reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

heledorka - nie martw sie :-) my kupujemy malemy krzeselko do karmienia hehe to bardziej pode mnie a tak na powaznie to juz dostal ( ! ) zestaw wielu zabawek w tym do kapieli, mialo poczekac ale tak mi go zal bylo ze jest juz a on sie nie bawi.. :p

przesylam moje godzinne wypociny :p powysylam wszystkim znajomym/ rodzinie taka karteczke :)
bez choineczki bo ubieramy w wigilie
Zobacz załącznik 418236

reklama
Witam dziewczęta :)

mówicie o ubrankach - my nie tak dawno "odstawiliśmy" rozmiar 56, teraz nosimy 62, może za 2-3 tyg. sięgniemy po 68 dopiero!:szok: a teraz dostałam dwie wielkie reklamówki ciuszków na 62, bo zanjoma stwierdziła, że na razie jej nie potrzebne ;-) a kupiłam małemu kilka par rajstopek bo dla nas to najwygodniej :tak:

Mateuszkowa ja mam w wózku i przekładaną rączkę i obrotowe koła;-)a jaki masz wózek?ach te rodzeństwo, ale z boku patrząc nie wyobrażam sobie nie mieć moich sióstr, tak samo nie wyobrażałam sobie Jakuba samego:tak::happy:
Corin super ta zebra!muszę nad nią pomyśleć:tak:co prawda jakieś zabawki już kupione ale to wydaje się być fajowe:tak:emma fajny wózek ale dla mnie była za duża po złożeniu:) zresztą ja mam fioła na punkcie wózków i obecnie na stanie mamy 3:-p
Asica moja Oliwia tez jeszcze w 62, powoli zaczynamy z 68,ale to głównie body:tak:synka też ubierałam głównie w rajstopki bo wygodnie teraz raczej legginsy małej zakładam:happy2:
heledorka na pewno się ucieszy:tak:mój M miał iPhona3 ale głośnik mu się popsuł a na iphona jest tylko rok gwarancji, teraz ma jakieś samsunga i też jest zadowolony:tak:
Konwalianka to Ci rośnie chłopaczysko:tak:mój 3.5 latek do nie dawna chodził w 86:-D

Liwka coś dziś marudna, oczywiście kolejne podejście z butelką się nie udało:-(jestem skazana na cycka i tyle:-pżeby jeszcze ta zołza spała w nocy, a tak się karmimy co chwila:baffled:
miłego wieczoru i spokojnej nocki!

reklama
Do góry