reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam wszystkie mamuśki porannie;-) u nas niestety nie ma śniegu:no:
Wojtkowi już się poprawia ale Gabryś w nocy zaczał mi tak strasznie kaszleć....znowu trzeba bedzie pójść do lakarza, a dopiero co w poniedziałek z nim byłam.....:wściekła/y:

oo jednak pada śnieg, nieśmiało ale pada:-)

Ostatnia edycja:
Witam kochane.
U nas katarek, kichanie salwami i bezsenna noc. Ledwie zipię. Mila na szczęście bez gorączki i ci dziwne jakaś wyspana i zadowolona a tez nie spała:szok:
Corin dawaj każdej po troszkę śniegu, plisssssssssssssss

U nas przygotowania do świat praktycznie zakończone jeśli chodzi o nasze mieszkanko, zakupy czy prezenty. Te ostanie trzeba tylko zapakować. Resztę bedziemy robić u taty gdzie jest co roku centrum Świątecznego Zamieszania i gdzie świętujemy całą rodziną. Tam są tez juz zakupione 2 choinki. jedna dokuchnio- salono-jadalni gdzie jemy wigilię i spędzamy większośc dnia, ta ma2,5 m i jest olbrzymia i druga mniejsza do pokju na piętrze gdzie siedzimy wieczorami przed telewizorkiem, ta ma 1,6m.
My do taty jedziemy w czwartek rano. No i tak naprawde tam się zacznie szykowanie, pieczenie i gotowanie. Mino wszystko lubię mieć swoje mieszkanko tez przyszykowane do świąt.

reklama
Wisienko zdrówka Milusi życze .Tak jak pisze balkan mi tez się juz świąteczny klimat udzielił a w przeciwieństwie do Ciebie u mnie nadal sajgon jakoś mało zorganizowana i leniwa jestem :confused2:Dziś wrócił mężuś wiec wyspi sie zajmnie się małą a ja zaczynam konczyć przewracanie domu do góry nogami :-pJutro jedziemy po choinkę pachnącą lasem i zacznie się magiczny czas ;-)A będzie jeszcze magiczniej jak Corin da troche śniegu :sorry:nie lubie jak jest tak szaro-buro

Do góry