Hej dziewczyny!
Ale jestem niewyspana, w nocy miałam ewidentny problem z zaśnięciem
przez te częste pobudki mój organizm się chyba rozregulował :/ zasnęłam dopiero o 2 w nocy :/// Mateusz budził się standardowo, czyli często.. Od 6 jesteśmy na nogach. Właśnie zapadł w pierwszą z dwóch w ciągu dnia drzemek
Wydrusia jest w ciąży?? Czy ja dobrze zrozumiałam posta
dagi? Jeśli tak to oczywiście GRATULUJĘ i życzę wszystkiego dobrego
)
daga - mam dokładnie taki sam problem z usypianiem. Do póki Mateusz nie nauczył się siadać a potem wstawać - nie było problemu. A teraz od razu wstaje i ledwo stoi ale spać nie pójdzie :/ Też nie mam pomysłu, jak sobie z tym poradzić.. Nasz rehabilitantka mówi, że samo przejdzie..
konwalianko - a mi się wydaje, że nie chodzi tu tylko o kaloryczność mleka tylko o kontakt. Butelka nie jest tak miła i ciepła jak cycuś mamusi
Ja ostatnio zaopatrzyłam się w puszkę Isomilu i udało się 4 razy dać Mateuszowi w butli na noc mleczko, a tak to robiłam mu kaszkę na noc na mm i nie zauważyłam żadnej różnicy jeśli chodzi o długość spania :/
Też z jednej strony chciałabym odstawić Mateusza od piersi ale z drugiej strony będzie mi tego brakować.. ach..
konwalianko, a propo usypiania, u nas często jest tak, że Mateusz wstaje w łóżeczku, śmieje się, wygłupia aż się zmęczy i w końcu jak go położę na plecach to się uspokaja i powoli zasypia. Ale czasem niestety nic nie pomaga a moja cierpliwość się kończy :/
No to skoro Mati śpi to ja idę na śniadanie
Miłego dnia wszystkim życzę!