reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wydrusia tez mialam 1,0mm takze wszystko ok.

Ja mam dalej to przeczucie ze dziewczynka choc w tym momencie jest mi juz to wszystko jedno. Jakos tak mnie ludzie powkurzali tymi swoimi przemysleniami co do plci mojego dziecka ze olalam temat i teraz czekam jedynie na werdykt lekarski.

a u nas dla odmianyyyyyyyyyyy.... uwaga..... sloneeeeczko!!! pisze niby ze 13 stopni ale pewnie cieplej jest bo wczoraj tez w samej bluzie chodzilam :-D chcialabym wam dac troszke tego ciepelka, ale DHL-em wyslac sie nie da :-D

dokladnie tak jak pisze dodi zespol downa nie jest choroba dziedziczna lecz wrodzona. Im starsza kobieta tym wieksze prawdopodobienstwo.

Ostatnia edycja:
mamucica trzymam kciuki !!musi być wszystko Ok.
Dziewczyny ja tak z innej beczki ...mozliwe żeby dzidzia miała juz czkawkę?? no puka mi cos tak jakos dziwnie minimum 2 razy dziennie... teraz tez:dry:

Czkawka jak najbardziej możliwa! pamietam jak moja Misia miala czkawke jak była w brzuszku..pod koniec ciąży..czasem nie mogłam przez to spać haha

Iwonuś, tak nastawiłam się na chłopaczka i teraz trudno mi się przestawić, jakoś tak dziwnie, że druga dzieczynka..nie mogę się przyzwyczaić do tej myśli...chyba jestem jakaś wyrodna;-)

reklama
Do góry