reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin dziekuje juz słucham :zawstydzona/y: :-D jego głos i głos Sade strasznie mnie uspokaja :-) ale widzę,że jeden utwór ma tytuł nie po francusku jeśli dobra płyte znalazłam :-D chociaż tyle bym zrozumiała haha

Ostatnia edycja:
To mnie pocieszyłaś hahaha bosz przy takiej pogodzie bym nawet z łóżka nie wyłaziła no ale lekarz mi wczoraj powiedział,zebym starała sie nie spać w dzień tylko powoli statkowała sen na noc tez wymyslił jak ja padam czasami :-D :-D

Hej widze ze nasza Corin szczęsliwa:-)super ....ja tez bym chciała miec swojego idola:sorry2: echhh.
Anulka rob tak żeby było dobrze nie ma co sie pchac z samotnosci w następny związek tzn nie odradzam tylko niech sie dzieje wszystko bardzo powoli .Macie czas...... buziam;-)

No to ja Was rozsmiesze i przede wszystkimd zien dobry JA uiwlebiam kiedy w domu slucham plytek takiego artysty jak Chris Rea i Kenny G i Andreas Vollenveider NO POLCEAM zwlaszcza ostatniego mistrzy gry na harfie cos pieknego jaakurat lubie taka muzyke .
A ja wczoraj zmarzlam i albo cos mi sie z pecherzem porobilo ... albo ... cos mam z podbrzuszem boli tak jakby ... ROZRYWA delikatnie ale to chyba przez macice bo do gory smiga .... nie obedzie sie dzisiaj bez zurawinki i herbatek cieplych .
No nie moglam zasnac wczoraj jakas taka byla ... niespokojna

Witajcie. Ja po maratonie. W środę lekcje po lekcjach rada p. od 13,30 i wrociłam do domku o 19.... bry..... Wczoraj od rana lekcjie 13,40 w domku szybko zrobilam se jeść i już o 14,45 w szkole o 16 zebranie do 17,30 i od 18, do 20 aqua mialam.... jak wrocilam padlam tylko co nieco przeczytalam co tam u was....a dziś.............. szok z łożka nie moglam wstać..... zmęczona na maxa jestem... dobrze ze to tylko taki dzień choć i czeka mnie w pon bo mam od 8,50 lekcjie od razu choinka z walentynkami do 17 i ja mam znów aqua do 20 wiec od 8 do 20 poza domkiem..... ech.....
Orchidea... ja też mam fioła na temat siatki jestem Trenerem II klasy... hehe kocham ten sport.... i czsami az mnie rwie zeby na lekcjach grać z dzieciakami.... obecnie moja już 4 kl uczy sie zagrywki... jak se sama machnelam.... to az brzuszek poczulam wiec.... juz oszczędzam się.... ale ból... ech.. dobrze ze aqua mi zostalo narazie... Ide coś jeszcze wszamać bo chyba za malo zjadalm... heeh Cmoki

reklama
Corin no powiedział,że powoli dzidzia zaczyna czuć tak jak ja i dobrze by było,żebym spała fajnie w nocy a w dzień żebym starała sie już nie spać bo mu mówiłam,że senna bardzo w dzień chodzę :baffled: i kogo słuchać ?lekarza czy samej siebie :baffled: Veronique wcale nie rozśmieszyłaś,że słuchasz harfy każdy lubi co lubi zuzu to może wybierasz się w tym roku na Ligę Światową,bo ja powiedziałam ,że jak dobrze sie będę czuła to jadę najwyżej kocem brzuszek wycisze chociaz zakazy juz trabek są to dalabym radę chyba :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry