Jesteeeeeeeem i zyje :-) ostatnio mamy kupe na glowie bo szykujemy sie do wyjazdu na koniec maja. Dluga droga na komunie chrzesnicy meza, wiec przygotowan kupe, zakupy, prezenty itp... Zastanawialismy sie jak Alexik przezyje te 6 godzin jazdy i zdecydowalismy, ze kupimy mu dvd samochodowe. Ale w miedzyczasie natrafilismy na tania oferte tableta i wiecie co, podlamalam sie normalnie! Ja pierwszy komputer mialam w wieku 18 lat, moj maz w wieku 24!!!!!! A nasze dziecko nie ma nawet 2 i juz ma tableta...
Chyba nie da sie uniknac tego, zeby dzieci byly z technologia 'za pan brat'. Zawsze mowimy... a BO JA w jego wieku to siedzialem godzinami na dworze i gralem w pile... ale nie wiemy czy bysmy w te pile grali gdybysmy mieli PS, komputer i reszte tego badziewia...
w kazdym razie ja bede robic wszystko zeby Alexik spedzal na dworze jak nawicej czasu, o ile w tych glupim kraju jest to mozliwe... Wiecie, ze u nas cho chwile pruszy snieg???? Noz cholera, na poczatku kwietnia opalalam sie na baseniku a teraz jest maj o mamy 2 stopnie... brrrrrrrr
daga - nie martw sie o jedzenie, Alex tak ma od urodzenia. Czasem je tyle, ze glowa mala, boje sie, zeby go brzuch nie bolal a czasem nie je prawie nic. Ja juz wiem, ze to mija i w ogole mnie to nie stresuje! ;-)
silvia - a nie wiesz, ze u obcych kromka z maslem smakuje lepiej niz schabowy?
fajnie, ze macie juz ladna pogode, my wciaz czekamy! Kuruj sie i szybko korzystajcie z tych przywilejow
maqnio - aaaaaaale slodka okularnica :-):-):-):-) a co to astygmatyzm tak w ogole?
monia26 - picie przez slomke to mega wygoda :-) alexik mial cos kolo roczku jak sie nauczyl i nie musielismy juz zabierac butelek i calego osprzetu na kazdy wyjazd, wystarczyl maly kartonik. Co do smoka to Alexik tez sie budzi w nocy wlasnie po niego ale stwierdzilismy, ze nie ma sensu teraz mu zabierac bo jaka to sprawiedliwosc, ze braciszek ma a on nie... Na dodatek doszlismy do tego czemu Alex ostatnio wstawal o 6 - najzwyczajniej w swiecie mu bylo za jasno!!!! u nas teraz zaczynaja sie biale noce i w sumie ciemno jest moze z 3-4 godziny. Zalozylismy ciemna zaluzje i dzis dziubek wstal o 8:20 :-):-):-)
konwalianka - jejku az serce sie kraja jak sie czyta Twoj post... Mam nadzieje, ze szybko znajda malemu odpowiednie leki i wszyscy odetchniecie z ulga... &&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zastanawiam sie co tu dzis robic... maz w pracy, maly u niani... Zycze wszystkim milego dnia!!!!