reklama
konwalianka
Mały bąbelek
hej hej.. ja wcześniej wstałam, ale jakoś inne sprawy były pierwsze..
marzenko, ja juz nie wiem na co on ma alergie.. on ciagle ma cos.. już się gubię w tym:-( teraz jednak jest kiepsko bo swędzi go cała twarz, ciagle się drapie a tym samym okalecza i błędne koło..
dzisiaj chociaż był spokój w nocy, nic go nie bolało.. to dlatego, że mu viburcol dałam..
mykam, miłego dnia
marzenko, ja juz nie wiem na co on ma alergie.. on ciagle ma cos.. już się gubię w tym:-( teraz jednak jest kiepsko bo swędzi go cała twarz, ciagle się drapie a tym samym okalecza i błędne koło..
dzisiaj chociaż był spokój w nocy, nic go nie bolało.. to dlatego, że mu viburcol dałam..
mykam, miłego dnia
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
My już od 5 na nogach:-) i tak juz chyba mojemu dziecięciu zostanie
asica.g
Witaj Teśka - wpadaj na kawkę
asica.g
mam nadzieję, że i mi zaparzyłaś
a mniej więcej czego szukasz?
a mniej więcej czego szukasz?
Ostatnia edycja:
juz nawet wymyslilam ,zamowie brelok do kluczy z naszym zdjeciem i cos jeszcze musze dokupic ,weszlam na dzieciece bo tez dla malej niemam matko tego wszystkiego tam jest ze mozna oczoplasu dostacdal Nadi to penie znajde cos w zwyklym sklepie z zbawkami.ide sie ogarnac bo jeszcze w pidzamie ale zaraz wracam chyba ze Nadia sie zbuntuje
asica.g
a ja łóżka nie mogę pościelić bo od 5 młody ze mną, bawił się i padł w pśćieli
wyszłam na chwilę po kawkę, weracam do pokoju a młody patrzy na mnie, pytam "na kawkę wstałeś' a on uśmiech od ucha do ucha
wyszłam na chwilę po kawkę, weracam do pokoju a młody patrzy na mnie, pytam "na kawkę wstałeś' a on uśmiech od ucha do ucha
Ostatnia edycja:
reklama