reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Weroniczko to ze sobie mogł maz wybrac inne a nie takie jak ty to juz nie wasz problem to w ich chorych głowach jest tak , wazne ze maz cie kocha taka jaka jestes , co ma do tego figura , nie to jest najwazniejsze w zyciu sa ludzie otyli i bardzo ze soba szczesliwi , Moj wazy 140 kg grubas z niego od dziecka takiego go poznałam i nie załuje ze własnie jego pokochalam bo to wspanialy czlowiek olej glupia gadke niech wleci jednym a wypadnie drugim uchem , najwazniesze ze jestescie za soba i sie kochacie reszta sie nie liczy

hej, pia moja sytuacja to pikus wporownaniu z twoja. ale masz racje mamy wlasne rodziny i to jest najwazniejsze i najpiekniejsze.
wydrusia moja tesciowa od ostaniej klotni (3dni przed porodem) stala sie najwspanialsza kobieta. no i urodzinki Aleksika bede na podworku u tesciow we wrzesniu.
:-D
nil :*

pia Wiki od urodzenia już ładnych kilka razy miała pobieraną krew i nigdy z paluszka... zawsze albo łokieć albo dłoń. teraz byłó jeden łokieć, drugi łokieć, znowu ten pierwszy i w końcu z dłoni poszło... za każdym razem inaczej i już nie pierwszy raz z problemem...
współczuję wam dziewczyny sytuacji... ja przynajmniej teściów mam na prawdę ok... teściowa mojej teściowej jej się w życie strasznie wtrącała więc ona teraz absolutnie czegoś takiego nie zrobi....

helooo!!!Wczoraj dopadl mnie jakis dol ,ale juz dzis jakos lepiej troche :zawstydzona/y:Wczorajsza wizyta udana ,nie dosc ze pierwsza weszlam ,tylko 5 min czekania to jednak moje obawy ze Nadia ma alrgie bo te wypryski pod brodka nie sprawdzily sie te krosteczki to od sliny bo jej leci ze szok :-ptak wiec kontynuujem y z nabialem ,mimo to mleczko nadal bebilon pepti ,i raz dziennie np na drugie sniadanie dawac cos mlekopochodnego do 150 ml ,mam wypisane co moge dac a co nie takze wiec ,hurra:-Dide was poczytac bo wczoraj niemialam weny i za bardzo kiedy ,buziloki mamuski:*

Witam, serwuję
imagesCA4440MY.jpgi idę Was poczytać...

Hej :) Jestem zmęczona po nocy jakbym nie spała. Co godzinę pobudka bo Bartuś płakał i marudził przez sen. Może śniło mu się chodzenie bo wczoraj zaczął sam stawiać kroczki. Najlepsze jest to że miał w rączkach skarpetki i chyba myślał że się ich trzyma.::)
Kurde dziewczyny straszne macie te przeżycia rodzinne:( Na całe szczęście u mnie już poukładane chociaż nie zawsze kolorowo było (alkohol- oboje), a i na teściową nie mogę narzekać. Inna sprawa że ta kobieta mnie stresuje ogólnie bo nie wiem czemu czuję się przy niej jak głąb:-D
Teśka super!!!
Asica kawa jest teraz wybawienie. Dziekuję:)

Ostatnia edycja:
wydrusiu kciuki za wizyte u gin ,czekamy na wiesci:*
wisienko
buziaki dla ciebie i Emilci,tesknimy :*
maqnio musze chyba jaj wyszukac przytulanke jakas czy cos do spania ,moze to pomoze ale wątpie ,ciezki orzech do zgryzienia ,i dobrze ze dalas smoka ,moja tez by byla nadal gdyby chciala go:dry::tak:
silvia wspolczuje sytauacji rodzinnej najwazniejsze ze masz oparcie teraz w rodzinie :*
pia love tulimy:*
basieniak buziaki dla Wikusi ,dzielna dziewczynka :*mojej z paluszka caly czas do tej pory jak bylo trzeba pobierali
asica dzieki za kawke
anetka wspolczuje nocki,Bartus agent buahahha:-Dmarzena ,nil ,zaneta konwalianko .....i reszta niewymienionych milego dnia :)u nas przpowiadali na dzis deszcz ,mam nadzieje ze sie wyrobie przed nim bo musze po recepte na mleko do przychodni i zakupy zrobic bo lodowa prawie pusta echh ...:eek::-)

reklama
dzien dobry. wow jak super kawka juz jest. u nas tylko 10 stopni zapowiadaja.
asica :*
tesia ciesze sie bardzo ze nabial przeszedl.
anetkaa nie chccialam sie wczoraj chwalic, bo mysle sobie gdzie tam, maly nawet na czworaka niet i z pleckow sie nie podniesie , rozmawiam z tesciami na skype a Aleksik sie podniosl i rura do kompaaz 3 kroczki postawil, potem powtorzyl 3 razy i narazie spokuj. nie wiem czy tp przypadek, bo tylko na kanapie takie wyczyny robi.
wydrusia, basieniak, konwalianka,monia reszte :*

Do góry