reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

katerina no jakbys zgadła..już w łóziu leże, czuje sie nieco lepiej (tylko sama nie wiem czy to w wyniku poprawy zdrowia czy w wyniku ciągłego podekscytowania:):):) no powiem Ci ze mnie juz chyba zadna zamiana płci nie zdziwi:-)kto wie moze sie jednak okaze ze bedziecie miec małego mężczyzne:-):-)

wogóle to jestem zaskoczona ze w tym wieku ciążowym dzidź jest juz tak wysoko. mała miała główke ok 2-3 cm nad moim pepkiem po mojej lewej stronie.ja tam myslałam, ze nadal jest nisko a tu prosze pnie sie do góry panna!

reklama
Dobry wieczór kochane :* no ja porobiłam troszkę mój T wrócił wcześniej z pracy lało jak nie wiem,więć i na dachu robota nie szła :-( Gocha gratuluję synusia maqnio wow ale szok mam no gratki wielkie ale niezła zmiana pisiorek zniknął hahaha :-D :-D :-D

Kurde to może dobrze,że u mnie wczoraj nie powiedział,bo jeszcze bym się nakręciła ... to jaka teraz przewaga hmm bo już się pogubiłam :-D :-D mój siedzi i ogląda po tym co mu przeczytałam zdjęcie "kroku" z wczoraj hahahaha na kość udową powiedział,żę to pisiorek hahaha

Hmm poklocilam sie ze szwagierka .... i tyle powiedziala zebym sie za bardzo nie cieszyla ze porod to horror ze ... ruchow jeszcze czuc nie moge i ze jak lekarz nie chce mi zrobic teraz usg to ona by zrobila na wlasna reke i przede wszystkim zrobila by to badanie prenatalne :|
Powiedzialam ze nie bede z nia dyskutowac bo wplywa to na moj stan psychiczny i szkodzi dziecku ... P trzyma moja strone pierwszy raz jesli chodzi o jego siostre powedzial ze juz wiecej chodzic tam nie bedziemy i ze nie ma do mnie dzwonic bo niby z zyczliwosci dzwoni a zaraz mi dowala jakbym workiem treningowym byla na jej zal i smutek :(
Maqnio tak sie ciesze ze u Ciebie wszystko dobrze i ze bedziesz miala "dziureczke do kompletu " :) ja troche poczytuje te ksiazke "Ciezarowka przez 9 miesiecy " i troche mi humor poprawila hahaha naprawde teksty i okreslenia tam sa niezle .
Dzisiaj ostatna samotna noc ostatnia nocka P ... jakos przetrwam te noc :( brakuje mi go jak budze sie w nocy a nie chce dzwonic do niego w nocy bo on od razu sie martwi ... a potem to ... wychodza jakies takie nieporozumienia . Ladne macie te foteczki tych dziabagow :) kurcze jestem ciekawa jak moje dzieciatko wyglada :) ... Jak sie czuje yyyhh i znowu rycze aaajj psia kosc . Jedna bliska osoba mi wie ze mieszkalam w Brodnicy mialam tam mnostwo przyjaciolek w sumie to one caly czas sa ale bardzo rzadko sie spotykamy ... bo nie ma kiedy tak naprawde i brakuje m takiej przyjaciolki od SERCA co by sie wygadac bo wiecie ze z Facetem to tak nie zawsze mozna do konca nawet jesl jest super...
Caluje Was Brzusie

Veroniqueolej to co ona gada tak jak któraś z dziewczyn napisała ,że ona będzie winiła cały świta a że ma Ciebie pod ręką a Ty ciężarna to .. wiadomo ma pole do popisu. Będzie dobrze wszystko takie bóle czy rozciągania ja też mam aż dziś to na głos dośc mocno powiedziałam ałaaa :-D

Veronique i dobrze, ze jej przygadaliscie! Czy ona w ogóle nie mysli, ze takie rzeczy Ci mowi?! Az ciezko pojac... Niesłuchaj juz tych bzdur... :wściekła/y:
Maqnio - a cieszysz sie z tej "zmiany"? Wolałaś zdrowego synka czy zdrową córeczkę? :-p

Jakos postaram sie ... zapomniec o tym co ona mi mowila dzisiaj ... lepiej tak bedzie dla mnie booo naprawde nie jedna z Was gdyby uslyszala to w jakich tragicznych i czarnych barwach opisuje ciaze ze ... :(

reklama
orchidea..kurka faceci potrafia byc zabawni:) mój teraz chodzi i imiona wymysla:)
Weroniczko ta twoja szwagierke to by trzeba przez kolano przełożyc i.. aj..co za baba .no ja wiem ze ona cierpli itp, ale nie rozumiem jak może tak cię dołowac? wiesz co ja mysle: ze to jej rozgoryczenie i żal zaćmiewaja jej umysł. i twój paweł ma racje wogóle tam nie chodz i nie dzwoń, nie bedzie cie baba stresować i proszę Cię nie bierz sobie do serduszka tego co ona mówi. Na moje żal i wściekłośc przez nią przemawiają, ze Ty masz zdrowe dzieciątko a ona nie. sluchaj swojego ciała i intuicji, a bedzie dobrze. Z drugiej strony pomysl..gdyby było cos nie tak, to juz bys dawno o tym wiedziała. My też stracilismy nasza pierwsza córeczkę, ale jakos przez to nie kracze na prawo i lewo, ze teraz kazda ciąża sie tak skonczy. Po prostu nie słuchaj tej dziewczyny, wogóle najlepije w takiej sytuacji odciąć sie na jakis czas od takich "dobrych" znajomych czy rodziny. zawsze tu masz Nas...a my mamy ciebie:) tulam:*
mala monis popróbuj jeszcze z tymi suwaczkami, mnie tez czasem jakies błedy wyskakuja, spróbuj wymazac suwaczek i wkleic go ponownie:)
katerinka bardzo sie ciesze!!!mnie było wsio równo co bedzie, ciesze sie tak samo jak z chłopca:)dobrze ze dotychczasowe ciuszki, które kupiłam sa unisex:)

Ostatnia edycja:
Do góry