reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchidea..albo trzeba takie baby wysłac na przeszczep mózgu, bo niektórym samo wietrzenie juz nie pomaga
iwonus..co nas nie zabije to nas wzmocni no nie? moze tak musiało byc, ja wierze, ze kazdy tam u góry ma wytyczony scenariusz:) i teraz jestem cała happy, ze kolejna dzidzia jest zdrowa, a o majce zawsze pamietam, nawet czasem do niej gadam:)
elleth szoruj słonce do wyrka, zebys sie bardziej nie rozchorowała:)

reklama
psota poczekaj jeszcze ze 2 miesiace to nas nie obejmiesz do tulenia hahah będziemy jak Tubisie tylko pisać tulimy hahahaha maqnio nio masz rację i co Twój mężuś wymyślił imię dla córeńki ??

Ostatnia edycja:
psota poczekaj jeszcze ze 2 miesiace to nas nie obejmiesz do tulenia hahah będziemy jak Tubisie tylko pisać tulimy hahahaha

buhahha...no orchidea ma racje jak nikt!! jeszcze trochę a najpierw bedzie widac brzuch..potem dlugo długo nic a potem cała reszte:)
orchidea no cos tam wymyslił, dwa mu sie podobaja: Miłka i Różyczka..a co z tego wyniknie ...zobaczymy:)

Ostatnia edycja:
Gocha gratulacje syneczka :*
maqnio jacieeeeeeeeee nooooooooo, ale bombaaa!!! i widzicie czemu warto sie wstrzymac z podpatrywaniem plci? wyobrazasz sobie ze nakupowalas chlopiecych ciuszkow a tu nagle sie okazuje ze masz dziewczynke? masakraaaaa i jakie zaskoczenie!!! :-D
Jak strasznie chcialabym juz wiedziec, az teraz mi sie cos dzieje jak to przeczytalam ... moja kumpela miala miec dziewczynke a w 8 miesiacu na kontroli jej powiedzieli ze to jednak chlopak, wiec i takie wypadki sa xD :-D
Ale ciesze sie strasznie ze sie cieszysz i ze dodatkowo trzymasz kciuki za to zeby i mi sie to sprawdzilo.ehh...
Ja dzisiaj nie wytrzymalam i weszlam do Zara Kids i ogladalam mini ciuszki, no przecudowne byly z tym ze albo dla chlopca albo dla dziewczynki, nie bylo uniwersalnych i nie ma szans zebym sie na cos skusila do momentu kiedy nie poznam plci. Przecudowne spodniczki byly razem z rajtuzkami, az mi w gardle zascho od wywieszania jezora na te cuda. Jutro jade do Primark i kupie jakies potrzebniejsze rzeczy typu reczniczki z kapuckami i takie tam... zeby miec juz przygotowane ^^ aaaaaaaaaaaaaaa

ahahahhaaha tulimy tulimy xD straszne sa te teletubisie, nigdy ich nie kupie dziecku :-D

em_ka hahah no ja nie wiem kto te Tubisie wymyślił,ale sporo dzieci zapatrzone jest w tych ludków smiesznych w sumie taa no skaczą,tanczą kolorowe są to i dzieci zadowolone ,taa mój Tomek tylko pingwiny z madagaskaru męczy jej jedno dziecko w brzuszku drugie prawie 30sto letnie hahahah

Teletubisie są okropne, przyznaje.
Mam taką dziewczynę w pracy, niekoniecznie ją lubie, jest teraz w ciąży, początek 2 miesiąca. Co mam do niej do mam, ale jej maleństwu zyczę wszystkiego najlepszego. Ależ ona mnie wkurza, a teraz jescze bardziej udowodniła swoją głupotę: wiedziała ze jest w ciąży i nadal chodziła do pracy, choć praca u mnie w zakładzie na naszym stanowisku jest poprostu cholernym szaleństwem w czasie ciąży. Ale ona oczywiscie musiała się nachapac pieniedzy.... I leży z zagrożoną ciążą w szpitału.!!!!Ale kobiety są głupie!

orchidea bo bajka z teletubis emituje fale, ktore wciagaja w ogladanie. Wstawiaja jakies hasla miedzykratkowe i nie da sie oderwac od telewizora :-D :-D :-D a jak moje dziecko nie daj boziu przejelo sposob chodzenia po teletubis to nie bylabym zadowolona. Na wszelki wypadek tego nie kupie, dokladnie tak samo jak chodzika :-D

kurde nie daje sobie rady z tym swoim jaszczurem. Nie je, dobija sie calymi dniami, dzisiaj mu do naczynka dalam swierszcze to glupek tylko wlazl na naczynie, swierszcze uciekly po terrarium, pochowaly sie a teraz moj D mnie zabije ze cwierkaja po nocach i wywali mnie razem z ta jaszczurka. Masakraaaaaaaaaaa dziad jeden, gdybym mogla cofnac czas zamienilabym to wszystko na psa :-D

mala monis ja mialam fizyczna robote i jedna boliwianka bala sie przyznac ze jest w ciazy i do 2-go miesiaca pracowala na tasmie i sciagala towar ktory wazy nawet do 30 kg. Takze nie ona jedna taka glupia !!!

Ostatnia edycja:
em_ka dzieki kochana!! no jakby tak na 5 minut przed porodem okazało sie, że jednak moja córcia jest chlopcem, to chyba trzeba by mnie było cucić jakimis solami:)a tak na powaznie to czasem naprawde gin sie myli, albo małe tak sie ustawia ze nie sposób podejrzeć. z drugiej strony jak np. kiedys babki nie wiedziały az do porodu co nosza pod serduchem?? kurka i jak tu nawet jakies ubranka przygotować. Ja chyb a teraz też będę jęzor wywiesząc na te małe cudeńka dla dziewczynek:) i pewnie wydam połowe wypłaty. gorzej jak na miesiac powiedzą mi ze jednak chłopiec. ale byłby numer, tylko wiecie co wtedy to juz byłabym rozczarowana, bo jakby sie za miesiac okazało, ze to jednak chłopiec to pomyslałabym sobie ze w takim razie musi miec mała "meskosc" skoro az tak długo nie było widac:-) a teraz znowu na powaznie: ginka była na 200% pewna, pieknie było widac damskie przyrodzenie, nie sposób, zeby sie pomyliła:)

reklama
Kurcze w sumie jeszcze maqnio wiesz jak syn niby i coś masz niebieskiego to i dziewczynce załozysz ale jak odwrotnie i tak sukienke synowi to troche nie bardzo hahahahha em_ka o chodzikach to mi nic nie mów nawet nie kupie dziecku swojemu i już :wściekła/y: nogi później jak kaczki kurde .. mala_monis a widzisz kasa kasa kasa w oczach miała może kasę a teraz lezy i pewnie płaczę co ja narobiłam najpierw zrobiła teraz myśli pewnie :baffled:

Do góry