reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

heledorka - nie martw sie :-) my kupujemy malemy krzeselko do karmienia hehe to bardziej pode mnie a tak na powaznie to juz dostal ( ! ) zestaw wielu zabawek w tym do kapieli, mialo poczekac ale tak mi go zal bylo ze jest juz a on sie nie bawi.. :p

przesylam moje godzinne wypociny :p powysylam wszystkim znajomym/ rodzinie taka karteczke :)
bez choineczki bo ubieramy w wigilie
Zobacz załącznik 418236

reklama
Witam dziewczęta :)

mówicie o ubrankach - my nie tak dawno "odstawiliśmy" rozmiar 56, teraz nosimy 62, może za 2-3 tyg. sięgniemy po 68 dopiero!:szok: a teraz dostałam dwie wielkie reklamówki ciuszków na 62, bo zanjoma stwierdziła, że na razie jej nie potrzebne ;-) a kupiłam małemu kilka par rajstopek bo dla nas to najwygodniej :tak:

Mateuszkowa ja mam w wózku i przekładaną rączkę i obrotowe koła;-)a jaki masz wózek?ach te rodzeństwo, ale z boku patrząc nie wyobrażam sobie nie mieć moich sióstr, tak samo nie wyobrażałam sobie Jakuba samego:tak::happy:
Corin super ta zebra!muszę nad nią pomyśleć:tak:co prawda jakieś zabawki już kupione ale to wydaje się być fajowe:tak:emma fajny wózek ale dla mnie była za duża po złożeniu:) zresztą ja mam fioła na punkcie wózków i obecnie na stanie mamy 3:-p
Asica moja Oliwia tez jeszcze w 62, powoli zaczynamy z 68,ale to głównie body:tak:synka też ubierałam głównie w rajstopki bo wygodnie teraz raczej legginsy małej zakładam:happy2:
heledorka na pewno się ucieszy:tak:mój M miał iPhona3 ale głośnik mu się popsuł a na iphona jest tylko rok gwarancji, teraz ma jakieś samsunga i też jest zadowolony:tak:
Konwalianka to Ci rośnie chłopaczysko:tak:mój 3.5 latek do nie dawna chodził w 86:-D

Liwka coś dziś marudna, oczywiście kolejne podejście z butelką się nie udało:-(jestem skazana na cycka i tyle:-pżeby jeszcze ta zołza spała w nocy, a tak się karmimy co chwila:baffled:
miłego wieczoru i spokojnej nocki!

reklama
Do góry