reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Heja, troszke poczytałam..teraz coś naskrobię.. Któraś z was pytała o połówkowe, wiec odpowiadam..Ja byłam dziś u lekarza, tego drugiego:) i powiedział, że troche za szybko przyszłam, bo miałam przyjść w 22 tyg, wtedy byłoby więcej widać, jeśli chodzi o płeć, ale też o przepływy w serduszku..w sumie serce widać ale te przepływy to teraz ciezko określic.. wiec możliwe, że lekarz woli zrobić połówkowe później, poprostu żeby nie chodzić kikla razy:) No ale ogólnie to powiedział, że wszystko z dzidzia moja w porządku..i nie mam się co martwić:)

elleth, ja czuje kopniaczki od środka, i jak się przyjrzę to widzę jak brzuch lekko podskakuje, ale nie da się tego wyczuć ręką.. będzie to wyczuwalne troszkę później:)

reklama
Dobry wieczór kochane :-D :* no ja wróciłam jeszcze na zakupach byłam,ale płci nie znam :-D mam zdjęcie ,że tak napiszę "kroku" ale powiedział,że pewności nie ma i w pn mam jechać do niego do szpitala ma dyżur,tam ma lepszy sprzęt więc czas pokaże :-D dzidź zdrowy serce wali ale jakąś kruszynę mam w brzuchu bo waży 170g haha żołądek widziałam,oczodołki,noseczek...

Heja, troszke poczytałam..teraz coś naskrobię.. Któraś z was pytała o połówkowe, wiec odpowiadam..Ja byłam dziś u lekarza, tego drugiego:) i powiedział, że troche za szybko przyszłam, bo miałam przyjść w 22 tyg, wtedy byłoby więcej widać, jeśli chodzi o płeć, ale też o przepływy w serduszku..w sumie serce widać ale te przepływy to teraz ciezko określic.. wiec możliwe, że lekarz woli zrobić połówkowe później, poprostu żeby nie chodzić kikla razy:) No ale ogólnie to powiedział, że wszystko z dzidzia moja w porządku..i nie mam się co martwić:)

elleth, ja czuje kopniaczki od środka, i jak się przyjrzę to widzę jak brzuch lekko podskakuje, ale nie da się tego wyczuć ręką.. będzie to wyczuwalne troszkę później:)

Dziękuje za odpowiedz. Bo juz się martwiłam :)

orchidea, to super, że wszystko ok..Oj te dzieciaczki się coś kryją..No ale u ciebie to jeszcze dość wcześnie, żeby jednoznacznie określić, jak się nie jest pewnym to lepiej nie mówić:):)

Witam dziewczyny, gaduły moje :p

Corin, życzę udanego chatowania z garu.

Maqnio, zdrowiej kochana, i dzięki za pamięć. :-)
Wydrusia, cieszę się, że już lepiej, by tak dalej :-) aaa i widziałam brzuszek na facebooku, śliczna piłeczka.
Dodi, szkoda, że maluszek nie chciał się ujawnić, najważniejsze że zdrowiutkie i coraz większe.
EMka, Kasiulka, co do chodzików mam takie samo zdanie jak Wy :-)
Orchidea, fajnie że dzidzia zdrowa, ciekawe czy jutro się uda podejrzeć, daj znać koniecznie, :-)

Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam, ale przy takiej ilości to ciężko ogarnąć...

U mnie bez zmian, jak na razie mimo nospy brzuch się spina i boli. Daje sobie jeszcze czas do soboty, jak dalej tak będzie to dzwonie do gina. Eeh oby się unormowało.

dodi_misia pewnie,że tak masz rację no dam radę :-D pomierzył troszkę dzidzię za miesiąc połówkowe już więc znów pooglądam szkraba :zawstydzona/y: no a waga stoi mi w miejscu w styczniu było 60,8 i dziś też 60,8 dziwne no ale lekarz powiedział,że małe rośnie a ja to dobrze wyglądam hahahaha danusia w pn jadę do szpitala do niego nie jutro ;-)

reklama
Do góry