reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Danuska , mogłaś zaproszonko wysłać Kochana:-) ja już uciekam pod kołderkę:-)
danuska
Fanka BB :)
Wydrusia, już wysłałam zaproszenie :-)
Orchieda, a rzeczywiście coś pomyliłam. To do poniedziałku czekamy.
Orchieda, a rzeczywiście coś pomyliłam. To do poniedziałku czekamy.
Jak zawsze witam z samego rana Dzisiaj nad ranem złapały mnie dwa okropne skurcze...łydek...myślałam, że wbiję zęby w ścianę..hahaha Na szczęście Mężuś się obudził i szybko podał mi magnez i wodę do popicia:-) A nasze Serduszko malutkie jeszcze śpi...zawsze zaczyna się ruszać przed 9 Chyba ma to po tatusiu, bo jak nie musi to długo śpi, a ja i tak zawsze rano wstaje Pozdrawiam Brzuchatki...chodźcie na forum, bo się nudzę..hahaha;-)
Dzień doberek :* :-) No ja nie śpię od 6tej jakoś nie mogłam dziś pospać... Mam nadzieję,że Wy będziecie wyspane wszystkie Pogoda widzę za oknem się strasznie zepsuła echh a już myślałam,że słońce będzie cały weekend marna pociecha
Corin
Mama Trójki :)
Mialo sypac śniegiem a leje jak jasny gwint, nawet pies nie chce iśc na dwór...
Ja jestem dziś nietomna. Siedziałam wczoraj do 00.30. Czat okazał się wywiadem na żywo, ale przynajmniej Gar pośpiewał, tak z gitarka i pianinem... Mmmm, super.
A dziś o 6 budzik zadzwonil, bezlitosna bestia...
Ja jestem dziś nietomna. Siedziałam wczoraj do 00.30. Czat okazał się wywiadem na żywo, ale przynajmniej Gar pośpiewał, tak z gitarka i pianinem... Mmmm, super.
A dziś o 6 budzik zadzwonil, bezlitosna bestia...
A
Anulka198424
Gość
hej laseczki wpadlam dzis bo dopiero czas znalazlam... u mnie ok nawet bardzo dobrze... cos tak kwitnie w powietrzu az sie boje zeby czar nie prysl...pisalam wam ze poznalam fajnego facetai znajomosc sie rozwija oby tak dalejon chce wychowac dziecko moje i byc dla niego ojcem zobaczymy jak sie to potoczy...wzoraj wygadalismy pare ladnych godz przez tel...
a J juz zaczal wypisywac i przepraszac ale nie jego dozekanie nie chce go znac ani na oczy widziec...wiele zaczal interesowac sie moim stanem wielki tatus to mu napisalam nie ten co zrobil ale ten co wychowa jest ojcem...
Ja dobrze sie czuje malenstwo czasem kopnie udowne uczucie nawet K sie wczol brzuszek glaska itp troche sie boje ze to za szybko tak i jak szybko sie zaczelo tak i sie skonczy...jutro przyjezdza do mnie na walentynki ciekawe...nie wiem jak ojciec go zaakceptuje niby uswiadomilam go ze bede mie goscia zobaczymy...
Milego dnia zycze ciezaroweczki moje kochane :*
a J juz zaczal wypisywac i przepraszac ale nie jego dozekanie nie chce go znac ani na oczy widziec...wiele zaczal interesowac sie moim stanem wielki tatus to mu napisalam nie ten co zrobil ale ten co wychowa jest ojcem...
Ja dobrze sie czuje malenstwo czasem kopnie udowne uczucie nawet K sie wczol brzuszek glaska itp troche sie boje ze to za szybko tak i jak szybko sie zaczelo tak i sie skonczy...jutro przyjezdza do mnie na walentynki ciekawe...nie wiem jak ojciec go zaakceptuje niby uswiadomilam go ze bede mie goscia zobaczymy...
Milego dnia zycze ciezaroweczki moje kochane :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin
Mama Trójki :)
orchidea, problem w tym ze nie tylko glos ma powalający... Od kilku ładnych lat mam na jego punkcie totalny odpal, hihihi. Mąż sie już przyzwyczaił A niby dlaczego od kilku lat wkuwam francuski??
Skoro lubisz jego utworki, to właśnie weszła na rynek polski najnowsza płyta Ja sobie ją przywiozlam z Paryża w grudniu
Skoro lubisz jego utworki, to właśnie weszła na rynek polski najnowsza płyta Ja sobie ją przywiozlam z Paryża w grudniu
Ostatnia edycja:
reklama
Poszukam na necie bo ja w sumie wogóle płyt nie kupuję Czyli masz tzw miłość platoniczną hihi Ja mam takiego fioła jak Ty,ale na punkcie siatkówki Anula sorry,że nie udzielę sie co do Twojego postu ale mam całkowicie odmienne myśli niż Ty ;-)