reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

katerina, margeritka..dziekuję kochane, wygrzewam sie cały dzionek, katerinka ales TY jestes spostrzegawcza kobitka:) ilośc suwaczków sie nie zmieniła natomiast wygląd: tak:-)
kkasiulka bije pokłony, ze jestes z Nami:-), jeszcze raz dziekuję za to ze rozjasniłaś te niejasności:-)

reklama
Dokaldnie tak. Teraz i tak mam wypas ;-) bo na każdej wizycie mam usg, wcześniej dzidziole moje byly u fotografa tylko dwa razy ( na początku zeby stwierdzic ciążę i na połówkowym żeby pomierzyc wszystko) Matko, jak ja to wytrzymywałam??

bo nie bylas zalogowana na BB :-D :-D :-D tutaj kazda kazdej zazdrosci wczesniejszej wizyty i tego, ze co po niektore juz wiedza plec i sie wzajemnie nakrecamy xD :-D

dzieki dziewczyny za rady co do tych boli. Pojde do lekarza ogolnego niech mi da skierowanie na echo serca ale zanim dotre do tej wizyty specjalistycznej pewnie juz dawno urodze :-D

Corin ja sie mecze ze zgaga po kazdym posilku, staram sie to zajadac owocami a jak nie pomaga to mleko.

Ostatnia edycja:
Maqnio - no od razu zauważyłam. Ten z kwiatami ładnie komponuje się z Twoim avatarkiem, bo dzidzia ma czerwony kapelusz :tak:

Em_ka to prawda, że się nakręcamy... Ja niby już wiem, ale nie na 100% więc jak niektóre brzucholki piszą, że ida na USG to od razu myślę jak i ja bym juz znowu chciała - wtedy mogłabym potwierdzić płeć :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahaha em_ka szczera prawda. A najgorsze jest to, ze ja mam jedna z najmłodszych ciąż wśród was i wy już macie połówkowe a ja nie wiem czy mi będzie chciał płeć okreslić... I tak was czytam i łapię się na tym ze zamartwiam się tej brzuchem narywa, ta czuje ruchy codziennie i juz mocno a ja nic... Dopiero patrzę na suwaczki (dzieki że są) i się uspokajam...

Witam wszystkie mamusie, dzis wstalam, postaram sie nadrobic zlaeglosci tyle piszecie:-)dzis bylam na zakupach szukamy malego stolika do kuchni a wszystkie za duze:wściekła/y:jeden w jysku byl fajny ale moj uznal ze wyglada jak szpitalny;-)wcinam buleczki z dzemem truskawkowym od babci i kupilam zelki:-Djuz lepiej sie czuje i plecy nie bola:-)

Corin ja w 16 tyg nie czulam tylko bulgotanie, jeszcze troche i tez Ci bedzie pukac:-D

katerina mam tak samo, jeszcze durna siedze w necie i czytam o pomylkach;-)

Aj, muszę wam coś powiedzieć - właśnie mi się przypomniało :-D Jest taka stronka mystaronline.com (póki co dla fanów Garou, ale założenie jest takie, żeby rozszerzyć) i dziś o 23.00 będzie z nim wideoczat :-D Matko, żebym tylko dotrwała...
Codziennie odpadam najpoźniej o 21.00 :-D a jak dzis powiedziałam małżowi że zamierzam od 23.00 czatować z Garem to spojrzał na mnie poblażliwie i spytał czy mnie obudzić hahahaha

Corin przeciez ja polowkowe mam dopiero 9 marca, wiec mimo ze jestesmy w tym samym tygodniu to widzisz, oni tutaj wyznaczyli mi date w 20t 5d wiec na dobra sprawe polowkowe powinnam miec juz pod koniec lutego, a tak nie jest i tez mnie juz to wkurzac zaczyna. Tak jak napisalam wczesniej, jak juz dowiem sie co tam siedzi juz mi wszystko jedno bedzie ile do konca ciazy, ale do momentu kiedy zyje w niepewnosci jestem strasznie nerwowa z tego powodu.

Mnie też zrzera ciekawość miałam iść jutro na wizytę ale chyba się nie zdecyduje. Bardzo chcę poznać płeć a zarazem się boje że się nie pokarze. Z drugiej strony trochę się nastawiłam na synka:-) pomyślicie sobie że jestem jakaś chora ale jeszcze pobędę w tej niepewności przez cztery dni

dziewczyny jest coś takiego na allegro jak test na płeć dziecka TEST NA PŁEĆ DZIECKA już w 10 tyg.- NOWOŚĆ !! (1432258184) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. czy któraś z was robiła go? Miałam chęć kupić na początku ciązy ale szkoda mi było kasy, a piszę tylko że ma 90% dokładności.

Ja się powoli zbieram bo ide dzis na 18ta do lekarza, ale tylko z wynikami badań (morfologia, mocz) i po kolejne zwolnienie. Pewnie wpadnę do Was wieczorkiem.. Buziaki.
Maqnio - nie wyłaź z łózka! :wściekła/y:Widziałam.... :-D

reklama
Do góry