reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin a jakiej wielkosci ... moze chodzi Tobie o prosaki to naskorkowe lub podnaskorkowe cysty zastoinowe maja okolo 1 mm takie malenstwa czy cos wiekszego

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na wszelkie krostki...suchą skóre proponuję szare mydło...zawsze smiac mi sie chcialo jak ktos mi je proponował :sorry2: tydzien temu kupiłam córce dostaje lekkiego trądziku na czole myła sie nim i wszystko zginęło :dry: ,ja tez używam... od początku ciązy miałam bardzo sucha skóre na twarzy normalnie na czole az sie kruszyła zaczęlam myc sie tym mydłem i juz nie mam problemu. Czary czy co:nerd::-DWiem że to czarnogród ale naprawde działa :sorry2:

Oki kochane ja uciekam. Pmyślę o tych pilingach... kochana dzieki za propozyjce! Uciekam bo śniegu napadalo troszkę a jeszcze samochód odsnieżyc ble......... Cmoki i do wieczorka!!! Nie piszcie za duzo bo nie dam rady znów nadrobić heeh ;-)

jesli to wyglada tak Prosaki | Choroby skóry to ja osobiscie przy oczyszkaniu skory nakłuwam to jednorazowa igla i z reguly jest po sprawie tylko ze nie radze tego robic samemu bo mozna uszkodzic skore badz naczynka krwionosne i w tym miejscu sie zrobi tzw pajączek a w najgorszym wypadku nerw
Margeritko gdzie tam czarnogrod z bialego jelenia mysla tez sa sa dobre !

reklama
Hehe właśnie na tvnie mówią o znieczuleniu zzo ,że nie maja prawa w szpitalach pobierać opłaty za takie owo znieczulenie i można wymagać zwrotu pieniędzy,szpital musi wystawic rachunek ale jaja ładnie zarabiaja na rodzących niektóre szpitale cyrki świata normalnie poród rodzinny tez nie jest płatny :-D płaci sie jak juz góra 20zl za fartuch np

Do góry