Wisieńka
Fanka BB :)
balkan ja sobie nie wyobrazam inaczej, musimy wszyscy jechac do taty. Jest nas spora gromadka. No ale brakuje jenak mamy i w tym roku pierwsze święta bez babci. Troszczymy się o to zeby było tradycyjnie i mam nadzieje, ze moje dzieci zapamiętaja Gwiazdkę tak jak ja i będa tak ja lubiły. Strasznie mi żal ludzi, którzy nie lubia Świąt.
Corin hehe zaspy zaspami ale jenak urok jest. Ja się zastanawiam czy u taty będzie śnieg. Już był ze dwa razy ale stopniał
margaritak chyba takie moje przeznaczenie, ze mam wam zbudowac klimacik.
Ja proszę koniecznie o zdjecia choinek dziewczyny, moze na watek mama i ja. Ja swoją wkleje choć widziałyscie pewnie na blogu . Jak będe u taty to ta naszą wielką w tych ozdóbkach pamiętających moje dzieciństwo a dwóch jeszcze mojej mamy. Jest kolorowa i tradycyjna i taka najbardziej mi się podoba.
Corin hehe zaspy zaspami ale jenak urok jest. Ja się zastanawiam czy u taty będzie śnieg. Już był ze dwa razy ale stopniał
margaritak chyba takie moje przeznaczenie, ze mam wam zbudowac klimacik.
Ja proszę koniecznie o zdjecia choinek dziewczyny, moze na watek mama i ja. Ja swoją wkleje choć widziałyscie pewnie na blogu . Jak będe u taty to ta naszą wielką w tych ozdóbkach pamiętających moje dzieciństwo a dwóch jeszcze mojej mamy. Jest kolorowa i tradycyjna i taka najbardziej mi się podoba.
Ostatnia edycja: