reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja jestem plus size trochę więc u mnie nie widzę różnicy 😅 Natomiast pojawiło mi się takie uczucie jakbym miała wsadzonego grejpfruta w podbrzusze 😅 Czy któraś z Was tak ma ? 😅
Ja też mam trochę więcej kg i nie widzę różnicy, jedynie wzdęcia bo guma przy spodniach niektórych czasem ciśnie 😅 a co do grejpfruta to coś w tym jest. Macica juz się powiększa :)

Ja też mam trochę więcej kg i nie widzę różnicy, jedynie wzdęcia bo guma przy spodniach niektórych czasem ciśnie 😅 a co do grejpfruta to coś w tym jest. Macica juz się powiększa :)
oj tak mnie spodnie cisną od wzdęć też 😅 a najgorsze jest to że przydałyby się że 2 nowe pary i mam dylemat jakie kupować 🫣

Swietne wieści! 🥰 Odetchnęłaś z ulgą co?
Ja też dzisiaj byłam na usg i wyszło mi z USG 10+1 a z poprzednich pomiarów dzisiaj powinno być 9+5, moja fasolka goni Twoją 😅 też byłam w szoku jak mi pokazała lekarka jak dzidziutek tańcował, szok że to już się dzieje w naszych organizmach 🙈
Tak odetchnęłam 🥰już wierzę że będzie dobrze 😀nie zasnę przez to usg😂

Jak Ty masz CRL już takie spore a prenatalne powinno się robić przy min 45mm, to może lepiej przedzwon i zapytaj czy nie mają jakiegoś terminu wcześniej 😅
„Za prawidłowy wynik badania USG w I trymestrze ciąży jest uznawane CRL pomiędzy 45 a 84 mm.”

Nie no w dwa tygodnie się chyba nie podwoi😅

reklama
Do góry