reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio a zdjecia??? ja chce zobaczyc!!!
a co do lekarzy to np jesli nie widac na 100 % co to jest to po co mowia, mogli powiedziec ,,cholercia nie jestesmy pewni, dowie sie pani za miesiac" a nie gadaja tak wczesnie , pozniej czlowiek sie napala a okazuje sie cos innego. DLatego wlasnie wole czekac zeby nie byc zaskoczona!

reklama
Dziewczyny, już ja Was obejmę, spokojnie;) A tulę Was normalnie, a nie teletubisiowo;))

mala monis, taka nieodpowiedzialność mnie przeraża...

Ostatnia edycja:
orchidea no własnie na szczescie, ciuszki, które do tej pory kupilam moga byc i dla dziewczęcia uf..:)
em_ka no własnie foty mam bardzo kiepskie, bo tak sie istotka ruszała, ze nie sposób było strzelic jakiegoś porządnego zdjęcia :(

orchidea a ty masz termin do mojego zblizony :-D ale fajnie. ALe jak sobie pomysle ze prawie wszystkie lipcowki maja porody wczesniej ode mnie to bede nakrecona na maxa po przeczytaniu wrazen :-D i dopisz sie do listy choc nie widac heledorki na horyzoncie

witam
i ja po wizycie
u nas mmiedzy nózkami cos dyndało, lekarz mi mowi"pani patrzy tu miedzy nogami to siusiak" i sprwdzil przepływ na kolorze i stwierdzil ze to nie jest pepowina, takze mam chłopaka tylko imie wybrac i zeby zdrowe sie urodziło
na razie ok, podpatrzył co i jak, serduszko bije, mały szaleje np bardzo wyraznie widac było ręke i tego siuisaka naprawde
za 4 tyg połówkowe usg zobaczymy czy moj mały nie okaze sie dziewczynka ale raczej nie
ciesze sie ze w porzadku jak na razie bo jak tak czytam posty i inne rzeczy to sie człowiek nakreca i mysli:-D:-D:-)
musze kompa mezowie zwolnic wiec zmykam zajrze pozniej cieżaróweczki
pozdrawiam

pasota no dobra jak dasz radę to tul hahaha :-D ;-) właśnie z chrześnicą gadałam matko co za gadzinka moja no hahaha mówi mi dziadek z babcią jest u mnie przyjechali na kawę bo wiesz jutro jadą do Ciebie no to ja mówię wiem wiem Wiktoria a ona wiesz co dziadzius powiedział,że jak będziesz miała syna to będzie pił wódkę dwa tygodnie i będzie babcia mu tylko jedzenie i wódke dawała o matko myślałam,że padnę gadaja takie rzeczy przy tej gadule hahahaha goni1a gratki wielkie wow kolejny synek :-D em_ka no ja mam na 25 termin a co do listy to ja jakoś nie chcę tam byc ;-)

Ostatnia edycja:
Gon1a ale fajnie by bylo, czyli mialabys na dobra sprawe parke tak jak chcialas :-D jak na razie gratulacje syncia, chyba sie juz przewaga zrobila nie? :-)

reklama
gon1a gratki wielki!! ja juz sie pogubiłam ilu mam facecików a ile babek
orchidea..takie dzieci sa swietne jak juz gadaja, rozumieja i potrafia powtórzyc:)
margerita dziękuje:)
do pogadania później brzucholce drogie, małz ciagnie mnie na filmik:)

Do góry