reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

balkan ja sobie nie wyobrazam inaczej, musimy wszyscy jechac do taty. Jest nas spora gromadka. No ale brakuje jenak mamy i w tym roku pierwsze święta bez babci. Troszczymy się o to zeby było tradycyjnie i mam nadzieje, ze moje dzieci zapamiętaja Gwiazdkę tak jak ja i będa tak ja lubiły. Strasznie mi żal ludzi, którzy nie lubia Świąt.
Corin hehe zaspy zaspami ale jenak urok jest. Ja się zastanawiam czy u taty będzie śnieg. Już był ze dwa razy ale stopniał
margaritak chyba takie moje przeznaczenie, ze mam wam zbudowac klimacik.

Ja proszę koniecznie o zdjecia choinek dziewczyny, moze na watek mama i ja. Ja swoją wkleje choć widziałyscie pewnie na blogu . Jak będe u taty to ta naszą wielką w tych ozdóbkach pamiętających moje dzieciństwo a dwóch jeszcze mojej mamy. Jest kolorowa i tradycyjna i taka najbardziej mi się podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
hejjj!!!u mnie noc slabiutka oj slabiutko ale to nie przez Nadie tylko ze przez to ze mielismy gosci i kolo 24 poszlam spac a zawsze o 21 ide lulAC ,mala obudzila sie tez godzine wczwesniej niz zwykle ,wiec jestem troszku niewyspana .Corin ale ci fajnie z tym sniegiem ,ide was podczytac bo skarbewk moj przysnal narazie ,witajcie wszystkie mamusie

hej.
Wisienka zdrowia dla córy:tak:
Dołączam się do prośby o śnieg od Corin:-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy mogę zagęścić zupkę Wojtkowi ryżem?? Niestety zapomniałam o kaszce kukurydzianej albo kleiku

witaj Teśka oj kawka by się przydała co??;-)

Bardzo chetnie tylko ze tyle rzeczy do zrobienia jest mimo ze niedziela ale niemam wyjscia bo moj Tomek caly tydzien bendzie pracowal i pozno wraca ,a jakos niewidzi mi sie po nocach sprzatac wiec on zajmie soie mala a ja te najpilniejsze rzczy porobie ,a z niewyspaniej najwyzej bende ratowac sie kawa :)wisienko zdrowka dkla Milcu.my wigilie we trojke ,pierwsza na wigilia tylko troche dziwnie bo zawsze bylo tloczno i gwarno:)Beja kawa wypita juz a i tak jakos niewyraznie sie czuje ,pozatym chyba jakis wirus szaleje bo mdlosci jakies mam dziwne

pozatym ide jutro z mala do lekarza bo sie martwie ze malo pije mleczka tylko z 2 gora 3 razy dziennie po 140 ml :eek:pozatym czeto ulewa i robi twarde i zbite kupki ,moze mleko niepasuje no niewiem zobaczymy

Dziekuję dziewczyny inhaluje ja i całe mieszkanie więc mam nadzieje, ze do czwartku się pozbędziemy i nie bede musiała cudownej Pani doktor i trochę cioci przyszywanej ( całe życie mieszkała na przeciwko babci) angażować.
teska w takim razie zycze siły. W trojeczkę też będzie cudnie , na pewno wyczarujesz świąteczny nastrój:tak:
madziulka a jak u was , wszyscy zdrowi?/

W sumie to pierwszy katarek Miluni i mam nadzieję, ze jak przyszedł szybko tak pojdzie i nic się nie rozdmucha z tego.
ide gwiazde nakarmić. A i wiecie, ze przeprosiła sie z cuycem. Rychło w czas jak wracam lada miesiac do pracy
Teska Mila tez tak pije od jakiegoś czasu ale je kaszki na mleku, więc to też posiłek mleczny

Hej, witajcie:-)
Madzia to już tak szybko do pracy biedulko?
Tesia ​a lepiej jadła? Ja mam tak samo dzisiaj - roboty po szyję, mimo że niedziela.
Wisienko warto było tyle się męczyć z laktatorem. Mila wreszcie doceniła cyca:-)

reklama
Do góry