reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Veroniq, ale Ci się szwagierka trafiła :no: Nie słuchaj jej i tak jak dziewczyny piszą na razie się z nią nie kontaktuj. Niestety niektórzy musza przenieść własne złe emocje na kogoś i nawet nie wie jak Ci tym szkodzi. Oby jej dzidziuś się dobrze rozwinął i potem nie różnił się od innych dzieci, ale Ty po prostu jej nie słuchaj. Musimy myśleć pozytywnie bo inaczej nie damy rady. Ja też mam ciężkie humory jak M. chodzi na nocki, rozumiem Cię... nie ma kogo przytulić i jakoś tak pusto, ale już jutro sobota i będzie tylko lepiej. Trzymaj się kochana.

Gocha, gratulje chłopaka :-)
Maqnio, :szok::szok::szok: jednak dziewczynka, ale jaja, kurczę to my tak czekamy na tą płeć, a to i tak się może zmienić. Hehehe super, że córcia :-D
Maqnio, też kiedyś się zastanawiałam jak to było z Majką, ciężka historia i wiadomo że Majka była, jest i będzie... ty zawsze będziesz jej mamą. Na szczęście teraz wszystko jest ok i Twój optymizm nie jest tu pewnie bez znaczenia. Ciebie i Orchidee buziam i tulę, i podziwiam Was dziewczynki moje.

Katerina, hehehe ciekawe czy te nasze sny się sprawdzą. :-D
Gonia, kolejny chłopak w naszej ekipie :-)

reklama
maqnio no to siostry strasza córka w tym roku 7 lat skończy więc mądralińska chce już być :-D a druga ma 5,5 miesiąca

orchidea uhuhu to juz obie potrafia pomądrowac:) ja lubie takie dzieciaczki, bo spokojnie mozna sie z nimi dogadac:)
danuska dokładnie tak jak piszesz, maja zawsze będzie, a optymizmu nigdy za wiele:):-)

maqnio a ten twoj malz to za co cie ciagnie na ten film jesli moge spytac ? :-D uwazaj sobie uwazaj, zeby nie przesadzil :-D

maqnio ano jedna gada a druga piszczy jak dzwonię hahaha echh tylko tyle km od nich mieszkam ... to miłego "seansowania filmowego" ;-) em_ka hahahaha Ty zboczuchu :-D :-D

Cześć dziewczynki,
Gratuluję mamusiom chłopców i dziewczynek!!!
My się ekscytujemy co tam na usg lekarz zobaczy a mam kuzynkę, która za nic nie chciała wiedzieć - chcieli mieć niespodziankę. Lekarz pytał czy mówić a oni NIE.
Ja bym nie wytrzymała bo tak inaczej jak do brzucha się mówi po imieniu albo "córeczko" a nie tylko "dzidzia", mały, ono.

Veronique brawo za pozytywną reakcję w stronę głupiej szwagierki. Bo inaczej tej kobity nazwać nie można. Dzwoni i ciężarną denerwuje. Mąż stanął na wysokości, że tak zareagował. A Ty się kochana wcale nie przejmuj. Bóle w podbrzuszu bez krwawienia to rzecz normalna - macica się powiększa i odczuwasz to jako dyskomfort. Jak za dużo się nachodzisz albo zdenerwujesz też może pobolewać wtedy koniecznie trzeba wrzucić na luz i leniuchować na maksa. Ty się kobitko ciesz ciążą, delektuj się każdym kopnięciem i rosnącym brzuchem a wszystko na pewno będzie ok.

em_ka haha... juz ja sobie z nim poradze;-)a filmik "I kto to mówi II"stwierdził, ze musi sie wczuc w role ojca dziewczynki..świrek:)

do poczytania po filmie, włąsnie sie zaczyna:) cmokam

Ostatnia edycja:
Maqnio jesteś bardzo mądrą kobietą. Współczuje, ze musiałas przez to przechodzić.
Czytam pobieznie, bo coraz bardziej głowa mnie boli.
Byłam u lekarza internisty, ale wkurzyłam się bo nic mi nie dała, kazała jeść czosnek, bez sensu, wolałabym wziąć jakieś leki, bo od tego silnego kaszlu brzuch mnie boli, boje się, zeby nic się nie stało dzidziusiowi.

Ide się już położyć. Dobranoc. Miłych snów

reklama
Gon1a gratulujesynka:-)
maqnio jak fajnie dziewczynka ja tez chcialam ale wyszedl chopiec zobaczymy moze na polowkowym wyjdzie tak jak u Ciebie;-)
Veroniq nie sluchaj jej nie wiem po co to opowiada a czasmi boli bo musi sie miejsce dla dzidziusia zrobic:-)trzymaj sie;-)
Powiem wam ze z dziecmi jest zabawnie wlasnie dzwonila do mnie siostra, moj brat w 4 kl mial lekcje o rozmnazaniu, przyszedl do domu i mowi:ze chlopak ma jajniki a kobieta plemniki. Tylko nie wie jak to polaczyc po dlugim namysle uznal ze pewnie trzeba to wyslac gdzies i pewnie to szpital ale musze oddac mamie bo to nasze panstwo biedne i nie maja kasy za co trzymac dziecka tyle mies:-D

Do góry