reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
matko heledorka, ale bym zdębiała.. uhuhu..

No a ja na siłę Tymka upycham w gndolę..a ma już 74cm i nosi rozmiar 80 od miesiąca.. do tego 8400 żywej wagi.. no jest mu niewygodnie wiem, ale na pewno cieplej niż w spacerówce.. spacerówkę już mamy wyjętą, bo na święta ja bierzemy - mniej miejsca zajmuje niż gondola, ale jakoś nie jestem przekonana..

corin, ja jeszcze butli nie dawałam..Tymek na cycu i ew. sinlac rano, troszkę obiadku i owocek..ale korci mnie dokarmienie go na noc bo wydaje mi się, ze on się nie najada.. budzi mi się co 2h:baffled: mam otwarte mleko bebilon pepti, bo Tymek to alergik.. jutro tata zostaje z małym, to pewnie mleczko pójdzie w ruch..

my po spacerku, mały dosypia..ale zimno..brrr

No a my dopiero będziemy przechodzić na ubranka 74 (przynajmniej pajacyki na początek) i w gondoli jeszcze spokojnie się mała mieści:) Tyle, że ja jej zakładam tylko kombinezon a jak będzie zimniej to kocyk na wierzch i jakoś jak na razie nie marzła w tym nigdy...

marzenko - witaj ;-) babiszony hehhe
dodi - twoj cerfur tanszy ;-)
corin - a ja mialam caly czas wrazenie ze ewunia to malenstwo...wozek fajny, ale kola nie skretne? za to masz ruchoma raczka? nie niektorych modelach jest a w niektorych nie... - zazdroszcze..mi tego bardzo brakuje..zeby przelozyc czasami bo inaczej wioze malego tylem ;/
heledorka - moze zmieni zdanie jak dostanie?

konwalianka - 8,4 kg na 74 cm to wcale nie tak duzo! my sie ubieramy od 68 do 74 ale niektore 80 juz poszly w ruch..hmm..
my tez po spacerku, zimno jak nie wiem
a teraz uciekam gotowac malemu zupke :)

Ł wrocil po 9, kolezanka posiedziakla z malym a ja wszystko zalatwilam;-)dobrze ze zerknelam w rachunki bo zapomnialam zaplacic za gaz:baffled:u nas chyba -1 byo ale jak dla mnie cieplej tylko mocno sypalo dlatego malego nie bralam
Mateuszkowa, maly wstaje po 6 wiec posprzatalam o on sobie lezal ale ja co wieczor po 22 wszystko ogarniam w mieszkaniu tak zeby rano poscielic lozko, odkurzyc i przygotowac malemu miejsce do zabawy. U nas hipp w carrefourze tak jak u Dodi 34zl z groszami
Corin u nas tak samo ciezko juz w gondoli, na trazie o upycham bo cieplej mu
Zjadl szpinak z ziemniaczkami popil herbatka i sie bawi;-)zaczal pic malinowa z dzika roza z hipp, dzis poszlo az 120ml jak nigdy;-)

anula - ze masz sile po 22 to podziwiam!!!! co do herbatki - tez dawalam malemu ale plul tym smakiem, ja w sumie tez jak sprobowalam w skladzie ma czysty cukier a ja anty cukrowa jestem ;-)
corin - fakt raczka by mi sie przydala ale skretne kolka tez chcialam wiec.. malo bylo tego co ma to i to..wygraly kolka :-)

reklama
No widzicie dziewczyny, tak to z tymi facetami. Dostanie tego iphona i najwyżej wymieni najwyżej jak będzie chciał. Eh... nie dogodzisz...
A wyobraźcie sobie jak musiałam ukryć swoje emocje jak mi oświadczył, że jednak go nie chce! Ło matko!

Co kupujecie szkrabom na gwiazdkę?

Do góry