reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzięki dziewczyny. Dzwonilam do kliniki, kazali mi wziać nospe i leżeć, jak nie przejdzie mam przyjechać. Ale odpukać uspokoiło się, wiec chyba panikowałam. Nie mniej jednak leżę dalej, nawet obiadu dzis nie zrobilam... Mąż pizze zamowił :/
Póki co nie będe się odzywać, trzymajcie sie i miłego weekendu.

reklama
corin trzymaj się i odpoczywaj
em_ka eee twoja waga jest jeszcze piórkowa :-D
dodi misia fotki rewelacja a i gratuluje córuni :-D

Corin odpoczywaj.....
Ja się lenię i nie chce mi się nic robic.... a mialam fugi w kuchni w terakocie wyczyścić bo mamy waniliowe....ech..... moze się zmobilizuje bo tak przeleżeć caly dzień niebardzo.... zarz se bede odgrzewac obiadek. Ja dziś jem sos z grzybków<zbieranych przez tesciów> ziemniaczki i salatę lodową, którą ubóstwiam.... cmoki Dla WAS!!!!!
AAAA i tak se czytam o lózeczkach i chyba sie bede kusić na turystyczne oczywsicie 2 poziomy i normalny materac kokoswo gryczany jak do drewnianego... co myslicie o tym?

Zuzu, też oglądałam te turystyczne, są fajne i chyba na dłużej starczają ale te zapinki na wyższy poziom jakoś niestabilnie mi wyglądają. Zastanawiam się właśnie nad tym. Chyba na początku pozostanę przy drewnianym bo nawet mam takie w piwnicy od koleżanki, a potem zmienie jak coś

Madzia, tak to wygląda (ale są różne modele i kolory oczywiście)

http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-niemiecki-model-gratis-i1431948156.html

puk puk...!! halo halo Brzuchateczki:)
madzia..super, ze dzidzia wszystko dobrze:)
miczka witaj:)
corin leż kochana i sie nie nadwyrężaj, oby ten ból przeszedł, mocno trzymam za Ciebie i malego dziabąga kciuki:)
katerina, wisienka..miałam sie odezwac jak wróce z tej komisja w ZUS-ie. no więc generalnie to był cyrk jakiś. weszłam do pokoju, siedziały dwie babki (wzięłam ze soba wszystkie papiery dot. ciązy, łacznie z kartą ciązy, wynikami itp.), przyitałam się, a jedna z nich mówi do mnie:

-ach to Pani naprawde jest w ciąży?
-ja:( z lekka mnie zaszokowało to co powiedziala) i zdołałam tylko wykrztusić "tak"
-a w którym tygodniu?
- ja: koniec 18
-aha, to dobrze, to prosze chwilke poczekac na korytarz, zawołam pania za chwilke...
wyszłam - jeszcze w szoku, woła po chwili do srodka
-w takim razie prosze tylko podpisac, ze pani sie stawiła
ja: podpisałam, pozegnałam sie i wyszłam. koniec:szok:
babki nie chciały zadnych dokumentów, nic, one chyba naprawde myslały, ze może z ciąża to jakis przekręt. a ze na chłopskie oko widac, ze nie sciemniam, to dały mi spokój. wszystko trwało moze z 10 min. generalnie to paranoja jakaś, nie wiem, moze faktycznie miały przypadki, ze kobiety ściemniaja z ciąża i wolały to sprawdzić. Takze komisje mam z głowy. ciekawe kiedy teraz sie odezwą i znowu beda sprawdzac czy aby na pewno nie kręcę.oby nigdy:)
em_ka miłej znajomkowej imprezki zycze:)
madzia a ja tak jakos nie jestem przekonana do tych turystycznych łózeczek, sama nie wiem, ale mnie sie wydaje ze jak drewniane - to stabilniejsze - moze to mit, ale takie mam przekonanie. moze warto podpytac kogos kto takie stosuje i czy jest zadowolony, bo wyglada slicznie i cene ma dobra.

Ostatnia edycja:
Maqnio, moja bratowa miała takie ale dopiero kiedy mała skończyła roczek. Takie łóżeczko miało specjalne otwierane wyjście dla dziecka, dlatego mi się wydaje że fajne bo na długo starcza. Właśnie dla maluszków mam wątpliwości.

reklama
danuska, zuzu no własnie fajnie - jak ktos sie juz zdecyduje kupic takie z polecenia, wtedy ma sie pewnośc, ze to dobry wybór. Ja chyba jednak zostane przy drewnianym, takim z obnizanym poziomem, wyjmowanymi szczebelkami. Tez wystarczy na długo.

Do góry