reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Zuzu Uwazaj ... naprawde :-* ja wczoraj mialam taka sytuacje siedze przed lustrem w sypialni ....i mam glupia manie ... wyciskania wągrów ... i jeden siedzial tak głeboko :| ( ja kosmetyczka powiinnam przeciez wiedziec ze na sucho sie ich nie wyciska) ale glupia cisneeee i cisneeeee i za chwile "łuuuup łuuuppp " w brzuszku :| hahahah i mowie dobrraaaa juz nie wyciskam :p jakbym miala malego Pawla albo Pawelke w brzuchu ktory nienawidzi jak wyciskam cos z twarzy
A tutaj Corin Orchidea moj ulubiony utwór Andreas'a vollenveider'a http://www.youtube.com/watch?v=TJEEeTDahSs&feature=fvsr a tutaj moj Kochany Kenny G http://www.youtube.com/watch?v=7FMpC_1-Mhs

Ostatnia edycja:
reklama
Veronique1986 heheh to mamy coś wspólnego
Ja tez uwielbiam wyduszać.... tylko ja nie wiem czy mam taką cerę czy coś. Zaczelam juz myć buzię takim srodekiem cetaphil ale cos nie skutkuje...a mam takie krostki.... zauwazam ze jak sie najjem orzechów to tak mam chyba...ech... a one w ciazy wskazane.... i mój mąż też mnie goni.... gasi mi światlo lub się obraża heehh ;-)

Zasadniczo moglabyys " przyjsc do mnie " bo jestem kosmetyczka ... i zrobilabym Tobie oczywszczanie twarzy ... czasami zostaja blizny bo wyciskaniu wągrów a czasami nie .
Sprobuj chociaz nie wiem czy teraz moglabys ... kupic w aptece taki plyn Afrodyta on jest na bazie ziol ze spirytusem Paliiiii jak cholercia ale bardzo dobry .
Zawsze byłam zwolenniczka naturalnych sposobów Dermika ma tezbardzo dobre takie jednorazowe maseczki i ta maseczka sie nazywa "Let's go street Dance" czy jakos tak taka Parka tanczy na niej jest rewelacyjna i wszelakiego rodzaju rozgrzewajace maseczki ... :)

hej drogie ciężaróweczki- ale wy wcześnie wstajecie;)
przepraszam, że wczoraj zniknęłam ale o 12 przyszła do mnie pani-klientka sobie porozmawiać, zaczęło jej się robić słabo, nagle dostała innych objawów-duszności, sztywność karku,pleców,ucisk głowy, drętwienie rąk, wymioty-koledzy mi pomogli w pracy, wezwali karetkę- prawdopodobnie wylew-pani została przewieziona do szpitala do Gorzowa(50 km od Drezdenka, bo u nas nie mogli jej pomóc)-masakra-ja przez to wszystko wpadłam w delirkę-zaczęłam się trząśc,strasznie mnie kłuło w boku i mąż zawiózł mnie do domu- oczywiście nie przyznałam się że mnie coś boli bo bym jeszcze na IP wylądowała-po godzinie leżenia doszłam troche do siebie, coś zjadłam-dzidzi zaczęło się ruszać więc stwierdziłam że wszystko oki. nie życzę nigdy nikomu takich nerwów-gdyby nie pomoc moich współpracowników to nie wiem co by było- jedynie pani w dyspozytorni karetki(z którą byliśmy cały czas na tel od wezwania karetki) gratulowała nam i chwaliła nas za sprawne udzielenie I pomocy-z tego co wiemy stan moje klientki jest ciężki...
jakby nie było ja dziś znów w pracy- mąż mi powiedział że jak jeszcze raz coś takiego mi się trafi, sam mi L4 przyniesie...ale dziś nie zamierzam nikogo wykańczać:biggrin2:
pozdrawiam i życzę miłego dzionka

jedna z was pisała o prezencie dla dziecka-takim jeździku-pchaczu-fajna rzecz- ja miałam coś takiego dla mojego smyka i fajnie się sprawdziło nie tylko jako chodzik-bardzo lubił do tej pory nawet na nim sobie pojeździć;)

Kasiulka- nie przejmuj się tym że musisz małej włączyć bajkę a sama odpoczywać- ja tez jestem wypruta po pracy i czasami nie mam siły do syna- a niby drugi trymestr jest łatwiejszy...:-)

witam:-)ile mam czytania, wcinam sniadanie. juz 2 noc mam koszmary, ktos remont robi i nie ma jak spac do tego snieg jest:-(
a co do polowkowego to tez mam troche pozniej;-)

Dzięki ci kochana. Ja od malego se wyduszam moze to przez to ale przewaznie mam krostki na szczęce i brodzie... na czole mniej.... i teraz strasznie na plecach... takie male ale się zastanawiam ze to moze tez byc od mojego aqua bo skacze z babkami one w wodzie ja na lądzie w sportowym ubraniu i moze ta temp i wilgoć w jednym.... jak se porządnie oczyszczę to na drugi dzień mam ladnie gladko ale to szybko mi nawraca....malo kiedy jak duszę to mam na drugi dzień sprzeciwione... wiec chyba w miare staram sie robić dobrze... ale to nie to samo co kosmetyczka tylko Lublin a Toruń....... daleko.... heheh a z chęcią bym skorzystała z zaproszenia... już sobie spisuje tę maseczkę a można ją teraz stosowac??

Ajj z tą witalnością w drugim trymestrze to ja sama tez juz sa wątpie :| szczerze pisząc .
Paulinko to sie nastresowałas ... bidulko :-* najwazniejsze ze ta PAni jest juz pod dobra opieką

Veronique, bardzo spokojna ta muzyczka i nastrojowa :) Pewnie swietnie się spisze jak maleństwo bedzie już na swiecie (zwlaszcza ze teraz jej juz słuchasz i maluszek się osłu****e) :-) A mam do ciebie pytanie, skoro jestes kosmetyczką :-) Mam na skroni takie jakby kaszaki (małe) - dwa. Jak sie tego pozbyc?

Myslę ze spokojnie mozesz... a co do krostek na plecach to ja tez je teraz mam i nie wiem czy to spawa hormonow czy wysuszyla mi sie skóra ale stawiam na wysuszona skórę bardzo sobie chwalę serie kosmetyków firmy Emolium jest DROGI dosc ale BARDZO wydajny kosztuje okolo 50zl balsam ale jest tam 200ml nie pachnie w ogole ale bardzo nawilza skore ja po tygodniu stosowania na moje poranione miejsca zwlaszcza pod biustem i miedzy piersiami wszystko sie wygoiło a mialam RANY odparzyłam sobie :/ Sprobuj kupic sobie taka szczote na kiju hehehe smiesznie zabrzmialo i wyszoruj sobie plecki albo kup rekawiczke taka szorstka i poprosc meza aby okreznymi ruchami :) umyl Tobie plecki z checia bym tobie wyslala bo mam mnostwo peelingow z bielendy w takich sloikach duzych jesli bylabys chetna wysle Tobie bo ja teraz narazie mam zamknieta dzialanosc ze wzgledu na ciaze a one sa nowe i szkoda zeby sie zmarnowaly :) pelleingi mam owoce tropikalne kozie mleko wino czerwone i winogrona

reklama
Do góry