reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Anulka ja wieczorem nie mam sił na sprzatanie jak mała połoze to wtedy mam czas dla siebie , z tym ze Klaudia jest grzeczna i ja wszystko w ciagu dnia moge zrobic

KKasiulka wiem ze spokojnie moge jechac , Brygida uwielbia Klaudie tak ze jestem spokojna to był jednorazowy wyskok i juz sie nie powtórzy

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka moj nie jest podly ale wymaga ciaglej uwagi, probuje siadac przez co sie przewraca i placze, na lozku sie turla a w lozeczku wklada nozki miedzy szczebelki i krzyczy a w ciagu dnia spi 1.5 godz wiec nie bardzo mam czas zeby cos zrobic:sorry:
Kkasiulka ale mu sluz zaczal sie jak mial niecale 3 mies po pepti tez byl pozniej byla humana i przy niej rozszerzalam diete wtedy bylo ok a ateraz ponad tydz nowe mleko i sie zaczelo a przez ten czas nowego jedzonka nie wprowadzilam dlatego obstawiam mleko

Ostatnia edycja:
Anula: "Mleko sztuczne jest trudniej przyswajane przez maluszka niż mleko matki, z związku z tym w stolcu znajduje się dużo produktów ubocznych, to właśnie one powodują nieprzyjemny, kwaśny zapach stolca.";-) A nie masz osłonki na szczebelkach??

Kkasiulka ale mu sluz zaczal sie jak mial niecale 3 mies po pepti tez byl pozniej byla humana i przy niej rozszerzalam diete wtedy bylo ok a ateraz ponad tydz nowe mleko i sie zaczelo a przez ten czas nowego jedzonka nie wprowadzilam dlatego obstawiam mleko

Masz rację, też bym obstawiał mleko.

Marzena - spokojnej podróży, załatw wszystko ;-)

Spadam spać, dobranoc Mamuśki :-)

Baja ale do tej pory takiego zapchu nie mialy wczesniej orzy zlym mleku tak mielsmy razem ze sluzem. A oslonki mam tyle ze maly tak je ciagnie ze az placze a ja mam tylko w tej czesci gdzie ma glowke
Kkasiulka zobaczymy moze da nutrammingen zapytam ja...
Dobranoc;)

Mamuski spac ale mi juz bo rano sil na zabawe z dzieciaczkami nie bedziecie mialy:-p

Mi tez by sie ocgraniacz na cale lozeczko przydal bo Karola tak jak Bartus wklada girki miedzy szczebelki i krzyczy bo wyjac nie potrafi:-D A dzisiaj dobrala sie do kokardek na ktore przywiazuje ochraniacz do lozeczka:eek: Lobuzica moja:-)

reklama
Do góry