reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witamy i sie my z rana :)
nocka przespana, mleko poranne niezjedzone tak jak trzeba
konwalianka - poprosze kawusie
margerita, miczka - poczestujcie placuszkiem :) moje pierniczki nie przetrwaly do swiat..niestety:baffled:

Dzien dobry;)
Ja juz mieszkanie ogarnelem, maly przebrany robi sobie drzemke. Dzis zosataje z moja kolezanka bo snieg sypie a ja musze na miasto. Pozniej musze pochowac ubranka 3-6 mies bo juz nie wchodzi w nie a czesc wiekszych jeszcze schowana
Konwalianka ja bez kawy nie potarfie funkcjonowac
Mateuszkowa moj na noc wypil 210ml o polnocy tyle i o 7...a Twoj po nocy widocznie nie glodny

anula - mojemu zabki chyba ida i dlatego bo butelki malo co chce.. a kiedy ty zdazylas ogarnac mieszkanie ??? ja sie musze zaraz zabrac za to ale pierw ubranka malego zlozyc i wyprasowac jak wyschly..

ja się tylko przywitam i znikam ....muszę poprasować czego z całego serca nie znoszę
życzę miłego dnia

corin?hop hop

hej, wpadłam się przywitać i zameldować,że już jesteśmy po wizycie u lekarza. Serducho osłuchowo czyste. Jest dobrze. Pewnie mały "przygryzł" sobie wargę. Później Was doczytam bo mały wzywa :tak:

madzia - witaj
asica - no widzisz, jest wszystko ok!! buziaki dla was :)

moje male strasznie marudne.. :( nigdy taki nie byl ..
jeszcze dzis mamy gosci i nie wyrabiam normalnie.. miesa nie mam do zupki wiec musze zaraz leciec po miesiwo dla malego:baffled: tak to bym miala z godzinke czasu wiecej..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
i ja witam rankiem:)
Dodi mój synek w tym ikeowskim siedział do 3 roku, schowałam tylko dlatego że wstawał i skakał z blatu na sofę:sorry2:bardzo lubił to krzesełko, córeczka lipcówki08 do teraz w nim jada:tak:fajne to krzesełko od konwalijki:tak:
Morgenrod ale czadowe zdjęcie!super masz dzieciaki, a jak pewnie siedzą:szok:też życzę zdrowych i wesołych Świąt:tak:
Mateuszkowa to Twój synek przesypia całą noc:szok:zazdroszczę, u nas z 6 pobudek to i tak lepiej niż 15:sorry2:ale u nas tylko cyc, żadna butelka nie zastąpi małej cycka, a szkoda bo ja już mam dość:baffled:
Ascia super wieści:tak:
Madzia też nie znoszę prasowania:baffled:zazwyczaj mi mama prasuje:-p

Kubuś już w p-kolu, Liwka drzemie, ja zaraz jakieś śniadanie sobie zrobię, potem muszę skoczyć do H&M jakieś bodziaki małej kupić bo z wszystkiego wyrasta:sorry2:a po Kubie wydałam koleżankom, bo jakoś wolę róż:-p
miłego dnia!

Do góry