reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin a jakiej wielkosci ... moze chodzi Tobie o prosaki to naskorkowe lub podnaskorkowe cysty zastoinowe maja okolo 1 mm takie malenstwa czy cos wiekszego

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na wszelkie krostki...suchą skóre proponuję szare mydło...zawsze smiac mi sie chcialo jak ktos mi je proponował :sorry2: tydzien temu kupiłam córce dostaje lekkiego trądziku na czole myła sie nim i wszystko zginęło :dry: ,ja tez używam... od początku ciązy miałam bardzo sucha skóre na twarzy normalnie na czole az sie kruszyła zaczęlam myc sie tym mydłem i juz nie mam problemu. Czary czy co:nerd::-DWiem że to czarnogród ale naprawde działa :sorry2:

Oki kochane ja uciekam. Pmyślę o tych pilingach... kochana dzieki za propozyjce! Uciekam bo śniegu napadalo troszkę a jeszcze samochód odsnieżyc ble......... Cmoki i do wieczorka!!! Nie piszcie za duzo bo nie dam rady znów nadrobić heeh ;-)

jesli to wyglada tak Prosaki | Choroby skóry to ja osobiscie przy oczyszkaniu skory nakłuwam to jednorazowa igla i z reguly jest po sprawie tylko ze nie radze tego robic samemu bo mozna uszkodzic skore badz naczynka krwionosne i w tym miejscu sie zrobi tzw pajączek a w najgorszym wypadku nerw
Margeritko gdzie tam czarnogrod z bialego jelenia mysla tez sa sa dobre !

reklama
Hehe właśnie na tvnie mówią o znieczuleniu zzo ,że nie maja prawa w szpitalach pobierać opłaty za takie owo znieczulenie i można wymagać zwrotu pieniędzy,szpital musi wystawic rachunek ale jaja ładnie zarabiaja na rodzących niektóre szpitale cyrki świata normalnie poród rodzinny tez nie jest płatny :-D płaci sie jak juz góra 20zl za fartuch np

Do góry