reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam
widzę że wszędzie zapasy zrobione :tak:
miłego dnia
no i dziś filip kończy 6 miesięcy z tej okazji dostał katar od starszej siostry:eek::-D

My mieliśmy przy starszych "kombajny" (0-36kg) i bardzo sobie chwale, niestety teraz juz nie ma ich w sprzedazy. Córa jeszcze korzysta ze swojego a fotelik po Sebku przejmie Ewa. Przejmie, bo poki co ma taki 0-9kg, ktory kupilismy w komplecie z wozkiem.

Tamte foteliki byly tyle fajne ze byly ruchme i najpierw dziecko jezdzilo w kołysce, potem plecy sie stawialo i dziecko siedzialo prosto a na koncu demontowalo sie plecy i zostawal tzw poddupnik, na ktorym córa jezdzi do dzis :-)

Madzia, wzystkiego najlepszego dla Filipka :-)

Dzień dobry!

U nas noc minęła pod znakiem wiercenia się, Dawidkowi przeszkadzała flegma w gardle i nie mógł jej odkrztusić:( Teraz śpi, więc i ja idę dospać;)

MADZIA, 100 LAT dla Filemonka!

Sestinko, a mi tam dobrze było w dresie przez całe święta;)

Teśka, to co dzisiaj serwujesz nam z tych pysności? ;))

Corin, ja podchodzę sceptycznie do tych fotelików od malucha do szkolniaka, nie da się idealnie wyprofilować fotelika w takim przedziale wagowo-wiekowym, jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego;)

dzień dobry!

Ja dzisiaj pospałam do 9.30 :szok: mówię ja bo Szymek wstał o 8 co i tak jest dobrym wynikiem. Mąż mnie rozpieszcza i codziennie zabiera Małego rano na dół żebym mogła się wyspać. Co ja zrobię jak pójdzie do pracy???

Madzia jeszcze raz 100 lat dla Filipka. U nas jutro będzie okrągła rocznica. Leci ten czas, oj leci...

Mnie z zapasów wigilijnych został tylko karpik i rybka po grecku. I pomidorówka na dzisiaj z rosołku, a mężowi bigosik. Grunt, że obiad gotowy ;)

I my się meldujemy. Święta minęły dobrze. Mały w wigilię był po prostu cudowny! Pewnie też przez to, że prawie cały dzień nie miał bucików. Musieliśmy zdjąć :(. A tak ogólnie poza małym incydentem z teściową to pierwsze Święta małego były bardzo udane. I nie przejedliśmy sie :-) Pozdrawiamy.
Madzia - 100 latek dla Filipka.

o jaaaa, zjadłabym pierogi z serem a najlepiej takie odsmażane na masełku.... Ktoś chętny by mi zrobić? :-D

U nas wiosna, po śniegu nie ma ani śladu a do tego 8 stopni na termometrze :-D Taka zima może byc do samego marca. ;-) Właśnie wróciłyśmy z 2,5 godzinnego spacerku, aż nie chciało się do domu wracać. Po obiedzie chyba znów pójdę. Młoda standartowo dosypia w wózku, a ja juz mam wstawioną zupkę dla niej. Rany, ale mam ochotę na te pierogi....

reklama
Do góry