reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej mamuśki! Chciałam tylko zameldować, że nie było mnie tydzień na forum, ale już jestem i wszelkie aktualności w tabelce uczyniłam. Teraz biorę się za nadrabianie Waszych postów. Uff... sporo tego :)
Widzę, że pojawiły się wieści co do płci dzidziolków - gratuluję!! Oczywiście jeśli chcecie uaktualnić dane w tabelce to proszę pisać do mnie na pw. Pozdrawiam i dobranoc
:-)

reklama
Halo!! dzien dobry!! tak, to by było na tyle ze spania...pospałam ze hoho!!! zła jestem, bo sie wczoraj okazalo, że dziś musimy do tesciów jechac (nie to ze ich nie lubie - sa super), tylko musze wyjsc z łóżeczka, małz tez zły, ze na to wiatrzysko musze wychodzic, no ale cóż, jak mus mus. ide sobie inhalacje z sody oczyszczonej i soli zrobic bo ledwo dycham. Mam nadzieje, ze spicie dobrze!! poczytam Was wieczorkiem a tymczasem miłej sobotki życzę:)

O Boziu Maqnio to naprawde sobie pospalas ja mam ogolnie nos tez zapchany ale to w ciazy podobno normalne .... wczoraj mi ktos cos mowil ze sa takie specjalne zele nawilzajace...:> moze i dla kobiet w ciazy cos takiego wymyslono bo ja tak mocno smarcze ze krew leci .
I tak poza tym to dzien dobry ja zjadam na sniadanie salatke gyrosowa :) i herbatke z lesnych owockow :) i z humorkiem dzisiaj lepiej slonce wyszlo ... ajj jak ja sie ciesze ze jestescie Pewnie jeszcze spicie :* to ja tup tup tup cichutenko do pozniej :* spokojnej sobotki
Dodi Misia wiesz ja bardzo podziwiam te kobiety ktore na dlugi okres zostaja same .... ja pamietam zawsze bylo tak z moim tata.... i do dzisiaj tak jest jest inzynierem nadzoruje budowe autostrad wraca raz na 2 tygodnie do domu i odkad pamietam zawsze tak bylo tylko ze jako dziecko pamietam ze nigdy nie wracal z pustymi rekoma i nawet jak wracal nad ranem z dlugiej podrozy to przychodzil do mnie i siostry ucalowac nas i poprawic kolderke i kladl jakis prezencik :) fakt jest taki ze zwiazki takie sa bardzo silne a i takie uczace pokory i siebie nawzajem bo przeciez mozna z kims byc z 10 lat a i tak sie go do konca sie pozna ...

Ostatnia edycja:
Witam w ten chłodny sobotni poranek :)
Mam nadzieje, ze wszystkie chorowitki dzis sie juz lepiej czuja... :tak:
Gonia - gratuluje synka! :happy2:
Heledorka - dobrze, ze wróciłaś do nas w koncu :blink:

Leze sobie w lozku i jestem juz po kawce, ale mysle czy by sie na druga nie skusic... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam mamuski wstalam strasznie glodna;-)
mailuj to pan od przyrody moze dlatego, a to nie moj brat mial pytac sasiada bo on juz ma swoja teorie to kolega ma zapytac bo maja konsultowac:-D
Pewnie sie poloze zaraz w koncu sobota i pozniej trzeba cos zrobic....
Jejku to juz polowa:-):-):-)
A 2 dni temu narzeczony poczul rozrabiake,jaka mine wtedy zrobil:-D

Ostatnia edycja:
Ja tylko zbozówke pije bo po zwyklej zaraz mam biegunkę zreszta nigdy nie bylam az takim kawoszem :) a tak poza tym dzien dobry :*
Gratuluje Aniu Maqnio równiez ma polowe :*:*:* OBY TAK DO KONCA ! ojjj kiedy ja tak .... powiem Zobacz załącznik 326588

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
ja ma dziś jakiś bojowy nastrój od rana, więc się tylko przywitam i uciekam...... dziś jedziemy obejrzeć nowy samochód - mam nadzieję, że go nie skopię ze złości, bo coś mi w nim nie będzie pasować..... :)

a na dodatek co przełączę na kanał w telewizji to o Walentynkach mówią..... no cóż każdy sposób na zarabianie kasy jest dobry......

miłego dnia, bo dziś śliczne słoneczko, choć temperatura niezachęcjąca......

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Mi się kawa skończyła :-(((( Niestety musze przekonać Nikę, ze marzy o tym by wyjść z psem i kupić kawę. I to osobno bo psa trzeba pilnować. Nic ide negocjować. Może się uda bo dzień jestpiękny :-) Chyba pojadę dzisiaj nad morze

Do góry