reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Heja, troszke poczytałam..teraz coś naskrobię.. Któraś z was pytała o połówkowe, wiec odpowiadam..Ja byłam dziś u lekarza, tego drugiego:) i powiedział, że troche za szybko przyszłam, bo miałam przyjść w 22 tyg, wtedy byłoby więcej widać, jeśli chodzi o płeć, ale też o przepływy w serduszku..w sumie serce widać ale te przepływy to teraz ciezko określic.. wiec możliwe, że lekarz woli zrobić połówkowe później, poprostu żeby nie chodzić kikla razy:) No ale ogólnie to powiedział, że wszystko z dzidzia moja w porządku..i nie mam się co martwić:)

elleth, ja czuje kopniaczki od środka, i jak się przyjrzę to widzę jak brzuch lekko podskakuje, ale nie da się tego wyczuć ręką.. będzie to wyczuwalne troszkę później:)

reklama
Dobry wieczór kochane :-D :* no ja wróciłam jeszcze na zakupach byłam,ale płci nie znam :-D mam zdjęcie ,że tak napiszę "kroku" ale powiedział,że pewności nie ma i w pn mam jechać do niego do szpitala ma dyżur,tam ma lepszy sprzęt więc czas pokaże :-D dzidź zdrowy serce wali ale jakąś kruszynę mam w brzuchu bo waży 170g haha żołądek widziałam,oczodołki,noseczek...

Heja, troszke poczytałam..teraz coś naskrobię.. Któraś z was pytała o połówkowe, wiec odpowiadam..Ja byłam dziś u lekarza, tego drugiego:) i powiedział, że troche za szybko przyszłam, bo miałam przyjść w 22 tyg, wtedy byłoby więcej widać, jeśli chodzi o płeć, ale też o przepływy w serduszku..w sumie serce widać ale te przepływy to teraz ciezko określic.. wiec możliwe, że lekarz woli zrobić połówkowe później, poprostu żeby nie chodzić kikla razy:) No ale ogólnie to powiedział, że wszystko z dzidzia moja w porządku..i nie mam się co martwić:)

elleth, ja czuje kopniaczki od środka, i jak się przyjrzę to widzę jak brzuch lekko podskakuje, ale nie da się tego wyczuć ręką.. będzie to wyczuwalne troszkę później:)

Dziękuje za odpowiedz. Bo juz się martwiłam :)

orchidea, to super, że wszystko ok..Oj te dzieciaczki się coś kryją..No ale u ciebie to jeszcze dość wcześnie, żeby jednoznacznie określić, jak się nie jest pewnym to lepiej nie mówić:):)

Witam dziewczyny, gaduły moje :p

Corin, życzę udanego chatowania z garu.

Maqnio, zdrowiej kochana, i dzięki za pamięć. :-)
Wydrusia, cieszę się, że już lepiej, by tak dalej :-) aaa i widziałam brzuszek na facebooku, śliczna piłeczka.
Dodi, szkoda, że maluszek nie chciał się ujawnić, najważniejsze że zdrowiutkie i coraz większe.
EMka, Kasiulka, co do chodzików mam takie samo zdanie jak Wy :-)
Orchidea, fajnie że dzidzia zdrowa, ciekawe czy jutro się uda podejrzeć, daj znać koniecznie, :-)

Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam, ale przy takiej ilości to ciężko ogarnąć...

U mnie bez zmian, jak na razie mimo nospy brzuch się spina i boli. Daje sobie jeszcze czas do soboty, jak dalej tak będzie to dzwonie do gina. Eeh oby się unormowało.

dodi_misia pewnie,że tak masz rację no dam radę :-D pomierzył troszkę dzidzię za miesiąc połówkowe już więc znów pooglądam szkraba :zawstydzona/y: no a waga stoi mi w miejscu w styczniu było 60,8 i dziś też 60,8 dziwne no ale lekarz powiedział,że małe rośnie a ja to dobrze wyglądam hahahaha danusia w pn jadę do szpitala do niego nie jutro ;-)

reklama
Do góry