Kkasiulka zgadzam sie w 100 % nawet chyba to napisalam. Nie mowie ze nie mozna dziecka wlozyc do chodzika, ale jesli sie naduzywa to zle sie to konczy. Ja jednak wole nie ryzykowac i niedopuscic do tego zeby moje dziecko mialo nogi wykrzywione i koslawo chodzilo tak jak D.
reklama
gon1a
Fanka BB :)
veronique kupiłam "ciężarówką przez 9 miesiecy" to co Corin zachwalała, poczytałąm troche, posmialam sie ale potem mała mi nie dała wiecej, bede miala do łóżka jak nie bede mogła zasnac
ja teraz ide specjalnie spac po 23 zeby sie nie budzic w nocy bo potem nie usne
em_ka rób prawo jazdy przydadza sie jak dzidzia bedzie mała a maz w pracy, ja mam prawko juz 10 lat a dopiero w to lato zasiadłam i zaczełam jezdzic
ja jutro mam wizyte, nie wiem czy usg połówkowe mi zrobi ale jest mozliwosc zapisania na płytce, a małż po południu wp racy wiec mu nagram i Asi bo chce Józia zobaczyc
czy wasze dzieciaczki tez sie do brzucha przytulaja, Asia spiewa Józiowi piosenki
ja teraz ide specjalnie spac po 23 zeby sie nie budzic w nocy bo potem nie usne
em_ka rób prawo jazdy przydadza sie jak dzidzia bedzie mała a maz w pracy, ja mam prawko juz 10 lat a dopiero w to lato zasiadłam i zaczełam jezdzic
ja jutro mam wizyte, nie wiem czy usg połówkowe mi zrobi ale jest mozliwosc zapisania na płytce, a małż po południu wp racy wiec mu nagram i Asi bo chce Józia zobaczyc
czy wasze dzieciaczki tez sie do brzucha przytulaja, Asia spiewa Józiowi piosenki
maqnio
Mamusia Różyczki
Veronique no ma ma, ale czego sie nie robi dla Skarbulkajakby trzeba było to bym nawet smołę piła
cmokam Was Brzucholce! i uciekam sie wygrzewać do juterka!!!! i nie pisac mi za dużo!:-):-)
cmokam Was Brzucholce! i uciekam sie wygrzewać do juterka!!!! i nie pisac mi za dużo!:-):-)
Veronique1986
Dziekuje Goniu za informacje
elleth
elleth ja tez sie szprycuje,tylko jak mam go przełknąc to mnie skręca.
Ja jakoś daje radę, tylko potem ten czosnkowy posmak blee...
Ja mam nadzieje, ze się wykuruje do soboty, bo mam juz bilety na koncert.
Dziewczyny czy czujecie ruchy po drugiejs stronie brzucha bo ja czuje tlko od środka?
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Dopiero skończyłam prasować uuufff. Zmykam pod prysznic a póżniej do ciepłego łóżeczka Buziaczki dla was kolorowych snów;-) mam nadzieje że wszystkie chorowitki jutro poczują się znacznie lepiej:-) mordeczki
Veronique1986
Ja czasami po prawej czasami po lewej czasami po srodku zalezy jak Ptys sie ulozy
Ja tez ide wykapac sie Buzi buzi ... Ptysieee !!
Ja tez ide wykapac sie Buzi buzi ... Ptysieee !!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Dziewczynki :-) ja właśnie wcinam kapuche kiszoną i oglądam film:-)
elleth
Mój mąż właśnie ogląda krecika
Chodziło mi o to, czy jak przyłożycie ręke do brzucha to też czujecie?
Chodziło mi o to, czy jak przyłożycie ręke do brzucha to też czujecie?
reklama
gon1a
ja tez sie juz pozegnam bo rano musze wstac i z mala do logopedy na 8 rano a dzis jakos sie nie wyspalam bo po 6 słonko nas obudziło, spokojnej nocki