reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam wszystkich

A u mnie choroba sie rozplenila na dobre , wszyscy chorzy prócz Klaudusi obu tak zostało , jestem nie do zycia ,
Wisienko ja zazdroszcze ci tak wspaniałych swiat az łezka sie kreci , my nigdzie nie bedziemy sie wybierac spedzimy je sami w domku , OBY mILUSI MINOŁ WSTERETNY KATAR
wisienko , silwia , dodi ,mateuszkowa , konwalianka, asica , Ania witajcie mamuski

reklama
Sylwia to czekam az się obrobisz i wstawisz foteczki
Marzenka zdróweczka dla was. Kochana a wy macie taką sporą rodzinkę, ze na pewno święta będa cudowne
asica a czemu nie macie choinki? nawet malutkiej. No a atmosfere tworzą ludzie, &&& żeby była
konwalianko mam nadzieję, ze szybko załapiesz świąteczną atmosferę i będziesz się cieszyl 1 świętami z Tymusiem
Ania na pewo nie jest łątwo. Podziwiam maqnio bo wprowadziła juz sporo i Róża śpi

witam i ja :)
my dzis juz po spacerku - poszlismy do sklepu z dzieciecymi gadzetami i oczywiscie nieplanowane zakupy, ale co tam..;-) przy okazji zrobilam wywiad na temat fotelikow i wiem co prawdopodobnie kupimy - recaro young sport ( czy jakos tak ) 9 - 36 kg
maly zjadl dzis sloikowa zupke z krolikiem mniam mniam :)
aha - i mamy nabrzmiale dziaselko na dole ! wiec zabki chyba sie zblizaja i pewnie stad ten humorek, brak apetytu..

corin - zazdroszcze sniegu - u nas spadly trzy platki na krzyz rano i tyle.. :eek:
teska - powodzenia u lekarza!!! trzymam kciuki, u mnie tez maly jadl a nagle sie skonczylo, zamiast 180 ml zjada 60- 90 ml ! i nie jest glodny a ja odchodze od zmyslow..obstawiam ze to zeby i nie zmuszam na sile..
dodi - co do kupy, to moj walnal taka w sklepie ze bylo czus z daleka..:eek:
silwia - ty tak piszesz o swoim jak ja o moim - panicze nasze kochane:-D

wszystkie mamusie niewymienione witam :)

corin - moze i tak ale u mnie "tylko"silny wiatr a ze sniegiem byloby juz tak..magicznie..
konwalianka - zdrowka dla Tymusia
zaraz zabieram sie za obiadek.. rybka dzis mniam mniam :)

hej, ja na sekundę pochwalić się, ze u Tymusia pojawiła się lewa, dolna jedyneczka.. łyżeczką słychać aż miło..jeszcze tylko 19! :)

wisienko, super, ze jest poprawa..oby tak dalej

Ostatnia edycja:
wisienko - nie mamy gdzie postawić, może jak za rok mały siostry podrośnie to ubierzemy. A u siebie nawet małej nie mam gdzie postawić :( z resztą jakoś w domu to już nie to samo :no: chociaż te Święta już będą lepsze przez to, że mam moje kochane słoneczko:tak:
beja - ja dziś skądś przyniosłam do domu biedronkę :-)

a i muszę się Wam pochwalić: wygrałam dla młodego biedronkę do wózka z Baby Ono :tak:

konwalianko - gratulujemy Tymusiowi zębolka ;-)

reklama
Witam:)
Też jestem lipcową mamusią- na początku ciąży do Was zaglądałam ale później praca, obrona mgr i czas zleciał okropnie szybko:) teraz z dwójką urwanie głowy więc czasu mało :)
Zaglądam do Was żeby podczytać czy Wasze szkraby przesypiają noc...u nas masakra mała budzi się w najlepszym wypadku co 1,5godziny:baffled:już mam dość, butelki nie chce więc odstawienie od piersi nie wchodzi w grę:eek:przez pierwsze prawie 3 miesiące mała spała po 7 godzin aż tu zonk i noce są pełne pobudek:/ jak czytam że u Was 1-3 pobudki to marzę o takiej nocy:sorry:
pozdrawiam wszystkie mamusie:happy:

ps ja dla starszaka mam fotelik Maxi cosi Tobi i dla mnie rewelacja :)

Do góry