reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Psocia Staś ma katar, a Łukaszek chore gardło. Na szczęście bez antybiotyku na razie. Buziaczki dla Dawidka chorowitka.
Dodałam dziś Stasiowi brokułów do zupki. Ale mlaskał:tak:

reklama
Hej
A my bylismy dzisiaj szczepic Klaudusie i przezylismy wielki szok nawet nie pisneła ani w raczke ani w nózki , dzielna dziewczynka , wazy 7200 a długo 78 , lekarka mówiła ze jak na dziewczynke to duza
Psotko Bidulek synus zas chory , jejku jak mi zal chorych dzieci
Magia u ciebie tez kciukasy za szybki powrót do zdrowia dzieci
Corin zebra superandzka

witam sie wieczornie.
to co robilismy dzisiaj to widac na fotach. czyli nam sie nie nudzilo.
corin zebra superowa
konwalianka moj Aleksik dostanie podobne prezenty do Tymusia, czyzby ten sam dostawca :-D tylko braklo zolwia
magia zdrowka dla chlopcow. jak nie Stas to Lukaszech, albo obydwa naraz.
Psotka noz kurczaki pieczone ucaluj Dawidusia i oby juz mu przeszlo i nie chorowal wiecej.
marzenko, ale Klaudusia jest dluga, dzielna dziewczynka. my sie szczepimy 29 grudnia to zobacze jaki dlugi.
mateuszkowa, fajny pomysl z pocztowka na swieta

witam nowe mamy
asica, teska, madzia, witajcie

Heja dziewczynki!

Corin, ale super ta zebra, tez bym taka kupiła....ale nie mam miejsca na takie zabawki duże....jeszcze troszku i moze będe miała:)

Moja niunia nosi rozmiar 68, czasami 74cm:)

Marzenka, to super malutka rośnie, a taka kruszyna była jak sie urodziła.. A teraz wazy tyle co moja Bianka:) a ona miała 3920g

Cześć dziewczyny!!
Nie było mnie chyba ponad 2 tygodnie!! Ale w końcu udało mi się ogarnąć parę tematów i Was doczytać.
Chyba nie brakowało Wam mojej obecności na forum ;) widzę tu tyle nowych mamusiek :) które witam serdecznie!!
Wczoraj przeczytałam o mailuj.. bardzo mnie to poruszyło, cały dzień płakałam, nie potrafię przejść nad tym do porządku dziennego.. Brak słów by wyrazić to jak mi przykro, jak pomyślę o jej bliskich, o Krzysiu, który nie będzie pamiętał swojej mamy.. ech.. już nic nie piszę bo znowu łzy napływają do oczu.. Powiem jeszcze tylko, że pomysł zebrania wszystkich postów mailuj i przekazania rodzinie uważam za świetny, tylko oczywiście za jakiś czas.. Kiedyś będzie to piękny prezent dla Krzysia!!

mailuj
[*] ode mnie..

Dziewczyny idę sobie zrobić kolację i zaraz wracam to napiszę co u nas się działo przez ten czas..
Ściskam Was cieplutko !!

reklama
Malami no własnie gdzies zniknełas a miałysmy sie umówic na spotkanie , ale co ma wisiec nie utonie do spotkania mam nadzieje ze dojdzie

Dodi jak mam bys szczera to ja tego nie widze ze ona tak rosnie jakos codziennie z nia jestem i dla mnie to moja kochana kruszynka , no nie mówie ze wogóle nie odruzniam tego jak była noworodkiem a jak teraz ale to moja malutka niunia . to ze długa to podejrzewałam bo widziałam po ciuszkach , a tym bardziej ze ona nie jest az taki jadek jak wasze dzieci

Ostatnia edycja:
Do góry