziesz miała małża znowu, a ja jeszcze tylko dwie nocki i mój pojedzie znowu na miesiąc..
Jak przyjedzie to już niezły bęben będe miała hehe i wtedy na pewno poczuje kopniaki, bo teraz jakoś nie może wyczuć:)

Zapomnialabym o najważniejszym.. Gratuluję poznania płci kochane..teraz to będzie dopiero szał kupowania jak juz wszystkie z nas będa wiedziały co w nich siedzi :-)

Ostatnia edycja:
Weronika to Dzidziul Ci daje znać, że z nim wszystko ok i masz się nie martwić :-D
Dodi, 4 tyg szybko zleci, a teraz jeszcze ciesz się że jest :-)

Ja jeszcze czekam na mojego bo w pracy musiał dłużej zostać, a za oknem się jakiś huragan rozszalał, śnieg pada, masakra. A biedny autobusem musi jechać...

Przeczytacie sobie ten artykuł, świetny jest. Ciąża z perspektywy dziecka :-)
http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaza_artykul,5847,0.html

Dziś przyszły bodziaki, które kupiłam na allegro i są taaakie malusie, aż się rozczuliłam.

Ostatnia edycja:
Nio zleci zleci..zawsze mi szybko leci, a teraz to już w ogóle biegnie ten czas jak szalony:) Cieszę się jak narazie,ale malż coś przeziębiony kicha i kicha..oby mnie nie zaraził na koniec:)

Dzielne z Was dziewczyny, ze tak sobie radzicie z tym czekaniem:-)
Veronique sama widzisz, ze nawet dzidzia Ciebie uspokaja :-)
Ja z ruchami na razie mam tak, że raz na kilk dni coś poczuję. Ale w pierwszej ciązy też czulam je póżno.
Całuję Was mocno spokojnej nocki

Witam się "nocnie":-)
majluj jesteś, a już się zastanawiałam co się z tobą dzieje.
Ja dopiero nadrobiłam zaległości od wczoraj, macie szalone tempo!
maqunio gratuluję córuni!
gon1a gratuluję synka!
weronique głowa do góry!!! Jutro już twój M. z tobą będzie. Ja też jak dłużej pochodzę to mam straszne bóle w krzyżu, muszę wtedy usiąść lub położyć się i jest o.k.
iwonuś, mamucica ja też nie chcę znać płci dzidziusia, przynajmniej na razie. Może mi przejdzie, ale na razie chcę mieć niespodziankę, no i co do imion, też się nie zastanawiamy jeszcze, ale już niedługo trzeba będzie:-)
maqunio, orchidea szczerze Wam współczuję utraty aniołków i podziwiam, że się nie poddajecie.
Ściskam was wszystkie cieplutko!

reklama
Do góry