reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
matko heledorka, ale bym zdębiała.. uhuhu..

No a ja na siłę Tymka upycham w gndolę..a ma już 74cm i nosi rozmiar 80 od miesiąca.. do tego 8400 żywej wagi.. no jest mu niewygodnie wiem, ale na pewno cieplej niż w spacerówce.. spacerówkę już mamy wyjętą, bo na święta ja bierzemy - mniej miejsca zajmuje niż gondola, ale jakoś nie jestem przekonana..

corin, ja jeszcze butli nie dawałam..Tymek na cycu i ew. sinlac rano, troszkę obiadku i owocek..ale korci mnie dokarmienie go na noc bo wydaje mi się, ze on się nie najada.. budzi mi się co 2h:baffled: mam otwarte mleko bebilon pepti, bo Tymek to alergik.. jutro tata zostaje z małym, to pewnie mleczko pójdzie w ruch..

my po spacerku, mały dosypia..ale zimno..brrr

No a my dopiero będziemy przechodzić na ubranka 74 (przynajmniej pajacyki na początek) i w gondoli jeszcze spokojnie się mała mieści:) Tyle, że ja jej zakładam tylko kombinezon a jak będzie zimniej to kocyk na wierzch i jakoś jak na razie nie marzła w tym nigdy...

marzenko - witaj ;-) babiszony hehhe
dodi - twoj cerfur tanszy ;-)
corin - a ja mialam caly czas wrazenie ze ewunia to malenstwo...wozek fajny, ale kola nie skretne? za to masz ruchoma raczka? nie niektorych modelach jest a w niektorych nie... - zazdroszcze..mi tego bardzo brakuje..zeby przelozyc czasami bo inaczej wioze malego tylem ;/
heledorka - moze zmieni zdanie jak dostanie?

konwalianka - 8,4 kg na 74 cm to wcale nie tak duzo! my sie ubieramy od 68 do 74 ale niektore 80 juz poszly w ruch..hmm..
my tez po spacerku, zimno jak nie wiem
a teraz uciekam gotowac malemu zupke :)

Ł wrocil po 9, kolezanka posiedziakla z malym a ja wszystko zalatwilam;-)dobrze ze zerknelam w rachunki bo zapomnialam zaplacic za gaz:baffled:u nas chyba -1 byo ale jak dla mnie cieplej tylko mocno sypalo dlatego malego nie bralam
Mateuszkowa, maly wstaje po 6 wiec posprzatalam o on sobie lezal ale ja co wieczor po 22 wszystko ogarniam w mieszkaniu tak zeby rano poscielic lozko, odkurzyc i przygotowac malemu miejsce do zabawy. U nas hipp w carrefourze tak jak u Dodi 34zl z groszami
Corin u nas tak samo ciezko juz w gondoli, na trazie o upycham bo cieplej mu
Zjadl szpinak z ziemniaczkami popil herbatka i sie bawi;-)zaczal pic malinowa z dzika roza z hipp, dzis poszlo az 120ml jak nigdy;-)

anula - ze masz sile po 22 to podziwiam!!!! co do herbatki - tez dawalam malemu ale plul tym smakiem, ja w sumie tez jak sprobowalam w skladzie ma czysty cukier a ja anty cukrowa jestem ;-)
corin - fakt raczka by mi sie przydala ale skretne kolka tez chcialam wiec.. malo bylo tego co ma to i to..wygraly kolka :-)

reklama
No widzicie dziewczyny, tak to z tymi facetami. Dostanie tego iphona i najwyżej wymieni najwyżej jak będzie chciał. Eh... nie dogodzisz...
A wyobraźcie sobie jak musiałam ukryć swoje emocje jak mi oświadczył, że jednak go nie chce! Ło matko!

Co kupujecie szkrabom na gwiazdkę?

Do góry