silwia84
Fanka BB :)
hej, dopiero moge na spokojnie poodpisywac. Aleksik dzisiaj ma bunt i maruda straszna. juz ma druga drzemke.nie wiem co mu jest, czy to zeby, bo gryzie mnie strasznie w brode i pcha cale raczki, ale ja nic tam nie widze o ile da sie dotknac. zdarl sobie skorke z kciuka, dosc spory kawalek. nie wiem kiedy, w jaki sposob. moze to go pieczei dlatego marudzi. no i caly czas na rekach lub pod paszki i chodzimy (sprint)
tesia juz nie taka kruszynka Nadusia, tylko kilo mniej od aleksika
Konwalianka &&&&&&&& za okularki, mysle ze ja predzej przylece do ciebie do Wawy.
anetaa u nas chodzik teraz kroluje doslownie 15min. jak go wkladam do kojca, ja go zanosze do siadu a on normlanie opor i sztywno na nogi. bawimy sie na podlodze, nachilke zapomnij a po chwili zaczyna spinac sie po mnie i krzyczy na mnie "eeeeee,dadadadadadada" aby z nim chodzic. jak go nie wezme do chodzenia to poplacze i uparcie wstanie i sie puszcze na Malysza.
marzenko :*
wydrus czekamy na wiesci
basieniak:*
Asica :*
tesia juz nie taka kruszynka Nadusia, tylko kilo mniej od aleksika
Konwalianka &&&&&&&& za okularki, mysle ze ja predzej przylece do ciebie do Wawy.
anetaa u nas chodzik teraz kroluje doslownie 15min. jak go wkladam do kojca, ja go zanosze do siadu a on normlanie opor i sztywno na nogi. bawimy sie na podlodze, nachilke zapomnij a po chwili zaczyna spinac sie po mnie i krzyczy na mnie "eeeeee,dadadadadadada" aby z nim chodzic. jak go nie wezme do chodzenia to poplacze i uparcie wstanie i sie puszcze na Malysza.
marzenko :*
wydrus czekamy na wiesci
basieniak:*
Asica :*