reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam wszystkie mamuśki porannie;-) u nas niestety nie ma śniegu:no:
Wojtkowi już się poprawia ale Gabryś w nocy zaczał mi tak strasznie kaszleć....znowu trzeba bedzie pójść do lakarza, a dopiero co w poniedziałek z nim byłam.....:wściekła/y:

oo jednak pada śnieg, nieśmiało ale pada:-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane.
U nas katarek, kichanie salwami i bezsenna noc. Ledwie zipię. Mila na szczęście bez gorączki i ci dziwne jakaś wyspana i zadowolona a tez nie spała:szok:
Corin dawaj każdej po troszkę śniegu, plisssssssssssssss

U nas przygotowania do świat praktycznie zakończone jeśli chodzi o nasze mieszkanko, zakupy czy prezenty. Te ostanie trzeba tylko zapakować. Resztę bedziemy robić u taty gdzie jest co roku centrum Świątecznego Zamieszania i gdzie świętujemy całą rodziną. Tam są tez juz zakupione 2 choinki. jedna dokuchnio- salono-jadalni gdzie jemy wigilię i spędzamy większośc dnia, ta ma2,5 m i jest olbrzymia i druga mniejsza do pokju na piętrze gdzie siedzimy wieczorami przed telewizorkiem, ta ma 1,6m.
My do taty jedziemy w czwartek rano. No i tak naprawde tam się zacznie szykowanie, pieczenie i gotowanie. Mino wszystko lubię mieć swoje mieszkanko tez przyszykowane do świąt.

reklama
Wisienko zdrówka Milusi życze .Tak jak pisze balkan mi tez się juz świąteczny klimat udzielił a w przeciwieństwie do Ciebie u mnie nadal sajgon jakoś mało zorganizowana i leniwa jestem :confused2:Dziś wrócił mężuś wiec wyspi sie zajmnie się małą a ja zaczynam konczyć przewracanie domu do góry nogami :-pJutro jedziemy po choinkę pachnącą lasem i zacznie się magiczny czas ;-)A będzie jeszcze magiczniej jak Corin da troche śniegu :sorry:nie lubie jak jest tak szaro-buro

Do góry