silwia84
Fanka BB :)
hello witam sie wieczornie. dzisiaj dzien minal spokojnie jesli chodzi o zabki. rano prawie zaspalismy do zlobka. wstalismy po 8. kazdy w swoim lozeczku.:-)
sunset tak bylam na basenie. nie zapodalam czopka. zadzwonilam do pediatry i mi mowi ze nie ma problemu, w takich upalach nawet Aleksikowi ulzylo. zdrowka
aneta oby tym razem sie udalo.
nil wspolczyje sytuacji.
pia ja bym kupila wiazanke. znajac twoja sytuacje
monia super wiesci i za szybkie wyklucie sie zabkow
daga to chyba tak jest tylko w Pl. bo w innych krajach nie mialam zadnych problemow.
Anetkaaa u nas tez roznie z drzemkami. wczoraj pospal cale 30 min. byl rzezki. nawet po basenie myslalam ze w aucie mi padnie, poszedl spac po 20 juz na sile.
konwalianka super z drzazga. zaoszczedzilac czas i pieniadze. a Tymus ci wynagrodzil spanialym usmiechem.
basieniak :*
malami :*
spokojnej nocki
sunset tak bylam na basenie. nie zapodalam czopka. zadzwonilam do pediatry i mi mowi ze nie ma problemu, w takich upalach nawet Aleksikowi ulzylo. zdrowka
aneta oby tym razem sie udalo.
nil wspolczyje sytuacji.
pia ja bym kupila wiazanke. znajac twoja sytuacje
monia super wiesci i za szybkie wyklucie sie zabkow
daga to chyba tak jest tylko w Pl. bo w innych krajach nie mialam zadnych problemow.
Anetkaaa u nas tez roznie z drzemkami. wczoraj pospal cale 30 min. byl rzezki. nawet po basenie myslalam ze w aucie mi padnie, poszedl spac po 20 juz na sile.
konwalianka super z drzazga. zaoszczedzilac czas i pieniadze. a Tymus ci wynagrodzil spanialym usmiechem.
basieniak :*
malami :*
spokojnej nocki