reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Tesia mój Staś też mało je, a słoiczka max 1/2... zupki be, jabłuszko ostatecznie. Ale wczoraj wyczułam u niego palcem dolną jedynkę. Może to przez ząbki taki marny apetyt?

reklama
teska Mila zjada z butelko 100 no max 120. I nic na to nie poradzę
Magia warto było, teraz wróciła nawet do cycania po kolacji. Rozkosz. I nie musze już ciagle latac z tym laktatorem
dodiś ja ci pokolęduję skarbie moze przyjdzie a co kupujesz dla męza? Ja musze coś dokupić Pawłowi i nie wiem co

u mnie zabkow ani widu ani slychu wiec niewiem jak tlumaczyc:(moze juz taki typ ,tylko ze teraz rzdziej je.zobaczymy jutro niebende martwic sie na zapas

Ostatnia edycja:
Pojęcia nie mam co mu kupić.. tylko musisz głośno śpiewać, zebym usłyszała..
teśka, moja z butli teraz zje 120-150ml ale ze 150ml czasami troszke zostawi...i wcale mnie to nie martwi...je tyle ile potrzebuje, na siłę i tak nie wcisnę.. za to je w nocy jeszcze cycusia, no i w dzień też czasami ( tak 2 razy dziennie butelke dostaje)

hej witam sie porannie.
u nas snieg. maly wlasnie pochlonil 200g sliwki z gruszka plus 170ml mleka. teraz panicz sobie siedzi w max cosi,mruczy cos tam mama buja.

wisienko, ale cieplym swiatecznym klimatem zawialo. wstawie fotke choinki jak 1- naladuje aparat, 2-posprzatam, 3- wsune paczki pod choinke. zdrowka dla emilki, jeszcze ma miesiac niech cycuje
teska, moze to zabki, wiekszosci dzieciaczkow mniej wiecej co twoja niunia, moj to wyjatek. ale jak sie martwisz to lepiej idz do lekaza
dodi moze jakies cd
margerita,mateuszkowa,konwalianka, corin, beja,balkan witam. mam nadzieje ze nikogo nie pominelam

Witajcie!

Nie bylo mnie kilka dni wiec na bierzaco nie jestem.

Wisienko probowalam wprowadzic w zycie rady z tej ksiazki ktora mi wyslalas (te dotyczace przesypiania calej nocy) ale jakos mi nie idzie:eek: Marzy mi sie cala przespana noc juz od dawna, a Karola budzi sie ostatnio 2-3 razy, czasem tylko 1 ale wtedy wczesniej wstaje rano. Jakos nie potrafie jej w nocy ograniczyc jedzenia, bo ona wtedy tak pieknie je:-D I zawsze mowie sobie ze od jutra... No i nawet jak wstaje do niej w nocy z mysla ze "dzisiaj dam jej mniej jesc" to jak juz usiade i dam jej cyca to mysle "a niech je ile wlezie moze dluzej pospi":-D

My na wigilie jedziemy do mojej mamy (dzisiaj jade lukrowac pierniki jak mala pozwoli:-)), pierwsze swieto pewnie u rodziny meza a drugie zobaczymy:)

Witam, wpadłam się przywitać. Ostatnio notoryczny brak czasu. W dodatku jedziemy dziś do teściowej, na jakieś zakupy, bo prezenty dopiero w planach i w ogóle jakię takie ogólne zamieszanie.

Zazdroszę Wam tych Świąt. U mnie owszem, sprzątanie, gotowanie i prezenty ale choinki nie będzie (już 2 rok). Dovrze, że jest jeszcze babcia i dziadek i u nich się spotkamy, jak co roku przy wigilijnym stole i w święta. Ale brak mi w domu tego klimatu.

Ostatnia edycja:
reklama
hej, u nas nadal ząbkowanie, ale już niedługo, dziąsełko pękło w miejscu lewej jedyneczki.. mały jakiś osowiały jest, boję się , że coś go bierze, bo mąż się rozchorował..

dzisiaj dałam małemu mleczko mm aby zobaczyć czy wogole smak mu podejdzie i zjadł 70ml, poprawił cycem, wiec nie jest źle..a na śniadanko 70ml sinlacu, ale chyba już mu za mało.. obiadki u nas ostatnio tez be.. z łososiem mu nie smakuje..no trudno.. deserek za to mniam.. wczoraj wciagnął 1/2 surowego startego jabłuszka i 1/3 słoiczka jabłko z brzoskwiniami - ale mu smakowało..

teraz usypia - chyba, sam!!!!!!!!!!!!!!!! chyba go choroba bierze, bo normalnie to nienormalne:sorry:

wisienko, oby Milusi szybko katarek przeszedł

a i u mnie choinka stoi, ale atmosfery nadal brak..

Do góry