reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja lece teraz szukac kafejki internetowej zeby kupic karte z ktorej moge dzwonic do pl za darmo bo ta co mialam sie przeterminowala a jeszcze mialam pare minut do wygadania :wściekła/y: nawet nie wiem gdzie jest ta cafejka bo w naszej okolicy to ciezko o takie rzeczy.. lecem wiec

reklama
mamucica ja też nie rozumiem takich osób, że nie chcą poznać płci maluszka, może to wynika z mojego charakteru, lubie wiedzieć na czym stoje.Gon1a gratuluję syneczka :-) Anula fajny ten twój brat ma mega pomysły i bujną wyobrażnię :-D
elleth kuruj się kochana jutro będzie lepiej ;-)
maqnio ja też oglądam ten film z całą moją załogą;-):-D Biziaki

Iwonus az za bardzo ciagle cos wymysla,teraz jest na etapie marzen o wyjezdzie za granice i zalozeniu tu wielkiego gospodarstwa na ktorym mam mu niby pracowac mama a on tam dodatkowo i jesli bedzie mial zone i dziecko to bedzie jadl u mamy a nie od jakiejs baby:-Dz tym jak dzieci powstaja chcial dzwonic do mnie ale wymyslil sam i uznal ze do mnie nie bedzie bo bede krzyczala:-)a swoja teorie ma konsultowac z kolega tamten ma sasiada pytac;-)wyobraznia dzieci nie ma granic aby nasze nie wdalo sie w wujka:tak:
Uciekam dobrej nocki:-)

Anula to niezbyt dobrze ta pani wytłumaczyła skoro brat dopytywać musi:) Dobrze, że chociaż plemniki i jajniki zapamiętał a że odwrotnie to mały szczegół. Zamiast pytać sąsiada powinien jednak do Ciebie zadzwonić w końcu jesteś na bieżąco z tym "skąd się biorą dzieci".
A jeśli chodzi o jedzenie u mamy to ma chłopak rację "nie ma jak u mamy". Nikt go tak dobrze nie wyżywi jak mamusia:)
Wesołek z tego Twojego brata:)

em_ka ja to jestem pałeczka..Ty mnie pytałaś za co mnie ciągnie a ja zrozumiałam co innego..no niestety ciągnie tylko słownie, bo za co innego ciągnąc to sie boi:)
iwonus no filmik super!!! miłego ogladania!

no to życzę Wam miłego oglądania - ja jakoś w całej tej serii sie nie bardzo mogę odnaleźć, ale to już kwestia gustu.....

ja siedzę z mężem - ja na kanapie z kompem na kolanach, On na podłodze z kompem na kolanach i klepiemy w klawiaturę - stwierdziliśmy, że włączymy kamerki i będziemy przez Skype ze sobą rozmawiać.... :)

reklama
Witajcie! Kochane. Z tego co zdązylam przeczytać gratuluje córeczki i synka!!! Fajnie że już wiecie!!!! Ja jeszcze czekam ponad tydz... ale już coraz bliżej.
Dziś znów mialam maraton.... pojechalam po 9 wrocilam o 16 bo tak dzieci z basenu wychodzly ..... z mokrymi glowami wiec musialam je wracać. Przyjechalam do domku zjadalm i przyszla koleżanka pazurki jej robilam bo jutro ma imprezke i nastepne 2,5 godz. Na szczęście jestem juz po prysznicu kolacyjce.... uf... i ogladamy na typ 1 film.... A jutro tez do pracki do 12 od rana bo mamy taki projekt zabaw dla dzieci z miasta.... chetnych przyjść do naszej szkoly wiec nie pośpię.
Veronique nie przejmuj się nią... i olac jak mówią laski!!! widocznie ona nie jest dojrzala i nie dorosa do pewnych ról....
Idę teraz na usg zobaczyć wasze zdjątka bąbelków!!

Do góry