reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

iwonus ja moge zrobic badanie na plec w klinice i skutecznosc jest taka, jaka jest w testach ciazowych z tym ze placi sie 90 E i nie mam zamiaru na takie rzeczy pieniedzy wydawac choc ciekawosc mnie zrzera kazdego dnia

reklama
Dzień dobry Laski!

W końcu siadłam na czterech literach. Od rana szukałam po mieście prezentu na chrzciny bo jedziemy w przyszłym tygodniu ale i tak nic nie kupiłam. Wypatrzyłam na allegro taki chodzik FISHER PRICE K6670 CHODZIK PCHACZ EDUKACYJNY 2W1 (1454875148) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i myślę, że będzie ok. Co sądzicie?

Gardło mnie dalej zajewania. Do tego jeszcze w nosie zaczyna kręcić i lecieć :(

Ale i tak najważniejsze, że jutro jedziemy na USG :happy:

Aha, i wiecie co dzisiaj usłyszałam? Pytałam w księgarni o tą książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy", a pani mi na to "niestety, motoryzacyjnych książek nie mamy" hahahaha :-D:-D:-D

Miczka dobrze ze ten chodzik jest tylko do podtrzymywania sie na nogach bo ja jestem ANTY CHODZIKOWA ale chodzi mi o te gadzety, w ktore wklada sie dzieci zeby ,,niby,, sie nauczyly chodzic, tak na dobra sprawe wsadza sie je zeby miec troche czasu dla siebie a jakie sa tego skutki, gdy naduzywa sie chodzika? ze ma wykrzywione nogi tak jak moj D. Wsadzali go do tego i koslawo chodzi, mam kumpla ktory ma identyczna wade przez chodzik ale 3 razy gorsza niz moj D, dlatego oglaszam wszem i wobec ze nie chce od nikogo zadnego chodzika, jak bedzie mialo dziecko chodzic to je za rece bede prowadzac.

kurcze z nudow wzielam kartke z bezrobotnego i przegladam na necie kursy jakie moge zrobic, nie wiem sama... musi moj D przyjsc i mi pomoze cos konkretnego wybrac, poki mam je za darmo to chcialabym jakies porobic, a noz cos sie sprzyda. Najgorsze ze dalej jestem w strakcie robienia prawka, to tez ulatwilo by sprawe.

Ostatnia edycja:
em_ka dlatego ja nie chciałam takiego typowego chodzika gdzie się dziecko wkłada bo wiadomo, że to zdrowe nie jest i na kręgosłup dobrze nie działa. O takich za to słyszałam dobre opinie więc mam nadzieję, że prezent spodoba się i malutkiemu i rodzicom

Miczka taki jest spoko bo jesli dziecko juz probuje chodzic i lapie sie rzeczy to z takim chodzikiem bedzie pewniejsze, a i lzej sie rodzicom zrobi jak nie beda sie musieli schylac i prowadzic dzidzka za rece :-)

no i se ciężarówka pospala, nawet nie wiem co jak i gdzie jak odfrunęłam, małz mnie obudził, bo bym w nocy nie spała:)
miczka..ten chodzik fajowy:):) i mozemy sobie pione przybic bo mnie juz choróbsko dopadło (co prawda wolałabym, zebys była zdrowa i piony ci nie przybijać:-))wskakuj do łózia i się kuruj:)
em_ka kursy powiadasz? to super pomysł jesli masz czas, siły i chęci to sie nie zastanawiaj:)
wydrusiu..juz jestem:) właze na facebook'a moze tam cie znajde:)
katerina..Ty cieżarówko podglądaczko Ty:-):-):-)

Maqnio możemy co najwyżej stuknąć się szklanicą z mlekiem i miodem ;-) a pionę możemy przybić bo jesteśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży - właśnie spojrzałam na suwaczek :-D Zdrówka!

maqnio tak na dobra sprawe to ja nic nie robie.. wiec cos w koncu zrobic trzeba. Kurs fajna rzecz, jeszcze bezplatne bo z bezrobotnego sa a przydac sie moga w przyszlosci.Dzisiaj przechodzilam kolo pawka i wstapilam na sekundke, pogadalam z dziewczynka ktora tam pracuje i powiedziala ze nagra mi testy na sticka, wiec sobie bede je robic co dzien, jesli dobrze pojdzie zdalabym ten egzamin teoretyczny i moze jeszcze bylaby szansa w tym roku na praktyczny, a jesli nie to mam 2 lata na zdanie ^^ choc nie powiem, prawko miec fajna rzecz, przynajmniej bylabym niezalezna

reklama
miczka..a faktycznie ten sam dzień:) zdrówko Kobitko:)
em_ka rób rób, pewnie, nie masz nic do stracenia, a prawko sie przyda, bedziesz własnie niezależna a poza tym przyda sie w przyszłosci. Nicol wozic do szkoły czy cos...:)

Do góry