reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam

Dzień dobry Laski!

W końcu siadłam na czterech literach. Od rana szukałam po mieście prezentu na chrzciny bo jedziemy w przyszłym tygodniu ale i tak nic nie kupiłam. Wypatrzyłam na allegro taki chodzik FISHER PRICE K6670 CHODZIK PCHACZ EDUKACYJNY 2W1 (1454875148) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i myślę, że będzie ok. Co sądzicie?

Gardło mnie dalej zajewania. Do tego jeszcze w nosie zaczyna kręcić i lecieć :(

Ale i tak najważniejsze, że jutro jedziemy na USG :happy:

Aha, i wiecie co dzisiaj usłyszałam? Pytałam w księgarni o tą książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy", a pani mi na to "niestety, motoryzacyjnych książek nie mamy" hahahaha :-D:-D:-D
:-D:-D:-D
dobre:-D
a ja włąsnie dzis dostałam ksiazke we wtorek wieczorem zamówiłam na stronie internetowej empiku i dzis rano dostałam, fajnie napisana zaczełam czytac z usmiechem na twarzy
dzis u nas sliczna pogoda iwec mnie nie było, troche jezdzilam, troche chodizłam i dzionek zleciał
em_ka co do chodzików to ogolnie maja zła opinie bo zle wpływaja na biderka, ale przyznam ze moja mala miala chodzik to troche było spokoju rozbijalasie po meblach i była przszcześliwa

reklama
O em_ka prawo jazdy to jest świetna rzecz :tak: ja bez niego nie wyobrażam sobie życia. Także jak najbardziej działaj w tej sprawie:tak: Trzymam kciuki żeby się udało;-)
maqnio jakie śliczne suwaczki wyczaiłaś:-) mi też udało się dożucić jeszcze jeden :-)

A ja nie umiem dodac dodatkowego suwaczka jak to zrobic ?
Goniu jaka to ksiazka ?
Maqnio jak sie czujesz ?
Emka Prawo jazdy tooo wspaniała sprawa !

Ostatnia edycja:
hej

Jestem potwornie padnieta.Tyle godzin na nogach.....Rozdawałam pracownikom PITy (zatrudniamy ok 230 osób, w sezonie drugie tyle....). Nawet nie mam siły tłumaczyć Wam co i jak i dlaczego tak kwicze ze zmęczenia.
Cieszę się, że mogłam być Wam pomocna. Jakby co - pytajcie, ale dzis chyba nie odpowiem....Margerita - nawet nie wiem Kochana, jutro pomyslę o tym jeszcze raz. ;-)

em_ka - chodzik jest niebezpieczny, owszem, ale w nadmiarze. (jak wszystko ;-) ) Najwięcej szkód robi gdy dziecko jest w chodziku godzinami i codziennie, a najwięcej wypadków to dzieci spadające w chodzikach ze schodów. Maja miała chodzik, ale była w nim, łącznie, przez cały dzień może z 20minut. Ona raczkowała i wolała poruszać sie w ten sposób. Sama zobaczysz jak będziesz juz miała Nikolę, że czasem oddasz wszystko za te 20minut spokoju.....żebyś mogła spokojnie, za przeproszeniem, kibel umyć albo obiad przygotować. Albo po prostu na 10minut usiąść.

Ja dziś na przykład zachowałam sie okropnie niepedagogicznie i Maja ogląda Króla Lwa drugi raz pod rząd, ale czuje sie fatalnie. Spędzam z nią cały tydzień sama (popołudniami) bo Marcin cały czas gdzies jeździ a po pracy jestem tak wypluta, że mogłabym iść spać i jak bum cyk cyk spałabym do rana....................

iwonus no jak sobie baba radzi:) jak klikniesz na którys z moich wyswietli ci sie strona z której je ściągnęlam
veronique, tworzysz sobie kochana suwaczek, i wklejasz kod pod ten suwaczek, który juz masz w to okienku, gdzie edytujesz sygnature:)robisz "zapisz" i włala:) czuje sie bez zmian..niestety..najgorsze, ze coraz bardziej mnie klatka piersiowa boli, podczas oddychania, i jak kaszle, moze sobie jakas inhalacje robie. wypije jeszcze mleczko i siup do wyrka, oby jutro było lepiej:)

Ostatnia edycja:
Ojojjj :) chyba sie udało j te grypska to masakra :( ja dzisiaj zmarzlam tak ze szok .... i od razu herbatka z malinami i z cytrynka :) ale w gazetce wyczytalam cos ciekawego na grype Herbatka z czarnego bzu " kwiaty zawireraja liczne olejk eteryczne , garbniki , sluzy i flawonoidy dzieki czemu dzalaja przeciw goraczkowo napotnie przeciwbolowo i wykrztusnie .
Czarna porzeczka : wzmacnia sily obronne organizmu dzieki duzej zawartosci witaminy C ma jej duzo wiecej niz owoce cytrusowe . Hbiskus : kwiaty teh roslny sa bogate w zwiazki antocyjany polifenole flawonoidy chroniae ptrzed wieloma chorobami zawieraja tez sporo witaminy C dziala przeciwzapaknie i antybakteryjne , herbata z hibiskusa rozrzedza wydzieline i likwiduje uczucie suchosci w gardle "
Maqnio boli bo caly czas kaszlesz... :/ kurka jak jutro nie przejdzie to smignij do lekarza... najwazniejsze ze juz gorączki nie masz zrob sobie inhalacje z sola zwykla kuchenna i dodaj kilka kropelek kropli zoladkowych jak masz... orzezwi CIebie troszeczke ... tylko buzki tak blisko miski nie trzymaj :) lepiej dolewac cieplą wodę

Ostatnia edycja:
veronique no własnie rano jade do lekarza, bo nie ma co czekac, tym bardziej ze weekend za pasem, mam nadzieje ze wykluczy jakies zapalenie oskrzeli..tfutfu... wypisze mi jakies leki tak w razie co. jakby mi sie gorzej zrobiło to wykupie w weekend nie chce czekac do poniedziałku, bo jak sie gorzej zrobi w weekend to bede smigac na pogotowie, a tak jakby co wykupie i bede brala. co prawda bede starała sie jakos ratowac domowymi sposobami, jutro kupie sobie te herbatki i bede pic:) dzieki kochana, kropli nie mam, jutro kupie i bede wdychac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie martw sie ... na pewno przejdzie Tobie a klatka persiowa boli bo ... KASZLESZ nic dziwnego :-* musi być dobrze na pewno ... osłucha Ciebie i zobaczysz ja tam trzymam kciuki ....
No a *spam* to naprawde ma paskudny SMAK

Do góry