reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Kkasiulka zgadzam sie w 100 % nawet chyba to napisalam. Nie mowie ze nie mozna dziecka wlozyc do chodzika, ale jesli sie naduzywa to zle sie to konczy. Ja jednak wole nie ryzykowac i niedopuscic do tego zeby moje dziecko mialo nogi wykrzywione i koslawo chodzilo tak jak D.

reklama
veronique kupiłam "ciężarówką przez 9 miesiecy" to co Corin zachwalała, poczytałąm troche, posmialam sie ale potem mała mi nie dała wiecej, bede miala do łóżka jak nie bede mogła zasnac
ja teraz ide specjalnie spac po 23 zeby sie nie budzic w nocy bo potem nie usne
em_ka rób prawo jazdy przydadza sie jak dzidzia bedzie mała a maz w pracy, ja mam prawko juz 10 lat a dopiero w to lato zasiadłam i zaczełam jezdzic

ja jutro mam wizyte, nie wiem czy usg połówkowe mi zrobi ale jest mozliwosc zapisania na płytce, a małż po południu wp racy wiec mu nagram i Asi bo chce Józia zobaczyc

czy wasze dzieciaczki tez sie do brzucha przytulaja, Asia spiewa Józiowi piosenki:-D

Veronique no ma ma, ale czego sie nie robi dla Skarbulka:)jakby trzeba było to bym nawet smołę piła:):)
cmokam Was Brzucholce! i uciekam sie wygrzewać:) do juterka!!!! i nie pisac mi za dużo!:-):-)

Dopiero skończyłam prasować uuufff. Zmykam pod prysznic a póżniej do ciepłego łóżeczka:-D Buziaczki dla was kolorowych snów;-) mam nadzieje że wszystkie chorowitki jutro poczują się znacznie lepiej:tak::-) mordeczki

Ja czasami po prawej czasami po lewej czasami po srodku :) zalezy jak Ptys sie ulozy

Ja tez ide wykapac sie Buzi buzi ... Ptysieee !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry