reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć dodi!

Anula - dużo włosków to on miał jak się urodził, ale po drodze mu się gdzieś straciły :)) śmiesznie naokoło głowy mu się powycierały :D
Mam nadzieję, że głowa przestanie w końcu boleć!
Mateuszkowa - ja też pochowałam już sporo ubranek ale ja trzymam dla drugiego dzieciaczka :) myślę, że nie będę wtedy dużo nowych kupować, no chyba że trafi się dziewczynka ;) ps. Twój Mateuszek jest chyba duży chłopczyk, prawda? więc jakby co to ja mogę coś od Ciebie odkupić z tych ubranek ale chyba aż tak duży nie jest :p my pomalutku zaczynamy chodzić w 74 :)

Też uciekam na razie kąpać małego. Ależ się wkurzyłam na męża - nie dość, że nie przyjedzie na kąpanie to powiedział, że na siłownię idzie!! A ja już drugi dzień czekam na niego z obiadokolacją!!! Mam go gdzieś, wykąpię Mateusza i wstawię rybkę do piekarnika, skoro woli siłkę.. ech..
Będę później!

Witam wieczornie :-)

Ewula już spi (ciekawe jak długo ;-) ) Starsze dzieciaki wykąpane czekają na rodzinkę.pl a ja siedzę i nic mi się nie chce. Przydałoby się żeby ktoś wpadł do mnie i oznajmił że oto posprząta mi dom i przygotuje wszystko do wigilii :-)

malami - moj tydz. temu mial 72 cm i chodzi w ubrankach 68-74-80 ( wyjatki ;-) ) mam siaty rozmairow 62 i "male 68" ja narazie drugiego nie chce..tzn chce ale nie chce ciazy bo zle znosilam i nie chce rodzic.. :p to powod :p

moje male juz spi, zjadl butle i odplynal od razu :) teraz wolny wieczor :)

corin - zdaje mi sie ze jest cos takiego z tym ze trzeba zaplacic za pomoc domowa ;-)

Mateuszkowa - mój też już usypia :)) Ja drugie dzieciątko chcę jak najbardziej, ciążę znosiłam dobrze (choć miałam trochę stresów..) i poród też miło wspominam :) Bardziej się boję tego jak sobie dam radę z dwójką..

malami - no widzisz a ja nie zabardzo wspominam to dobrze i nadal bardzo pamietam, az mnie boli wszystko jak sobie przypomne wiec narazie to nie dla mnie..i nie chcialabym kolejny raz tego przezywac..

Mateuszkowa - hmm.. szkoda że takie masz wspomnienia. Ja miło wspominam i nikogo nie potrafiłabym w żaden sposób nastraszyć przed porodem. Nie mówię, że nie bolało ale jakoś tego nie pamiętam, nie skupiam się na tym :)

Mateusz śpi, mąż na siłowni a rybka w piekarniku dochodzi :)

malami - no to zazdroszcze.. naprawde.. ale nie chce juz o tym pisac.. wiem jedno - jak sie zdarzy cos jeszcze a raczej ktos ;-) to postapie inaczej ale to juz inna historia..

reklama
Malami ja tez sie z drugim poki co bede wstrzymywac wlasnie dlatego ze niewyobrazam sobie jakbym miala ogarnac dwojke rozrabiakow... Ale kiedys mam nadzieje bede na to gotowac ciaza to pikus a porod do przezycia:-)

Z przechowywaniem ciuchow problemow nie mam, bo u meza w rodzinie juz dwa kolejne dzieciaczki w drodze:-) I tam taka tradycja ze ciuszki przechodza z dziecka do dziecka;-) Super zwyczaj bo my tez duzo dostalismy i kupowac nie musialam wszystkiego:)

Do góry